SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το Εσπα ειναι μια μπορυδα και μιση.Πρωτα απολα σου δινει καποια χρηματα [20000 ευρω ]μονο για εξοπλισμο,οχι για ενοικια βαψιματα κτλ.Εξοπλισμος και προιοντα αλλα οχι απο εκει που θες εσυ ,απο σημεια που θελουν αυτοι.Γενικα ειναι μια μπουρδα και μιση,αν δεν εχει καποια χρηματα στην ακρη μην το ανοιξετε θα κλεισετε.Και μακρια απο Ελλαδα,να τα παιρνετε ολα απο εξωτερικο.Θες κεφαλαιο για να ανοιξεις καποιο καταστημα,δυστηχως.Οτι και να κανετε,καλη επιτυχια,. Εγω παντωβς θα σας ελεγα να βρειτε μια μικρη γκαρσονιερα ,να ανοξετε μια επιχειρηση[με μια ταμιακη]και να κανετε αυτο που θελτε χωρις τον φουλ εξοπλισμο[.Με καλες τιμουλες και καλη δουλεια [και αν οι γειτονες δεν ειναι μαλακες και σε βοηθησουν και λιγο],ολα γινοντα.
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Οτι και να ανοιξετε σαν καινουριες ελευθεροι επαγγελματιες θα εχετε γυρω στα 550€ τεβε το διμηνο..και με τα χρονια ανεβαινει..:/..Νομιζω ειναι ενα αρκετα μεγαλο ποσο για καινουρια επιχειρηση κιολας..Και ενταξει να εχεις σουπερ μαρκετ..Αλλα αμα ο αλλος εχει μαγαζακι που τα εχει ολα 1€ οπως πολλοι πως θα τους πληρωσει το τεβε;;..Ειναι πολλα τα εξοδα και οπως παει το καλυτερο ειναι να μην εχεις τιποτα στο ονομα σου και οτι μπορεις μαυρα.Δεν ημουν υπερ αλλα εδω που φτασαμε ετσι ειναι.Οσο πιο φαντασμα εισαι για το κρατος τοσο καλυτερα για εσενα και την επιβιωση σου +26% ελάχιστη φορολογία από το 1ο ευρώ. 1
Pintsie Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 καλε θα εχουμε και e-shop με delivery! (εμενα) χαχαα Αυτά είναι! Άντε, κάντε το κι εγώ σας κάνω την διακόσμηση δωρεάν. Μ'αρέσει να υποστηρίζω φιλόζωους :$ 1
ADHD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Πρωτον ειναι δυσκολο εως αδυνατο αν δεν εχεις το κεφαλαιο, δευτερον δε θα εμπλεκα με την Ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη με οτι συνεπάγεται αυτο..
vOOz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Η αγορα εδω περα ειναι ψιλοστανταρ. Ανω των 50 οι περισσοτεροι, "πιστοι" στην πολη τους, ολοι ψωνιζουν απο την γειτονια τους κτλπ. Δεν το φοβαμαι καθολου, ειμαι σιγουρη οτι θα πιασει. Και γενικα ειμαι πολυ χεστρα σαν ατομο, δεν θα το συζηταγα καν αν δεν ημουν σιγουρη. Και μερος εχω βρει, που συμφωνει ο ιδιοκτητης να το νοικιασω εικονικα μεχρι να βρει η επιδοτηση (δεν ξερω αν χρειαζεται).Απλα επειδη γνωριζω ατομο που ανοιξε μαγαζι με ΕΣΠΑ, του ηρθανε ολα πολυ ευκολα στο θεμα επιδοτησης. Ανοιξε μαγαζι με 0 κεφαλαιο (χωρις να σημαινει οτι παει καλα. το ανοιξε ομως!). Τωρα για τα οικονομικα που μου λετε πραγματικα δεν εχω ιδεα. Εγω το αμαξι μου δηλωνα εφορια μονο, και μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου. Ισως πρεπει να μιλησω οντως με λογιστη. Απλα δεν ηθελα να μπλεξω με εταιρειες που ασχολουνται αποκλειστικα με ΕΣΠΑ γιατι τις φοβαμαι. Ναι μεν σου κανουν ολη την βρωμοδουλεια, αλλα παιρνουν μεγαλο μεριδιο της επιδοτησης..
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μολαταυτα, οσο αντιξοες -αντικειμενικα- και αν ειναι οι συνθηκες,ζυγιστε: ποσο τυχον ειναι σημαντικο για εσας να το επιχειρησετε! Τα γηροκομεια ειναι γεματα απο ανθρωπους, που αν τους ρωτησεις,τους πνιγουν η δυστυχια & το παραπονο = που δεν επιχειρησαν νακανουν ο,τι ειχαν βαλει με τη καρδια τους να δοκιμασουν να κανουν... ~*~`*~Απο κει και περα, αν ειναι οπως τα περιγραφετε τουλαχιστον,το ζητουμενο σημαντικα locationx3 των Αμερικανων το εχετε. Ισως πρεπει να μιλησω οντως με λογιστη. Λογιστη, υπολογιστε, ουτως ή αλλως
ADHD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για μια νεα επιχειρηση, ειναι τοσα πολλα που πρεπει να ζυγίσεις/ερευνήσεις που δεν αρκει το να εισαι σιγουρη.. Στο λεω φιλικα εντελως, και εγω ειμαι πολυ φιλόζωος παντως και μακαρι να πιασετε αν το κανετε τελικα.
vOOz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ή αυτο θα κανω ή θα γινω netadmin. και επειδη το 2ο δεν το βλεπω πιθανο ουτε σε 20 χρονια, μαλλον παω για σκυλοτροφες :Ρ
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 2 μικρες-απλες συμβουλες για το ξεκινημα:- Μειωστε εξοδα κανοντας οσα περισσοτερα μπορειτε καλυτερα με αυτεπιστασια [σε αυτο ^^ δεν συμπεριλαμβανεται ο λογιστης (και δικηγορος) οπου χρειαζεται!] & - Ο,τι μπορειτε να πληρωσετε με πιστωση -δεν εννοω πιστωτικη!- καντε το ετσι
kage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 τωρα που το θυμηθηκα εκει περα(ιπποδρομο) υπαρχει petshop-κλινικη του Σαβουρα.(δεν μιλαω για ποιοτητα κτλ) τεσπα απ οσο ξερω για καλη τροφη υπαρχει η royαl canin. δεν εννοουσα απλα τσεκ απο κτηνιατρο αλλα μονιμα γραφειο κτηνιατρου. για να παρεις εσπα χωρις να πληρωσεις θα πρεπει να βρεις εμπορους που θα δεχτουν να κοψουν τιμολογια+φπα μεχρι να τους ξεπληρωσεις... @σωκρατης το εσπα που κοιταγα ειχε μεχρι και το ενοικιο του 1ου χρονου!αυτα για αγορες απο συγκεκριμενους δεν τα χα δει.το θεμα ειναι αν υπαρχει κωδικος για αυτο που θες να φτιαξεις.
vOOz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ο ιπποδρομος ειναι πολυ μακρια μας. εχει και στην θησεως καλλιθεα pet4u αλλα δεν θελουμε να ανοιξουμε κανα κτηνος. ενα τοπικο μαγαζακι για την γειτονια απλα. να μην τρεχει ο κοσμος. οι royal ειναι υπερδιαφημισμενες, αλλα απο συστατικα ειναι σκουπιδια. μονο για κλινικους λογους ισως να την εδινα (και την δινω σε νεφροπαθη σκυλο). Θελουμε μαρκες με μεγαλο ποσοστο κρεατος και 0 σιτηρα και αλλεργιογονα. οπως arden grange, applaws, earthborn, orijen, acana, bozita κτλπ. ΕΙΔΙΚΑ για γατες που ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα ζωα..
gigisoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Γάτες αποκλειστικά σαρκοφάγα; Ήξερα εγώ γάτες που καταβρόχθιζαν πατατάκια, γαριδάκια, ψωμί, ακόμη και γάλα που λένε ότι δεν κάνει, σοκολάτα, φασολάκια, κτλ
vOOz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Γάτες αποκλειστικά σαρκοφάγα; Ήξερα εγώ γάτες που καταβρόχθιζαν πατατάκια, γαριδάκια, ψωμί, ακόμη και γάλα που λένε ότι δεν κάνει, σοκολάτα, φασολάκια, κτλ το σωμα τους ειναι φτιαγμενο για κρεας. δεν μπορουν να χωνεψουν σωστα τα υπολοιπα. ναι μεν θα τα φανε, αλλα δεν τους κανει καλο. και μπορει στην αρχη να μην μας νοιαζει ιδιατερα, αλλα στα γεραματα η κακη διατροφη θα βγαλει πολλα προβληματα..
gigisoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το σωμα τους ειναι φτιαγμενο για κρεας. δεν μπορουν να χωνεψουν σωστα τα υπολοιπα. ναι μεν θα τα φανε, αλλα δεν τους κανει καλο. και μπορει στην αρχη να μην μας νοιαζει ιδιατερα, αλλα στα γεραματα η κακη διατροφη θα βγαλει πολλα προβληματα.. Καλά, αν το πάμε έτσι, όχι μόνο το σώμα τους αλλά και το στόμα τους και τα δόντια τους είναι φτιαγμένα να τρώνε ωμή σκληρή τροφή, μέσα στα αίματα, που την έχουν κυνηγήσει και σκοτώσει οι ίδιες, όχι να ξαπλώνουν όλη μέρα στους καναπέδες και να τρώνε από το πιατάκι τους την έτοιμη, μαλακή και ελαφρά μαγειρεμένη τροφή από την κονσέρβα που θα τους σερβίρουμε. Ή τα διαφόρου τύπου "γαριδάκια" (όπως τα λέω εγώ) για γάτες και σκύλους.
CROM271 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Βλεπω πολλους να λενε ειμαι και εγω φιλοζωος και μακαρι να πατε καλα! Τι σχεση εχει το φιλοζωος με αυτο που θελουν να κανουν τα κοριτσια? Τα κοριτσια τροφες θα πουλανε. Δεν θα κανουν καποιο φιλοζωικο εργο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα