gkpapad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλο μεσημερι.Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο το παραπανω ποντικι και ενω του βαζω καινουργιες μπαταριες σε 2 ημερες αναβει το κοκκινο λαμπακι το οποιο δειχνει χαμηλη σταθμη ενεργειας.Το προβλημα το εχω πολυ καιρο,σημερα ομως πηρα την αποφαση να το γραψω.Που ωφειλεται και πως μπορω να το εξαλειψω;Να αδειαζουν οι μπαταριες αμεσως δεν γινεται,κατι αλλο παιζει.Τι ομως;
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και που ανάβει το λαμπάκι ομως κατευθείαν η μετα απο μερικές ώρες σταματαει να λειτουργεί η υπολειτουργεί ? το λεω γιατι μπορει απλα να δείχνει οτι και καλα να εχουν πέσει οι μπαταρίες αλλα να λειτουργεί κανονικα μπορει δηλαδή να ειναι καποιο πρόβλημα στο τι δείχνει οχι οτι οντως ειναι πεσμένες. Οσο για τις μπαταρίες φαντάζομαι βάζεις αλκαλικές και κανει το ιδιο ε ?
gkpapad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και που ανάβει το λαμπάκι ομως κατευθείαν η μετα απο μερικές ώρες σταματαει να λειτουργεί η υπολειτουργεί ? το λεω γιατι μπορει απλα να δείχνει οτι και καλα να εχουν πέσει οι μπαταρίες αλλα να λειτουργεί κανονικα μπορει δηλαδή να ειναι καποιο πρόβλημα στο τι δείχνει οχι οτι οντως ειναι πεσμένες. Οσο για τις μπαταρίες φαντάζομαι βάζεις αλκαλικές και κανει το ιδιο ε ? Ετσι ειναι φιλε μου.Τα εχω παιξει.Τι στο διατανο συμβαινει με τοσο ακριβο ποντικι;
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αντέχουν οι μπαταρίες ομως η οντως μετα απο 2 ημέρες ουσιαστικά τελειώνουν και δεν δουλευει καν ? μπορει να ανάβει απλα το λαμπάκι αλλα οι μπαταρίες να ειναι κομπλε και γενικα το mouse
gkpapad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οι μπαταριες κρατανε.Με μπαρδευει ομως πολυ η ολη κατασταση.
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το καταλαβαίνω και εχεις δίκιο ειναι σπαστικό μαλλον πρόκειται για καποιο πρόβλημα με το λαμπάκι , δεν ξέρω τι μπορεις να κανεις σε αυτην την περίπτωση εκτος και αν εχει εγγύηση ακομα το ποντίκι ή μιλήσεις με την logitech μηπως εχουν καποια λύση , παλι καλα να λες παντως που λειτουργεί γενικα
gkpapad Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα παλικαρια.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας γιατι οντως το ποντικι ειναι ελαττωματικο.Το λαθος ηταν δικο μου που δεν μεριμνησα για την λυση του προβληματος.Ναστε καλα και καλη χρονια σε ολους σας.
SPANK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα τι έγινε στο αλλάξανε τι σου ειπαν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα