Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το Laptop L700. Κανοντας ενα search στο internet και αφου το λαπτοπ δεν εχει αλλα χαρακτηριστικα στο ταμπελακι (ειναι σιγουρα κινεζικο) ψαχνω να βρω ανταλακτικα. Επεσε κατω και παρολο που εσπασαν τα πλαστικα γυρω γυρω αυτο δουλευει κανονικα. Μονο που η οθονη πλεον δεν καθετε ορθια αν δεν ακουμπαει στον τοιχο. Οποτε πρεπει να βρω το σκαφος και να του βαλω μεσα τα πραγματα. Καμια ιδεα? 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δεν ψάχνεις όλα τα πλαστικά, λογικά οι μεντεσέδες έχουν κόψει ή οι βάσεις αυτών, γενικά πρέπει να το ανοίξεις, να δεις τι έχει σπάσει και να παραγγείλεις το αντίστοιχο ανταλλακτικό. Απο ebay όλα τα βρίσκεις...

Δημοσ.

Στο ebay δεν εχω βρει τιποτα. θελω ολη την κατω μερια. φαντασου τις δυο γωνιες του λαπτοπ που παταει η οθονη λειπουν. Τα κομματια δεν τα εχω βρει πουθενα. Λες και γινανε θρυψαλα.

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το προβλημα μου. Δεν λεει πουθενα οτι ειναι Toshiba. Ειναι μια μ@λ@κια κινεζικη με ονομα Laptop L700 χωρις τιποτα στο ταμπελακι απο κατω. κατι κινεζικα μονο.

Δημοσ.

Βγάλε μια καλή φωτογραφία να φαίνεται όλο το πλαστικό απο κάτω (κρύψε τα κλειδιά απο τίποτα windows αμα έχεις εκεί).

Βγάλε μια άλλη να φαίνεται καλά το χαρτί που γράφει το μοντέλο. Στην οθόνη δεν γράφει κάτω δεξιά τίποτα; Σε κανένα αυτοκόλλητο δίπλα στο touch?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...