kotlemn80 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εχω ενα galaxy s3 mini και ενας φιλος μου δινει σε πολυ καλη τιμη ενα iphone 4s και να του δωσω το δικο μου γιατι βαρεθηκε το ios να το ανταλλαξω?
Alejandro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με κλειστά μάτια! Εξαρτάται και απο το ποσό βέβαια, αλλά σαν εμπειρία χρήσης προσωπικά θεωρώ πως το 4s είναι αρκετά πιο ευχάριστο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2013 από Alejandro
parasaser Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 νομίζω ότι απόφαση και να πάρεις, τα κινητά αυτή την περίοδο είναι σχεδόν ισοδύναμα, οπότε δεν χάνεις και πολλά, ούτε πάλι κερδίζεις. ίσως η κάμερα του 4s να σε εντυπωσιάσει.
Beerloah Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αν προσπεράσουμε το γεγονός ότι τα δυο λειτουργικά που "φοράνε" διαφέρουν στο έπακρο, το iPhone 4s σίγουρα κατέχει ποικίλες υπεροχές, σε σχέση με το S3 mini.
Calexako Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Nαι είναι σαφώς καλύτερο το 4s. Τι χρηματική διαφορά θα πρέπει να δώσεις.;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα