Προς το περιεχόμενο

Huawei Ascend P6 Pink eBay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές!Θέλει η αδερφή μου το κινητό του τίτλου σε χρώμα ροζ το οποίο έχουν μόνο τα Public αν δεν κάνω λάθος στα 400 ευρω φυσικά και δυστυχώς.Ρωτάω λοιπόν, επειδή έχω πολυυυυυ καιρό να αγοράσω απο eBay, να της το πάρω απο εκεί?Υπάρχει κάποιος έμπιστος πωλητής να μου προτίνετε?Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

μακρια !!!παρτης στο φιναλε το ασπρο και μη παρεις απο εξω.....

Ναι αν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα που θα συναντήσω θα πάρω το άσπρο φυσικά, αλλά μπορείς να μου αιτιολογήσεις την άποψή σου φίλε?

Δημοσ.

Ναι αν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα που θα συναντήσω θα πάρω το άσπρο φυσικά, αλλά μπορείς να μου αιτιολογήσεις την άποψή σου φίλε?

Πρωτα απο ολα δεν ξερεις απο ποιο θεο θα ερθει και σε τι κατασταση.Μετα αν παθει κατι εγγυηση που θα βρεις?

Δημοσ.

αν ειναι να παρεις απο ebay παρτο απο δω http://www.ebay.com.au/itm/SALE-BRAND-NEW-HUAWEI-ASCEND-P6-ANDROID-SMARTPHONE-PINK-UNLOCKED-/221277042163?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item338523b5f3 που εχουμε feedback αρκετα ατομα που εχουμε παρει απο κει. το αλλα ειναι οτι δεν θα εχεις εγγυηση στην ελλαδα και θα πρέπει να το στειλεις παλι πισω στο μαγαζι που σου δινει εγγυηση για ενα χρονο.

προτείνω να παρεις απο εδω το λευκο που ειναι πιο κοντα στο ροζ που σου αρεσει

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα δεν ξερεις απο ποιο θεο θα ερθει και σε τι κατασταση.Μετα αν παθει κατι εγγυηση που θα βρεις?

αν ειναι να παρεις απο ebay παρτο απο δω http://www.ebay.com.au/itm/SALE-BRAND-NEW-HUAWEI-ASCEND-P6-ANDROID-SMARTPHONE-PINK-UNLOCKED-/221277042163?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item338523b5f3 που εχουμε feedback αρκετα ατομα που εχουμε παρει απο κει. το αλλα ειναι οτι δεν θα εχεις εγγυηση στην ελλαδα και θα πρέπει να το στειλεις παλι πισω στο μαγαζι που σου δινει εγγυηση για ενα χρονο.

προτείνω να παρεις απο εδω το λευκο που ειναι πιο κοντα στο ροζ που σου αρεσει

Οπα οπα οπα ρε φίλε δεν αρέσει σε μένα στην αδερφή μου!!Μην μας βγεί και το όνομα :mellow: Τα σκρουτζομάγαζα κίνα δεν το στέλνουν για επισκευή?Ποιά η διαφορά να το στείλω εγώ στον πωλητή που το πήρα απ'ότι αυτοί στον εισαγωγέα(?)?

Δημοσ.

φιλε μου δεν το ξερα σορυ..οχι τα σκρουτζομαγαζα φερνουν ευρωπαικα μοντελα και εχεις εγγυηση εντος ευρωπης δηλαδη και στην ελλαδα. το λινκ που σου δωσα ειναι απο μαγαζι εκτος ευρωπης οποτε και το κινητο θα πρέπει να το στειλεις εσυ η τελος παντων στελνει το μαγαζι κουριερ και στο μαζευει και το στελνει πισω κινα

Δημοσ.

Απο εδω και περα βασικα να ξερεις οτι τα σκρουτζομαγαζα δεν πουλανε κινεζιες και τις επομενες συσκευες σου να τις παιρνεις απο εκει γιατι γλυτωνεις ενα καρο λεφτα. Ολα ειναι ειτε ευρωπαικης ειτε ελληνικης αντιπροσωπιας με κανονικη εγγυηση. Οπως και να εχει και εγω θα σου προτεινα να της παρεις κανα ασπρο απο εδω για να εχεις και την εγγυηση σου κανονικοτατα οταν κ αν τη χρειαστεις

Δημοσ.

Απο εδω και περα βασικα να ξερεις οτι τα σκρουτζομαγαζα δεν πουλανε κινεζιες και τις επομενες συσκευες σου να τις παιρνεις απο εκει γιατι γλυτωνεις ενα καρο λεφτα. Ολα ειναι ειτε ευρωπαικης ειτε ελληνικης αντιπροσωπιας με κανονικη εγγυηση. Οπως και να εχει και εγω θα σου προτεινα να της παρεις κανα ασπρο απο εδω για να εχεις και την εγγυηση σου κανονικοτατα οταν κ αν τη χρειαστεις

+1 με το φίλο, σωστότατος. 

Δημοσ.

Κατάλαβα μάγκες νόμιζα πως τα σκρουτζομάγαζα φέρνανε και απο Ασία εκτός απο Ευρώπη.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...