Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο μεσημερι.Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο το παραπανω ποντικι και ενω του βαζω καινουργιες μπαταριες σε 2 ημερες αναβει το κοκκινο λαμπακι  το οποιο δειχνει χαμηλη σταθμη ενεργειας.Το προβλημα το εχω πολυ καιρο,σημερα  ομως πηρα την αποφαση να το γραψω.Που ωφειλεται και πως μπορω να το εξαλειψω;Να αδειαζουν οι μπαταριες αμεσως δεν γινεται,κατι αλλο παιζει.Τι ομως;

Δημοσ.

Και που ανάβει το λαμπάκι ομως κατευθείαν η μετα απο μερικές ώρες σταματαει να λειτουργεί η υπολειτουργεί ? το λεω γιατι μπορει απλα να δείχνει οτι και καλα να εχουν πέσει οι μπαταρίες αλλα να λειτουργεί κανονικα μπορει δηλαδή να ειναι καποιο πρόβλημα στο τι δείχνει οχι οτι οντως ειναι πεσμένες.

Οσο για τις μπαταρίες φαντάζομαι βάζεις αλκαλικές και κανει το ιδιο ε ?

Δημοσ.

Και που ανάβει το λαμπάκι ομως κατευθείαν η μετα απο μερικές ώρες σταματαει να λειτουργεί η υπολειτουργεί ? το λεω γιατι μπορει απλα να δείχνει οτι και καλα να εχουν πέσει οι μπαταρίες αλλα να λειτουργεί κανονικα μπορει δηλαδή να ειναι καποιο πρόβλημα στο τι δείχνει οχι οτι οντως ειναι πεσμένες.

Οσο για τις μπαταρίες φαντάζομαι βάζεις αλκαλικές και κανει το ιδιο ε ?

Ετσι ειναι φιλε μου.Τα εχω παιξει.Τι στο διατανο συμβαινει με τοσο ακριβο ποντικι;

Δημοσ.

Αντέχουν οι μπαταρίες ομως η οντως μετα απο 2 ημέρες ουσιαστικά τελειώνουν και δεν δουλευει καν ? μπορει να ανάβει απλα το λαμπάκι αλλα οι μπαταρίες να ειναι κομπλε και γενικα το mouse

Δημοσ.

Το καταλαβαίνω και εχεις δίκιο ειναι σπαστικό μαλλον πρόκειται για καποιο πρόβλημα με το λαμπάκι , δεν ξέρω τι μπορεις να κανεις σε αυτην την περίπτωση εκτος και αν εχει εγγύηση ακομα το ποντίκι ή μιλήσεις με την logitech μηπως εχουν καποια λύση , παλι καλα να λες παντως που λειτουργεί γενικα

Δημοσ.

Καλημερα παλικαρια.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας γιατι οντως το ποντικι ειναι ελαττωματικο.Το λαθος ηταν δικο μου που δεν μεριμνησα για την λυση του προβληματος.Ναστε καλα και καλη χρονια σε ολους σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...