dj_stefan23s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 καθως οι μερες πλησιαζουν θα ηθελα να γραψετε αν εχετε χρονο,ιδεες για δωρο στην κοπελα-αρραβωνιαστικια.εξυπνα δωρα,gadjet,προτοτυπες ιδεες ολα καλοδεχουμενα.ευχαριστω.
efkola Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ταξίδι-έκπληξη ή να περάσετε μαζί μια ωραία βραδιά σε spa ή σε κάτι παρόμοιο αποκλείεται;Θέλεις κάτι υλικό;
mikelamar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ταξίδι-έκπληξη ή να περάσετε μαζί μια ωραία βραδιά σε spa ή σε κάτι παρόμοιο αποκλείεται;Θέλεις κάτι υλικό; Ενα 3-4ημερο θα το εκτιμούσε πιστεύω! Κινητά κ ταμπλετ τα θεωρω π@π@ρες εγω! Θα πας το ταξιδάκι σου θα βγάλεις τις φωτό σου κ θα έχεις να λες για μια ζωή. Sent from my iPhone using Insomnia 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Κινητά τάμπλετ και τέτοια είναι ό,τι χειρότερο για δώρο. Ξοδεύεις πολλά λεφτά για μια κοινή μαλακία στην οποία δεν μπορείς να δώσεις ταυτότητα 1
Demon13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δεν μας έθεσες όρια χρημάτων έτσι μιλάμε στον αέρα. Αρτοπαρασκευαστής!
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καινούργιες κατσαρόλες. Να μαθαίνει σιγά σιγά. 7
Superuser Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ένα αυτοκίνητο..πιστεύω θα της αρέσει ε; Αδερφέ ριξε budget γιατί ο καθένας θα.λέει τα δικα του εγω τι να παρω στην γιαγια μου;Οι γιαγιάδες,γενικά, είναι λίγο ρίσκο στα δώρα..διότι σε αυτή την ηλικία έχουν ιδιαίτερες ανάγκες Πιστεύω θα εκτιμήσει κάτι λειτουργικό Ψαρεψε την πρώτα..πχ τι θα ήθελε.. Το ψάρεμα πρέπει να γίνει με μαεστρία διότι μπορεί να πάρεις απάντηση..: -Εγώ;τι να θέλω εγώ τώρα στην ηλικία μου; εσείς να είστε καλά..οικογένεια έκανα,εγγόνια έκανα,τι έμεινε;τίποτα..άντε μόνο να προλάβω να σε δω νυφούλα κ σένα..με το καλό πρώτα..
Liverpool89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δωρο περιποιηση. Νυχια, σωμα παντου.. Θα την χαρεις και συ μετα... Ή εκδρομη καπου ρομαντικα... Εγω θα πηγαινα στα Ζαγοροχωρια...
dj_stefan23s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καταρχην ευχαριστω για την συμμετοχη σας.συμφωνω με τον cthulhucarbide οτι κινητα ταμπλετ κτλ δεν αξιζει για δωρο.εκτος αν χρειαζεται κατι για το επαγγελματης.πχ ενα λαπτοπ.ασχετα που εχει και iphone επομενως το ξεχναμε.τριτον μαρεσε η ιδεα του Antwni για να της παρω κατσαρολες.αλλα επειδη ηδη μαγειρευει και παντα ρωταει αν ειναι καλο το φαγητο,(ακομη και οταν εχει μπαμιες)της απανταω παντα θετικα.επομενως αν της παρω κατσαρολες η βιβλιο μαγειρικης την εβαψα ασχημα.για την προταση ταξιδακι στα ζαγοροχωρια οπως ειπε και ο Liverpool89 την προτεινω και γω σαν καλη ιδεα γιατι πηγαμε περυσι στο χωριο Αριστη και περασαμε απιστευτα.αυτοκινητο λιγο δυσκολα γιατι...δεν λεγομαι βαρδινογιαννης στο επιθετο σκι δεν κανει επομενως...το budget περιπου στα 300-500 € και αν ειναι οντως κατι καλο θα δωσω το κατι παραπανω.παντως απο εμπειρια εχω καταλαβει οτι τα καλυτερα δωρα δεν ειναι πραγματα.μακαρι να πει ο καθενας την σκεψη του ωστε να υπαρχουν πολλες αποψεις ωστε να βοηθησουμε κ αλλα μελη.ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.
g_alkis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 300-500 για δώρο χριστουγέννων; Έτσι χαλάτε την πιάτσα 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα