Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τι 200 αιτήσεις όταν οι Big four είναι.....four..; Αν στέλνεις τόσες πολλές μέσα στο μήνα, τι θα απαντήσεις αργότερα στο "γιατί επέλεξες τη δική μας εταιρία;" ή "τι μας διαφοροποιεί στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε;". Προσωπικά δεν έχω βρει τρόπο να κάνω σωστό tracking σε (πάρα) πολλές αιτήσεις. Όπως είπες κι εσύ, τα περιθώρια χρόνου είναι περιορισμένα. Σε παρεμφερής θέσεις/ρόλους, ναι. Έτσι γενικά και αόριστα αιτήσεις, άντε μετά να τρέχεις να βρεις από που την έστειλες. Φαντάζεσαι σκηνικό; -Ναι, ναι κύριε Αχμεντ. Τα έχω τα προσόντα και την εμπειρία. -Ναι, το όνομα μου είναι Ρεβολβερ. Ρ από Ρόδο, Ε από Ελια, Β από Βουβάλι, ... Ταυτόχρονα να προσπαθείς με το κινητό να ανοίξεις τον chrome για να βρεις το site της εταιρίας αλλά να σε εμποδίζουν τα p0rn ads ενώ την επομένη να γράφεις high-end mathematics...
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ΝαβγούνεόσοιφώναζανpωςπρέπεινακλείσεηΕΡΤ για να γίνει σωστή πρόσληψη υπαλλήλων, να μας πουν γιατί στις αιτήσεις για τις νέες θέσεις στη ΝΕΡΙΤ, δεν λαμβάνεται υπόψη το τεστ δεξιοτήτων, που έλαβε χώρα ακριβώς για να προσμετράται σε προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Γελάει ο κόσμος δηλαδη. (ed)...μια λέξη 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα η δουλεια οσο παιρναει ο καιρος με κανει και χανω την ορεξη μου.... Βασικα το κλιμα που δημιουργει ενας εκει μεσα.. Δεν ξερω γιατι καποιος να θεωρει οτι εγω πρεπει καθε μερα να σχολαω 1 ωρα πιο αργα ενω αυτος καθε μερα φευγει στην ωρα του... Υποχρεωση μου ειναι να πηγαινω στην ωρα μου, υποχρεωση του ειναι να φροντιζει να φευγω την ωρα που πρεπει(εκτος και αν εχουμε αβαρια που τοτε παω πασο) αλλα σε κανονικες συνθηκες το θεωρω παραλαγο να κατσω μια ωρα για να κανω κατι που θα το εκανα αυριο και στο τελος να μου λεει να λες παλι καλα που δουλευεις.. Ναι δουλευω, αλλα το γαμ@σι δεν το ανεχομαι... Εχω υποχρεωσεις αλλα και πολλα δικαιωματα που νομιζουν οτι δεν τα ξερω... 1
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ΝαβγούνεόσοιφώναζανpωςπρέπεινακλείσεηΕΡΤ για να γίνει σωστή πρόσληψη υπαλλήλων, να μας πουν γιατί στις αιτήσεις για τις νέες θέσεις στη ΝΕΡΙΤ, δεν λαμβάνεται υπόψη το τεστ δεξιοτήτων, που έλαβε χώρα ακριβώς για να προσμετράται σε προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Γελάει ο κόσμος δηλαδη. (ed)...μια λέξη Πρέπει να το έχω γράψει και παλαιότερα, στη ΝΕΡΙΤ όμως πάει να γίνει μπάχαλο με τις προσλήψεις. Οι χαρτογιακάδες επικεφαλής είτε είναι εντελώς άσχετοι με τεχνικά θέματα, είτε εσκεμμένα έχουν "μαγειρευτεί" τα προσοντολόγια. Για παράδειγμα, όταν έχεις ανώτατες σχολές που βγάζουν -μεταξύ άλλων- εξειδικευμένους τεχνικούς ήχου και εικόνας, γιατί στα αντίστοιχα πόστα ζητάς ηλεκτρονικούς ή αποφοίτους π.χ. ΕΜΠ, άσχετους με το αντικείμενο; Ξέρει δηλαδή ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός να στήνει μικρόφωνα καλύτερα από κάποιο ηχολήπτη; Ξέρει να χειρίζεται μονταζιέρες καλύτερα από κάποιον εξειδικευμένο μοντέρ; Πάντως απ' όσο είδα, στην ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ, υπάρχει ειδικό πεδίο όπου δηλώνεις αν έχεις πετύχει στο τεστ δεξιοτήτων. Ίσως βέβαια έχω καταλάβει κάτι λάθος. 1
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως απ' όσο είδα, στην ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ, υπάρχει ειδικό πεδίο όπου δηλώνεις αν έχεις πετύχει στο τεστ δεξιοτήτων. Ίσως βέβαια έχω καταλάβει κάτι λάθος. Στην παρούσα προκήρυξη δεν συμπληρώνονται τα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης «ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ» και «ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ» Προκήρυξη (Αριθμός 1Κ/2014) σελίδα 42. (γιατι γκαρίζω???χαχαχαχαχαχαχα)
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να το έχω γράψει και παλαιότερα, στη ΝΕΡΙΤ όμως πάει να γίνει μπάχαλο με τις προσλήψεις. Οι χαρτογιακάδες επικεφαλής είτε είναι εντελώς άσχετοι με τεχνικά θέματα, είτε εσκεμμένα έχουν "μαγειρευτεί" τα προσοντολόγια. Για παράδειγμα, όταν έχεις ανώτατες σχολές που βγάζουν -μεταξύ άλλων- εξειδικευμένους τεχνικούς ήχου και εικόνας, γιατί στα αντίστοιχα πόστα ζητάς ηλεκτρονικούς ή αποφοίτους π.χ. ΕΜΠ, άσχετους με το αντικείμενο; Ξέρει δηλαδή ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός να στήνει μικρόφωνα καλύτερα από κάποιο ηχολήπτη; Ξέρει να χειρίζεται μονταζιέρες καλύτερα από κάποιον εξειδικευμένο μοντέρ; Πάντως απ' όσο είδα, στην ηλεκτρονική αίτηση του ΑΣΕΠ, υπάρχει ειδικό πεδίο όπου δηλώνεις αν έχεις πετύχει στο τεστ δεξιοτήτων. Ίσως βέβαια έχω καταλάβει κάτι λάθος. Eυτυχως που στην ΕΡΤ ειχαν μπει ολοι αξιοκρατικα ...
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 To θέμα ειναι αν και οι τωρα θα μπουν αξιοκρατικά. Αλλιως τόση φασαρία έγινε για το τιποτα! 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) To θέμα ειναι αν και οι τωρα θα μπουν αξιοκρατικά. Αλλιως τόση φασαρία έγινε για το τιποτα! Οχι ακριβως μειωθηκε το προσωπικο δεν το λες και τιποτα ποσο προυπολογισμο ειχε πριν ?Ποσο εχει τωρα?Εκτος αν εισαι τοσο large με τα λεφτα των αλλων και την πληρωσεις εσυ την διαφορα. Γιατι η κριση εκτος απο παρακρουση που προκαλεσε στους περισσοτερους δημιουργησε και μια εξοικιωση με τα εκατομμυρια ευρω νομιζουν μερικοι οτι φυτρωνουν ... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2014 από Fotis13
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Κάτσε να δουμε πόσοι θα προσληφθούν, τι χρήματα θα πάρουν και πόσοι ακομα θα ειναι διορισμένοι χωρις ασεπ κτλ, και μετά θα ξαναμιλήσουμε. Για την ωρα το ότι δεν μπηκε το τεστ δεξιοτήτων, θα πρέπει να μας απασχολεί.
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάτσε να δουμε πόσοι θα προσληφθούν, τι χρήματα θα πάρουν και πόσοι ακομα θα ειναι διορισμένοι χωρις ασεπ κτλ, και μετά θα ξαναμιλήσουμε. Για την ωρα το ότι δεν μπηκε το τεστ δεξιοτήτων, θα πρέπει να μας απασχολεί. Εμενα το μονο που με απασχολει ειναι αν θα στοιχιζει λιγοτερο ,για το αν θα μπουν αξιοκρατικα δεν εχω ψευδαισθησεις ετσι και αλλιως δεν θελουμε εμεις οι ιδιοι αξιοκρατια για αυτο και εκλεγαμε και εκλεγουμε ολο αυτο το αχρηστο πολιτικο προσωπικο διοτι μας κανουν εξυπηρετησεις και μας χαιδευουν τα αυτια ταζοντας τα παντα σε ολους . Οταν θα ωριμασουμε ως πολιτες τοτε θα εχω ελπιδες για αξιοκρατια προς το παρον πρεπει να ξεκινησουμε απο τα βασικα και μετα να παμε στα "διαστημικα" για την Ελλαδα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2014 από Fotis13 1
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ενω σε όλες τις πολιτισμένες χωρες του κόσμου, οι πολίτες εκλέγουν πάντα αυτον που θα τους μιλησει για μειώσεις μισθών, χαράτσια κτλ, όχι για εκεινον που θα τους πει οτι λεφτά υπάρχουν. Επιτέλους με αυτη τη καραμέλα της ψήφου. Ο κόσμος παντου ψηφίζει με τον ίδιο τρόπο. Οποιος του δωσει περισσότερο κοκό θα πάρει περισσότερες ψήφους. Απλά τώρα το κοκό το πήραν λιγότεροι απ ότι συνήθως, εξου και τα μειωμένα ποσοστά των...μεγάλων.
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Eυτυχως που στην ΕΡΤ ειχαν μπει ολοι αξιοκρατικα ... Ρε συ Φώτη, όλοι ξέρουμε τι παιζόταν στην ΕΡΤ. Αν στο παρελθόν εξέφρασα κάποιες ενστάσεις όσον αφορά το κλείσιμό της, ήταν επειδή θεωρούσα πως τα βύσματα πάλι θα καβατζωθούν και πως η όλη ιστορία έγινε απλά για τα μάτια του κόσμου. Για να προλάβω κιόλας κάποιους που ίσως μιλήσουν περί προσωπικού συμφέροντος, διευκρινίζω ότι λόγω πτυχίου με συμφέρει προσωπικά η τωρινή κατάσταση. Έχω π.χ. μια πιθανότητα να δουλέψω στη ΝΕΡΙΤ, μπαίνοντας φυσικά μέσω ΑΣΕΠ. Θέση στην παλιά ΕΡΤ δεν έβλεπα ούτε με τηλεσκόπιο. Εμενα το μονο που με απασχολει ειναι αν θα στοιχιζει λιγοτερο ,για το αν θα μπουν αξιοκρατικα δεν εχω ψευδαισθησεις ετσι και αλλιως δεν θελουμε εμεις οι ιδιοι αξιοκρατια για αυτο και εκλεγαμε και εκλεγουμε ολο αυτο το αχρηστο πολιτικο προσωπικο διοτι μας κανουν εξυπηρετησεις και μας χαιδευουν τα αυτια ταζοντας τα παντα σε ολους . Οταν θα ωριμασουμε ως πολιτες τοτε θα εχω ελπιδες για αξιοκρατια προς το παρον πρεπει να ξεκινησουμε απο το βασικα και μετα να παμε στα "διαστημικα" για την Ελλαδα. Ε ναι, όλα όσα γράφεις όμως είναι αλληλένδετα. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά, ποια είν' αυτά όμως; Δε θεωρείς βασικό την αξιοκρατία; To θέμα ειναι αν και οι τωρα θα μπουν αξιοκρατικά. Αλλιως τόση φασαρία έγινε για το τιποτα! Μόνο για φαινομενική αξιοκρατία μπορούμε να μιλάμε δυστυχώς. Δηλαδή οκ, πλέον αρκετοί θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ, ο κόσμος που βλέπει ειδήσεις χαίρεται με τις "αξιοκρατικές μεθόδους" που εφαρμόζονται. Οι υπόλοιποι με τι κριτήρια θα μπουν όμως; Γιατί υποτίθεται πως προβλέπονται και προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Μπορώ να δεχτώ πως η φάση έχει κάποιο νόημα για περισσότερο "φλου" επαγγέλματα, όπως π.