Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδι μου αποκλειεται να στο εδωσαν ετσι. Σιγουρα ελεγε και αλλα, ειναι πολυ αοριστο οπως το παρουσιαζεις..δεν ελεγε τπτ αλλο;

Ακριβώς δεν το θυμάμαι αλλά αυτό έλεγε πάνω κάτω 2 σειρές είχε η εκφώνηση

Έλεγε να γράψω ένα μικρό άρθρο όπου θα εκδοθεί σε μια εφημερίδα/περιοδικό που να λέει ότι έκανα misunderstood the character και να πω και τον λόγο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να μεταφέρεις το θέμα ακριβώς την ίδια μέρα που το έδωσες, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να μεταφέρεις το θέμα ακριβώς την ίδια μέρα που το έδωσες, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου.

Ήμουν πάνω από 2 μισή ώρες σε μια καρέκλα

(4)Reading - (4)Listening -(2)Writing & ο χρόνος να κυλάει δεν μπορούσα να κάθομαι να αποστηθίζω την εκφώνηση του writing.

Δημοσ.

(4)Reading - (4)Listening -(2)Writing & ο χρόνος να κυλάει δεν μπορούσα να κάθομαι να αποστηθίζω την εκφώνηση του writing.

Ότι και να λες, δεν κάνεις misunderstood someone with someone else, αν είναι όπως τα λες είσαι εκτός θέματος τελείως, δεν κατάλαβες (έλλειψη λεξιλογίου) το θέμα.

Δημοσ.

Ότι και να λες, δεν κάνεις misunderstood someone with someone else, αν είναι όπως τα λες είσαι εκτός θέματος τελείως, δεν κατάλαβες (έλλειψη λεξιλογίου) το θέμα.

Ναι στο λεξιλόγιο δεν είμαι και τόσο καλός αλλά ας πούμε ότι είναι λάθος (που όπως το βλέπω είναι) την χάνω όλη την έκθεση ;

Επίσης αν για να περάσω πρέπει να έχω ένα 50% και το reading, listening, (2) writing (40%) συμψηφίζονται αυτό σημαίνει ότι από τους 100 βαθμούς θα χάσω τους 20 ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο Lower έδωσες, αλλά απ΄οτι θυμάμαι και ξέρω, αν βγεις εκτός θέματος στην έκθεση, τότε αν δεν χάνεις όλο το γραπτό, χάνεις πολλούς βαθμούς. Δεν έχει σημασία κατά πόσο είχες σωστή γραμματική ή λεξιλόγιο. Πάρε τηλέφωνο για να μάθεις.

Δημοσ.

Ναι στο λεξιλόγιο δεν είμαι και τόσο καλός αλλά ας πούμε ότι είναι λάθος (που όπως το βλέπω είναι) την χάνω όλη την έκθεση ;

Επίσης αν για να περάσω πρέπει να έχω ένα 50% και το reading, listening, (2) writing (40%) συμψηφίζονται αυτό σημαίνει ότι από τους 100 βαθμούς θα χάσω τους 20 ;

Πάρτο αλλιώς, αν αντί για ότι έγραψες τους έγραφες έκθεση για την οικονομική κατάσταση στην Ζιμπάμπουε, τι νομίζεις θα σε βαθμολογούσαν;

Για το πόση βαθμολογία παίρνει το κάθε μέρος, ιδέα δεν έχω και μόνο από το φροντιστήριό σου ή το εξεταστικό κέντρονθα μάθεις.

Δημοσ.

Αυτός ο χαρακτήρας τί ήταν ρε παιδί μου;Κάποιο άτομο το όποιο στην αρχή δεν το πήγαινες και μετά που το γνώρισες κατάλαβες οτι το παρεξήγησες και έχει καλό χαρακτήρα;Πάντως αν είναι εκτός θέματος, κόπηκες.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα το κυριοτερο που πρεπει να κανεις στο writing ειναι να διαβασεις και να ξαναδιαβασεις και παει λεγωντας μεχρι να καταλαβεις ακριβως τι ζηταει. Το εκανες μια αναγνωση και ξεκινησες να γραφεις; Λογικα ειχες και αγχος οποτε θα προσπερασες καποια λεξη

Δημοσ.

Εννοίται πως μιλάει για χαρακτήρα ατόμου και όχι άτομο-πρόσωπου που μπέρδεψες στο δρόμο.

