Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι τρολια, θα ηθελα οσοι θελουνε να περιγραψουνε πως πανε τα πραγματα στον κοινωνικο

τους περιγυρο απο αποψη δουλειας, καλυτερα/χειροτερα/αδιαφορα.

Απο δικες μου εμπειριες ενα ατομο ξερω που μπηκε στα 5μηνα και αυτος ανετα με βυσμα, οι αλλοι

φαγανε ακυρο. Οι μονοι που ειδαν καποια "προκοπη" ειναι οσοι βγηκαν στο ελευθερο επαγγελμα

πχ μανικιουρ αν και ετσι οι σπουδες φαγαν ακυρο.

• Απαντ. 334
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

giphy.gif

μια απο τα ιδια χάλια.μονο ενα ατομο ξερω που βρηκε καποια απασχοληση και αυτη οχι τιποτα τρελο βοηθεια σε ενα μαγαζι που ανοιξε ενας γνωστος.

Δημοσ.

Παιδικός φίλος,ετών 30-κάτι,έχει λιγότερο απο 2 έτη εργασιακής εμπειρίας στην "πλάτη" του,συνυπολογίζοντας και τους έξι μήνες πρακτικής άσκησης.

Δέν ξέρω τις πταίει (περισσότερο).Το γεγονός οτι βρωμάει ο τόπος απο ηλεκτρολόγους ή οτι είναι υιός ιερέα...

Δημοσ.

Killer combo....

από αυτά που ακούω από γονεις και φίλους, ενα κοινωνικό δράμα. όλοι μου οι φίλοι είναι ανεργοι εκτός από όσους μετανάστευσαν και 2 που δουλεύουν ντελιβεράδες. 

Στην πολικατοικία των γονίών μου είναι το 2ο έτος που ΔΕΝ βάζουν πετρέλαιο - μιλάμε για βόρειο Ελλάδα, όχι Αθήνα. 

Δημοσ.

Απο δειγμα 10 φιλων, 4 ειναι ηδη εξωτερικο (δουλευουν ολοι), 3 ανεργοι, και οι υπολοιποι 3 δουλευουν σε κανονικο 8ωρο, οι 2 απο αυτους μαλιστα και με ενσημα!!  :-D

Δημοσ.

Kαλό θα ήταν να αναφέρουμε σε ποιά χώρα δουλεύουν ,αν δουλεύουν σε αυτό που σπούδασαν και εαν είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους :-)

Για να μαθαίνουμε και εμείς που ακόμα σπουδάζουμε...

Δημοσ.

Kαλό θα ήταν να αναφέρουμε σε ποιά χώρα δουλεύουν ,αν δουλεύουν σε αυτό που σπούδασαν και εαν είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους :-)

Για να μαθαίνουμε και εμείς που ακόμα σπουδάζουμε...

εγώ έφυγα Καναδά. οι φίλοι μου είναι -> 2 Αγγλία, 4 Γερμανία, 1 Ολλανδία. όλοι με δουλειά στο αντικείμενο τους. Ελλάδα εκτός από τους ντελιβεράδες, οι άλλοι πετάνε τον αετό. 

και τι δουλεια κανουνε...

Programmers UK, Οδοντίατρος Ολλάνδία, 2 ΙΤ γερμανία , 1 σε quality assurance, 1 σε εστιατόριο κουζίνα (δεν είχε καμιά εκπαίδευση εδώ ). ΙΤ και εγώ -duh.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλια εγω ανεργος σχεδον 2 χρονια ο αδερφοσ μου ξεκινησε πριν ενα μηνα παλι στην παλια του δουλεια και απο 900 ευρω που επαιρνε τον εριξαν στα 520 αν βγαλεις και τις βενζινες καθαρα του μενουν 360-380.

Μιλαμε για εργασια 8ωρη στην οποια δουλευει παντα παραπανω δουλευει και ΣΚ και αργιες (παιρνει ενα ρεπο την εβδομαδα) σε σπαστο ωραριο.

Δημοσ.

Φυσικα η κατασταση απο αποψη δουλειας ειναι τραγικη. Για να σου πω ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα θα σας δωσω παραδειγμα τον εαυτο μου.

Πτυχιουχος εφαρμογων πληροφορικης στη διοικηση και την οικονομια εδω και 2 χρονια δουλευω ντελιβερυ για να συντηρησω το σπιτι μου (ενοικιο) και τη γυναικα μου. Ευτυχως ακομα δεν εχουμε παιδι.

Η ειρωνια ειναι οτι ο πατερας μου ειναι γενικος διευθυντης εργοστασιου τεραστιας πολυεθνικης εταιριας με 130 εργοστασια παγκοσμιως.

Δημοσ.

EvilEyes το ίδιο πτυχίο έχουμε. ΤΕΙ Γρεβενών εδώ. ΧΑΛΙΑ η εκπαίδευση, το ότι είσαι πτυχιούχος δεν λέει κάτι, πέρα ότι ασκεί πίεση σε καλύτερες αποδοχές. Αν ξέρεις 5 πράγματα στον τομέα του ΙΤκαι έχεις πάθος γιατί δεν το έψαξες για έξω. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι τελείωσα σπουδές και ξεκινάω 6μηνη πρακτική, λογικά θα μου είναι σχετικά εύκολο μετά να βρω δουλειά στο αντικείμενο μου ( νοσηλεύτρια χειρουργείου ), ο σύντροφος δεν έχει ασχολείται με το αντικείμενο σπουδών του και εργάζεται αρκετά χρόνια σαν καθηγητής πληροφορικής/τεχνικός h/y, καθώς και άλλα πράγματα. Περιμένουμε να τελειώσουν κάποιες εκκρεμότητες και θα ξεκινήσουμε τα χαρτιά μας για Καναδά..

Δημοσ.

Εγω δουλευω .

Σχετικα πολυ τυχερος. 

Στο αντικειμενο που σπουδασα. 

Πιο πολυ το βλεπω σαν ευκαιρια προυπηρεσιας και αποκτηση εμπειριας παρα δουλεια. Αν και τωρα εχουν την καραμελα στο στομα σαν και σενα παρακαλανε αλλοι τοσοι, αλλα δεν θα κατσω να παρακαλεσω κανεναν, μολις δω οτι δεν παει αλλο αντιος αμιγκος και θα κανω κατι με τον πατερα μου που εχει στρωμενη δουλεια και καλο ονομα σε αυτο που κανει. Μαζευω καποια λεφτα ωστε αν γινει αυτο να επενδυσω σε αυτο...

Ο αδερφος ποτε φευγει αγγλια, ποτε Δανια. ποτε Νορβηγια και που και που δουλευει εδω στην Ελλαδα .. Δεν εχει σπουδασει τιποτα, τεχνιτης οικοδομικων εργασιων ειναι.....

Δημοσ.

EvilEyes το ίδιο πτυχίο έχουμε. ΤΕΙ Γρεβενών εδώ. ΧΑΛΙΑ η εκπαίδευση, το ότι είσαι πτυχιούχος δεν λέει κάτι, πέρα ότι ασκεί πίεση σε καλύτερες αποδοχές. Αν ξέρεις 5 πράγματα στον τομέα του ΙΤκαι έχεις πάθος γιατί δεν το έψαξες για έξω.

Τει Μεσολογγιου ημουν εγω φιλε μου. Και εκει η εκπαιδευση ηταν κακιστη, σε σημειο να νιωθω ενα μεγαλο κενο και οτι γνωριζω ελαχιστα πραγματα, ειμαι με δεμενα τα χερια. Αυτη τη περιοδο κανω ταχυριθμα γερμανικα με τη γυναικα μου για να ξαναθυμηθω τη γλωσσα (ειμαι γεννημενος στη Γερμανια) μηπως και κατσει καμια ευκαιρια στη Γερμανια στην εταιρια που ειναι και ο πατερας μου γιατι για εδω χλωμο εως αδυνατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...