χ. αυτό του παρουσιαστή εκπομπών. Δε μπορεί π.χ. να προσλαμβάνονται, στην κατά τ' άλλα διαφανή και αξιοκρατική ΝΕΡΙΤ, τεχνικοί εκτός ΑΣΕΠ. Ποια διάνοια κατηγοριοποίησε τους Ηχολήπτες ή τους Εικονολήπτες στα λεγόμενα "καλλιτεχνικά επαγγέλματα" ας πούμε; Είναι τραγελαφική η κατάσταση. Όταν έχεις π.χ. ΤΕΙ (ανώτατα δηλαδή εκπαιδευτικά ιδρύματα), τα οποία εξειδικεύουν ανθρώπους για τέτοια τεχνικά πόστα, πως στο καλό τους στερείς πρακτικά το δικαίωμα να εργαστούν, προσλαμβάνοντας άσχετους χωρίς αντικειμενικά κριτήρια; Και μετά τα σκατώνεις περαιτέρω, επιτρέποντας σε Ηλεκτρολόγους και Ηλεκτρονικούς να εργαστούν σε πόστα, τα οποία είναι επίσης εξειδικευμένα και με αντικείμενο εργασίας κοντινότερο π.χ. σε Ηχολήπτες ή Εικονολήπτες. 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ενω σε όλες τις πολιτισμένες χωρες του κόσμου, οι πολίτες εκλέγουν πάντα αυτον που θα τους μιλησει για μειώσεις μισθών, χαράτσια κτλ, όχι για εκεινον που θα τους πει οτι λεφτά υπάρχουν. Επιτέλους με αυτη τη καραμέλα της ψήφου. Ο κόσμος παντου ψηφίζει με τον ίδιο τρόπο. Οποιος του δωσει περισσότερο κοκό θα πάρει περισσότερες ψήφους. Απλά τώρα το κοκό το πήραν λιγότεροι απ ότι συνήθως, εξου και τα μειωμένα ποσοστά των...μεγάλων. Δεν ξερω καμια πολιτισμενη χωρα να εχει χρεωκοπησει 4 φορες τα τελευταια 100 χρονια .Ξαναπροσπαθησε ... Ε ναι, όλα όσα γράφεις όμως είναι αλληλένδετα. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά, ποια είν' αυτά όμως; Δε θεωρείς βασικό την αξιοκρατία; ς. Τα βασικο στην κατασταση που ειμαστε ειναι να μαζεψουμε αμεσα τα οικονομικα μας . Το θεμα της αξιοκρατιας που πρεπει να επιδιωκει ο καθε πολιτης διασφαλιζεται μεσω της παιδειας .Επειδη και σε αυτο το κομματι εχουμε αποτυχει οικτρα καθως μεγαλο μερος ταυτιζεται πολιτικα με τα ακρα εξαιτιας της κρισης ενω πριν αδιαφορουσε . Οπως αντιλαμβανεσαι και βλεπεις να συμβαινει γυρω σου καθως καθε επαγγελματικη συντεχνια-κοινωνικη ομαδα αντιδρα σε καθε αλλαγη λυσαλεα οχυρωνεται πισω απο το στενο συμφερον της αδιαφορωντας για το κοινωνικο συνολο και την χωρα ολα αυτα εχουν να κανουν με την παιδεια η οποια απαιτει χρονο τον οποιο δεν διαθετουμε προς το παρον .
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω καμια πολιτισμενη χωρα να εχει χρεωκοπησει 4 φορες τα τελευταια 100 χρονια .Ξαναπροσπαθησε ... Ουτε εγω ξερω καμια που να μη χρωσταει, να μην ειναι διεφθαρμενοι οι πολιτικοί της κτλ κτλ..αντιθετα ξερω μια που διόγκωσαν το έλλειμμα της για να μπει στο μνημονιο.Αποδεδειγμενα πλεον....ισως θα πρεπε εσυ να ξαναπροσπαθησεις... Φιλικα και μεταξυ μας Φωτη...πολυ sτουπα διαβαζεις. Μη τον αντιγραφεις ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα