Προς το περιεχόμενο

after market router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα . δεν ξερω αν εχει αναφερθει παρομοιο ζητημα οποτε προκαταβολικα συγνωμη . εχω συνδεση hol και εχω απο την αρχη το ρουτερ που μου ειχα δωσει με τον εξοπλισμο . απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει η αγορα ενος αλλου ρουτερ , αν υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η ταχυτητα της συνδεσης εστω και λιγο

Δημοσ.

Δεν το ξερεις αν θα βελτιωθει η ταχυτητα, μπορει να ειναι χειροτερη απ'οτι τωρα.

Αν κανεις τη δουλεια σου με αυτο που εχεις τωρα και δεν εχεις αλλες απαιτησεις, δεν υπαρχει λογος να αγορασεις νεο.

Δημοσ.

εχω netfaster iad2 και εχω ταχυτητα περι τα 5, και δοκιμασα ενα που εστειλαν στην αδερφη μου (zte 108 kati) και συγχρονισε στα 3...

ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι φοβαμαι, μηπως να δοκιμασεις κανενος φιλου σου, να δεις αν παιζει καμια βελτιωση;

Δημοσ.

καλησπερα . δεν ξερω αν εχει αναφερθει παρομοιο ζητημα οποτε προκαταβολικα συγνωμη . εχω συνδεση hol και εχω απο την αρχη το ρουτερ που μου ειχα δωσει με τον εξοπλισμο . απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει η αγορα ενος αλλου ρουτερ , αν υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η ταχυτητα της συνδεσης εστω και λιγο

οπως ειπαν ολοι πριν πας να αγορασεις κατι δες αν το εχει καποιος για δοκιμη.μπορει να παιξεις το ιδιο μπορει καλυτερα μπορει χειροτερα.αν τωρα θελεις καινουριο πχ οχι μονο για ταχυτητα αλλα και για wireless και πιο σταθερο και να μην μπουκωνει ευκολα κτλ ναι εκει υπαρχουν επιλογες.επισης αφου εχεις Hol παρτους ενα τηλεφωνο και ζητα να σου βαλουν 9 margin απο 11.Θα κερδισεις σε ταχυτητα καμποσο.και μετα βλεπεις και για ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...