Το 1ο έχει πιο ζουμί. Στο 2ο τι έγραψες; Ότι εκεί που προχωρούσες στο πεζοδρόμιο ξαφνικά χαιρέτησες έναν νομίζοντας ότι ήταν φίλο σου αλλά τελικά δεν ήταν. λολ

Προφανώς θα ήθελε μια απάντηση του στυλ "ο ταδε αρχικα φαινοταν απομακρος και ψυχρος, μετά από μια εκδρομη που ετυχε να βρεθουμε πιο κοντα κατακαβα οτι...."

(Οκ ακούγεται λίγο gay αλλά πιάνεις τι θέλω να πω)

Δημοσ.

Το 1ο έχει πιο ζουμί. Στο 2ο τι έγραψες; Ότι εκεί που προχωρούσες στο πεζοδρόμιο ξαφνικά χαιρέτησες έναν νομίζοντας ότι ήταν φίλο σου αλλά τελικά δεν ήταν. λολ

Όχι έγραψα ότι είχα μπερδέψει έναν φίλο μου με έναν άλλον επειδή ήταν και οι δύο ντυμένοι ίδια σε ένα καρναβάλι με αρκετό πλήθος.

Πήρα τηλέφωνο την City & Guilds και μου είπε ότι στην έκθεση μετράει  το λεξιλόγιο & η γραμματική και νομίζω είπαν τον τύπο έκφρασης μου είπε οτι αυτό θα το δουν οι Markets.

Άρα ούτε αυτή μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση

Αυτός ο χαρακτήρας τί ήταν ρε παιδί μου;Κάποιο άτομο το όποιο στην αρχή δεν το πήγαινες και μετά που το γνώρισες κατάλαβες οτι το παρεξήγησες και έχει καλό χαρακτήρα;Πάντως αν είναι εκτός θέματος, κόπηκες.

Όχι δεν έλεγε τίποτα τέτοιο έλεγε να γράψω ένα άρθρο για μια παρεξήγηση που έγινε σε έναν character και να πω τον λόγο

Δημοσ.

Εννοίται πως μιλάει για χαρακτήρα ατόμου και όχι άτομο-πρόσωπου που μπέρδεψες στο δρόμο.

Προφανώς θα ήθελε μια απάντηση του στυλ "ο ταδε αρχικα φαινοταν απομακρος και ψυχρος, μετά από μια εκδρομη που ετυχε να βρεθουμε πιο κοντα κατακαβα οτι...."

(Οκ ακούγεται λίγο gay αλλά πιάνεις τι θέλω να πω)

Όχι έγραψα ότι είχα μπερδέψει έναν φίλο μου με έναν άλλον επειδή ήταν και οι δύο ντυμένοι ίδια σε ένα καρναβάλι με αρκετό πλήθος.

Πήρα τηλέφωνο την City & Guilds και μου είπε ότι στην έκθεση μετράει  το λεξιλόγιο & η γραμματική και νομίζω είπαν τον τύπο έκφρασης μου είπε οτι αυτό θα το δουν οι Markets.

Άρα ούτε αυτή μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση

Όχι δεν έλεγε τίποτα τέτοιο έλεγε να γράψω ένα άρθρο για μια παρεξήγηση που έγινε σε έναν character και να πω τον λόγο

Και πόσο σου βγήκε αυτό;Τϊ έγραψες;Κατα τα άλλα ναι μετράει η γραμματική και το λεξιλόγιο αλλά πιο πολύ απ'ολα μετράει η κατανόηση.Άρα μάλλον δεν σε βλέπω να έχεις πολλές ελπίδες.

Δημοσ.

"μα ξέρω αγγλικά, μπορώ να έρθω στον Καναδά άνετα να πιάσω δουλειά. Πως ξέρω αγγλικά; η μαμά μου με έπρηξε να πάρω το λοουερ όταν ήμανε μικρός, δεν πειράζει που πέρασαν 15 χρόνια από τότε. "

Αυτό, προς όσου νομίζουν ότι μιλάνε αγγλικά με τα πτυχία που πέρνεις στην Ελλάδα. ΕΤΣΙ την πάτησα και γω. 

Δημοσ.

"μα ξέρω αγγλικά, μπορώ να έρθω στον Καναδά άνετα να πιάσω δουλειά. Πως ξέρω αγγλικά; η μαμά μου με έπρηξε να πάρω το λοουερ όταν ήμανε μικρός, δεν πειράζει που πέρασαν 15 χρόνια από τότε. "

Αυτό, προς όσου νομίζουν ότι μιλάνε αγγλικά με τα πτυχία που πέρνεις στην Ελλάδα. ΕΤΣΙ την πάτησα και γω. 

Εσύ για Καναδά έδωσες ielts, και λογικά πάνω από 7 έπρεπε να πιάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...