foivous Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρέπει να το ανάψεις, να ζεσταθεί καλά και μετά κάνε εξαέρωση. Επίσης κοίτα αν χρειάζεσαι νερό στο κύκλωμα μετά από τόσα χρόνια κλειστο. Πόσο νερό χρειάζεσαι, έχεις κάπου έναν δείκτη.... Δεν γνωριζω πως γινεται..το νερο δεν ανανεωνεται οταν αναψει ; κανονικα,η εξαερωση πρεπει να γινει με κρυα νερα.στην πολυκατοικια αναγκαστικα μετα το ζεσταμα οπου θα ανοιξουν και οι βανες. Ενα ποτηρι νερο εβγαλα,δεν νομιζω να μου δημιουργησει προβλημα το συγκεκριμενο σωμα η να το περιμενω ; Το νερο πως εισερχεται στα σωματα ;
madsc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν γνωριζω πως γινεται..το νερο δεν ανανεωνεται οταν αναψει ; Ενα ποτηρι νερο εβγαλα,δεν νομιζω να μου δημιουργησει προβλημα το συγκεκριμενο σωμα η να το περιμενω ; Το νερο πως εισερχεται στα σωματα ; Το νερό στα σώματα των καλοριφέρ ανανεώνεται αυτόματα. Εφόσον βγήκε νερό από κλειστό κύκλωμα έχει αναπληρωθεί ήδη. Μην ανησυχείτε για αυτό, φρόντισε ο μηχανικός που έκανε την μελέτη στα καλοριφέρ. /sc
Apoll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μην τον δουλεύετε. Στην Αγγλία τουλάχιστον, η αυτόματη αναπλήρωση απαγορεύεται δια νόμου. Μόνο και μόνο ότι χωρίς έλεγχο τραβά νερό, θα σκουριάζουν τα σώματα πολύ γρήγορα. Θα έχει κάπου κάτι ένα flexi pipe και 2 βαλβίδες με ένα gauge. Ή ένα gauge και 2 βαλβίδες όπου θα χρειάζεται να τις ενώσει με ένα flexi pipe και θα πρέπει να το αφαιρέσει παρ' αυτά. Αν δεν μπορεί να βρει το boiler του διαμερίσματος, καλύτερα να φωνάξει ένα υδραυλικό.
madsc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το παλικάρι γράφει για πολυκατοικία με αυτόνομη και έχει location: Athens αν είδα σωστά. Τα σώματα σκουριάζουν αν δεν έχουν νερό. Ας μείνουμε στις πληροφορίες που αφορούν το θέμα και τη χώρα που υφίσταται. /sc
foivous Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,τελικα να το ανοιξω κανοντας εξαερωση η να την κανω πριν; Επισης το νερο που εβγαλα ανοιγοντας το καλοριφερ δεν θα αναπληρωθει με την ροη ; Ευχαριστω !
myst77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 οι δυο βάνες σε κάθε σώμα πρέπει να είναι τέρμα ανοιχτές;
foivous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,τελικα να το ανοιξω κανοντας εξαερωση η να την κανω πριν; Επισης το νερο που εβγαλα ανοιγοντας το καλοριφερ δεν θα αναπληρωθει με την ροη ; Ευχαριστω ! Καποιος μια απαντηση ;
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,τελικα να το ανοιξω κανοντας εξαερωση η να την κανω πριν; Επισης το νερο που εβγαλα ανοιγοντας το καλοριφερ δεν θα αναπληρωθει με την ροη ; Ευχαριστω ! Άλλοι λένε πριν όσο είναι κρύο ακόμα, άλλοι λένε με ζεστά σώματα. Εγώ το κάνω όπως τύχει. Και ναι, το νερό αναπληρώνεται αυτόματα. οι δυο βάνες σε κάθε σώμα πρέπει να είναι τέρμα ανοιχτές; Ναι, εκτός αν για κάποιο λόγο θέλεις κάποιο συγκεκριμένο σώμα να ζεσταίνει λιγότερο ή να μην ζεσταίνει καθόλου. Τότε κλείνεις την πάνω βάνα όσο χρειάζεται.
aek1977 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα παιδια,θα ηθελα και γω την βοηθεια σας.Πηγα σημερα να κανω εξαερωση τα καλοριφερ και διαπιστωσα σε μερικα σωματα δεν βγαζει ουτε νερο ουτε αερα,οι βανες ειναι ολες ανοιχτες.Απ οτι διαπιστωσα δεν ανεβαινει νερο στα σωματα.
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα παιδια,θα ηθελα και γω την βοηθεια σας.Πηγα σημερα να κανω εξαερωση τα καλοριφερ και διαπιστωσα σε μερικα σωματα δεν βγαζει ουτε νερο ουτε αερα,οι βανες ειναι ολες ανοιχτες.Απ οτι διαπιστωσα δεν ανεβαινει νερο στα σωματα. Ίσως έχει κολλήσει η βαλβίδα αυτόματης πλήρωσης, θα τη βρεις στο δίκτυο ύδρευσης ακριβώς πριν το κύκλωμα θέρμανσης.
HelenVe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα! Καποια απ τα σωματα στο σπιτι μου κανουν εναν ενοχλητικο θορυβο σαν να τρεχει βρυση, ομως ζεσταινονται κανονικα. Στην πολυκατοικια εχουμε κεντρικη θερμανση και μας ειπαν να κανουμε εξαερωση, πραγμα μου εκανα ομως ο θορυβος δεν σταματαει. Γενικα ποσο νερο πρεπει να τρέξει απ το σωμα? Επισης εχουμε προβληματα με το νερο λογω του καιρου, εχει καμια σημασια αυτο? Btw ειμαι στον 3ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα