Salonikios933 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι ελευθερος ;Χαχα αν είσαι ωραία ξανθιά ελεύθερος είμαι Χαχα μακάρι να ήμουν ;-) στα 40 δεν μπορώ να αλλάξω όμως. .. σου δίνω την ξαδέρφη μου. 20 ετών και εργάζεται ως μοντέλο. Επένδυσε εκεί. ...θα φας καλά !!Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι ελευθερος ; Χαχα αν είσαι ωραία ξανθιά ελεύθερος είμαι Σαλονικιός και ξανθιά
Pa0ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Χαχα αν είσαι ωραία ξανθιά ελεύθερος είμαι Με μια ξανθιά περούκα και λίγη φαντασία γίνομαι fit girl, ψήνεσαι? money upfront
Salonikios933 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 800 χιλιαρικα αν τα κλεισεις στην τραπεζα ανετα βγαζεις 24κ το χρονο απο τοκους, δηλαδη 2 χιλιαρικα μηνιατικο, κυριλε. Ελλακτικα αν δεν επενδυσεις σε αυτη την εταιρια ψαξε για τον καφε με το γανοδερμα... Συγνωμη πιστευεις οτι τα εχει ; Εγω λεω οτι ουτε 800 δεν εχει στην τραπεζα...
gigisoni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Συγνωμη πιστευεις οτι τα εχει ; Εγω λεω οτι ουτε 800 δεν εχει στην τραπεζα... Πολλά βάζεις....εγώ λέω ούτε 80. 2
gavros10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο μπράβο γελαστε, αλλά στα 10 μου έχασα τον αδερφό μου... Μπράβο ωραία κοινότητα Λυπαμαι για τον αδερφο σου, δεν ειναι πραγματα αυτα για να παιζουμε αλλα απο που να το καταλαβω; Την τρολια στο μπλα μπλα ακομα δεν την εχω καταλαβει και προσπαθω να φερομαι πολιτισμενα
Max1997 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Συγνωμη πιστευεις οτι τα εχει ; Εγω λεω οτι ουτε 800 δεν εχει στην τραπεζα... Ναι ναι οκ λέω ψέμματα γιατί δεν εχω ούτε σπίτι και είπα να τρολαρω τον κόσμο...
deesnider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως, τού ρίχνω στ' αυτιά τού t.s. Έχω ζγκαβάτζα, οχτακοσαδισεκατομμυριαβαγονιαχρυσεςλίρες και έχω επενδύσει το σύνολό τους: Τις δένω ανά δύο και φτιάχνω μπεγλέρια για φραγκάτους. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το ότι μπαίνεις σε ένα φόρουμ όπως το ινσομνια για να ρωτήσεις για μια επένδυση, αποδεικνύει ότι είσαι άσχετος με τις επενδύσεις (όπως και οι περισσότεροι από εμάς). Προτίμησε καλύτερα μια πιο ασφαλή λύση, μια προθεσμιακή κατάθεση με υψηλό επιτόκιο. Δεν υπάρχει εύκολο χρήμα, μην παρασύρεσαι επειδή το κληρονόμησες και σου φαίνεται πολύ απλό. Δεν είναι παιχνίδι οι επενδύσεις, υπάρχουν πολλοί απατεώνες που βγάζουν χρήματα παρασύροντας τον κόσμο σε απατεωνιές. 1
kage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μπορώ σε όποιον δεν με πιστεύει να αποδείξω ότι αυτά τα χρήματα τα εχω, όχι μόνο επειδή δουλεύω μερικά χρόνια, αλλά έχω κληρονομήσει πρόσφατα 6 ακίνητα , μια εταιρεια και μερικά χρήματα απο τους γονείς μου. Επειδή όμως είμαι καινούργιος στον τομέα αυτό εχω χάσει την γη κάτω απο τα πόδια μου...να συναντηθουμε να μου τα δειξεις και να μου πεις τις σκεψεις σου τοτε.. δηλ.πεθαναν οι γονεις σου +ο αδερφος σου και ξαφνικα στα 16σου εμεινες μονος σου?σεναριο ταινιας μοιαζει. αφου εχεις εταιρεια προσπαθησε να μην την φαληρισεις...ΜΗΝ επενδυσεις πουθενα ΜΗΝ εμπιστευτεις κανεναν.ζεις με τοκους μεχρι να πεθανεις.
Max1997 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 να συναντηθουμε να μου τα δειξεις και να μου πεις τις σκεψεις σου τοτε..δηλ.πεθαναν οι γονεις σου +ο αδερφος σου και ξαφνικα στα 16σου εμεινες μονος σου?σεναριο ταινιας μοιαζει.αφου εχεις εταιρεια προσπαθησε να μην την φαληρισεις...ΜΗΝ επενδυσεις πουθενα ΜΗΝ εμπιστευτεις κανεναν.ζεις με τοκους μεχρι να πεθανεις. Είμαι 26!!!!
TOXRHMA Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 http://www.hcmc.gr/pages/category.asp?catID=236
kalmik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Αθήνα, 01/08/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρία «DOS ENERGY HELLAS LTD», δεν έχει λάβει την προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 του ν. 876/1979 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 4 του ν. 1806/1988, προηγούμενη άδεια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να προσελκύει το κοινό για επένδυση χρηματικών ποσών σε κάθε είδους χρεώγραφα ή προκειμένου να συγκεντρώνει αποταμιεύσεις του κοινού για συμμετοχή του σε οποιασδήποτε μορφής επενδυτικά προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα