therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ψαχνω για καποιο καλο και αξιοπιστο μεταλλικο σκευασμα για να φυλασω νερο μεσα. Μεχρι στιγμης βρισκω τα eco-life αλλα ειναι ακριβα και μικρα σε μεγεθος. Πανω απο λιτρο θα με βολευε, και σε μια λιγο καλυτερη τιμη απο αυτες που βρισκω εδω. Εχει ψαχτει κανεις στο θεμα? Φιλτρο δεν με ενδιαφερει να ενσωματωνει καθως εχω εγκατασταση με 8 φιλτρα στην βρυση μου. http://www.lifegreen.gr/portal/el/shop/metallika-mpoukalia/ecolife-bottles-600ml
katiepie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά απ όσο ξέρω τα μεταλλικά μπουκάλια δεν είναι καλά για φύλαξη νερού και ανοξείδωτα να ναι και το ένα και το άλλο. Αν δε θες πλαστικό μόνο γυάλινο. Αλλά και πάλι όλα πρέπει να πλένονται καλά και να πετάγονται μετά από ένα εύλογο διάστημα. 1
Ison_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Όπως ειπώθηκε, η καλύτερη λύση για φύλαξη νερού είναι το γυαλί. Αν και τα μεταλλικά είναι πιο ελαφριά και άθραυστα. Πάντως, αν θες οπωσδήποτε μεταλλικό, αυτά που έβαλες σε link, δεν είναι πολύ ακριβά.
therock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορω να παρω γυαλινο ορισμενα απο αυτα θελω να τα κουβαλαω και μαζι μου. 12 ευρω για 600ml δεν ειναι ακριβα? Εμενα μου φαινονται τσιμπημενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα