Minas_gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να ρωτήσω πως είναι η σωστή χρήση του UPS. Εγώ το ανοίγω όταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή και μετά το κλείνω όταν κλίσω και τον υπολογιστή. Είναι καλό αυτο η πρέπει το UPS να μένει συνέχεια ανοιχτό, είτε είναι ανοιχτός ο υπολογιστής είτε όχι. Πως θα κρατήσει περισσότερο το ups και η μπαταρία του. Ευχαριστώ. Sent from my Nokia Lumia 920
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τι είναι, line interactive; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο να κλείνεις και το UPS όταν κλείνεις το pc... Δεν καταπονούνται τα κυκλώματα του UPS ούτε η μπαταρία του αν το αφήνεις ανοιχτό όταν κλείνεις το pc. edit: Α βρήκα έναν λόγο. Αν έχει λειτουργία ηχητικού σήματος όταν πέφτει το ρεύμα, είναι λίγο σπάσιμο εκεί που κοιμάσαι να σε ξυπνήσει το τουτ-τουτ που μπορεί να κάνει επειδή μπαίνει σε battery mode και τροφοδοτεί το pc (κι ας είναι αυτό κλειστό) και καμιά οθόνη. Μου 'χει τύχει 5-6 φορές τα τελευταία 3 χρόνια, απλά σηκώνεσαι και το κλείνεις. Αν σκεφτώ κάτι άλλο, θα τo γράψω.
Roger Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το ups πρεπει να μενει ανοικτο,αυτος ειναι ο ρολος του. 2
Minas_gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 https://www.e-shop.gr/product?id=PER.701506 αυτο είναι το UPS που έχω. Παλιό, αλλα αλαξα πρόσφατα την μπαταρία κ είναι oκ, κάνει την δουλεια του! Sent from my Nokia Lumia 920
accipio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το δικό μου, εδώ και 10 χρόνια που το έχω, δεν το κλείνω ποτέ, παρά μόνο αν λείψω για μεγάλο διάστημα (μέρες) από το σπίτι.
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ε ανοιχτό αστο το ups αυτη ειναι και η χρήση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα