Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ποιντ ειναι να κανουμε φιλοζωικο εργο στην γειτονια. εχουμε πολλες γατουλες και θα μπορουμε να βοηθαμε τα ατομα που τις ταιζουν ή να μαζεψουμε κανα σκυλακο. Αλλα και στα πετ σοπς υπαρχουν διαφορες. ειναι τα φιλοζωικα, και οι φραγκοφονιαδες. εμεις φιλοζωο πετ σοπ θελουμε να ανοιξουμε, με καλες τροφες και φαρμακα 1ης αναγκης και αλλα χρησιμα πραγματα για ζωα ωστε ο κοσμος να μην χρειαζεται να τρεχει για να ψωνισει (οπως κανουμε εμεις τοσα χρονια)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Ελλάδα τα φάρμακα για ζώα πωλούνται στα pet shops;

Γιατί εδώ στο Βέλγιο κάτι παρασκευάσματα θα βρεις στα pet shops, φάρμακα για ζώα μόνο στα φαρμακεία.

Και όπως είπε και ο προηγούμενος, το να ανοίξει κάποιος pet shop δεν θεωρείται φιλωζωικό έργο εκτός και αν δίνει όλα τα κέρδη του στα ζώα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και καιρό σκέφτομαι την προοπτική να ανοίξω ένα μικρό pet shop στην περιοχή μου. Είναι κάτι που είναι απαραίτητο στη γειτονιά. Πρόσφατα μου εκδήλωσε και μία φίλη το ενδιαφέρον της. Είμαστε κι οι δύο ιδιαίτερα έμπειρες με τα ζώα (τα τετράποδα).

Φυσικά κεφάλαιο δεν υπάρχει, κι αν υπάρξει άντε να 'ναι 2-3k. Παρ'όλα αυτά γύρω μας πόσοι γνωστοί έχουν επιδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και αντί επιχείρησης,έστησαν τα σπιτικά τους.

Τι επιλογές υπάρχουν;

Να βρεις δανεικά και να έχεις μελετησει την άγορα ετσι ωστε να βγάλεις τα διπλάσια απο αυτα που δανειστηκες ωστε να αξιζει τον κοπο το ολο ρίσκο.

Την ξέρεις την αγορά και τι υποχρεώσεις θα έχεις μετα? αυτα πρεπει να μάθεις για αρχή και μετα θα βρεις και τα λεφτά.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαχαχα με τα τραπεζακια που εχουν οι γκρουμερς, που εχουν λουρια και απ'ολα, ακομα και ο πιο ατακτος σκυλος καθεται. Υπαρχουν προγραμματα με 250 ευρω που μαθαινεις γκρουμινγκ (και μια καλη μηχανη κανει 50 ευρω). Σκεψου το, σε συμφερει :Ρ

ΟΡΙΣΤΕ ηδη εχασα πελατη. χαχαχαχα

καλησπερα σας !!! επειδη ενδιαφερομαι για να μαθω την τεχνη του grooming και εγω και δεν το εχω ψαξει  τοσοοο πολυ ομως εχω δει κανα δυο σχολες απο το ιντερνετ αλλα οι τιμες ειναι λιγο εξωφρενικες !! μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες αν γνωριζεις κατι παραπανω για τα προγραμματα που ειπες ή οτιδηποτε αλλο ??!! 

ευχαριστω !!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κορίτσια τι κάνατε τελικά πάνω στο θέμα? Διάβαζα το thread και βλέπω σοβαρό παραλληλισμο ανάμεσα στη σκέψη σας το 2013 και το 2017! Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα μια απαντηση από την εμπειρία σας για μια καινούρια δράση στην περιοχή. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι να υπήρξαν ευνοϊκά αποτελέσματα από το 2013!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...