zoranb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Με ποιόν τρόπο αποθηκεύετε το κρέας σας στην κατάψυξη; Eκτός από πλαστικά σακουλάκια, έχει σκεφτεί κανείς κάτι πιό οικολογικό/υγιεινό;
Iris_89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αλουμινόχαρτο, και μερικές φορές σε τάπερ. Sent from my GT-I9305 using Insomnia 2
Gtr34 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Από τον κρεοπώλη όπως είναι με την σακούλα η με το χαρτί , απευθείας στην κατάψυξη .</p> <p> </p> <p>Οικολογικός τρόπος αποθηκευσης δεν νομίζω ότι υπάρχει εκτός αν εκεί που μένεις επικρατεί πολικό κλίμα και απλά το αφήνεις έξω από το ιγκλού . </p> Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από Gtr34 2
deesnider Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 το αφήνεις έξω από το ιγκλού . Για να καλοπιάσει τις πολικές αρκούδες, να υποθέσω;
Gtr34 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 το αφήνεις έξω από το ιγκλού . Για να καλοπιάσει τις πολικές αρκούδες, να υποθέσω; Ξερεις τι παιχνιδιαρικα ζωακια που ειναι ;
deesnider Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ξερεις τι παιχνιδιαρικα ζωακια που ειναι ; ...η απόλυτη φρίκη...το τετράποδο συνώνυμο τού τρόμου...δε θέλω να ξέρω πόσο παιχνιδιάρικα ζωάκια είναι...δεν τολμώ καν να φανταστώ πιο είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι... (...αστοδιαλοανατρίχιασα!!!) 1
>>Morpheus>> Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Σακουλακια τροφιμων και χωρισμενα σε "μεριδες". Κλασσικη ενδεδειγμενη λυση. Εγω π.χ. με τη δικια μου χωριζουμε τον κιμα/φιλετο κοτοπουλο/λουκανικα σε μισοκιλα, τα σνιτσελ, πριζολες, κτλ σε 4αδες... γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα. 1
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα. Βασικά απαγορεύεται να τα ξαναβάλεις.
lambroszekis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα. Βασικά απαγορεύεται να τα ξαναβάλεις.Γιατί όμως;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δε το γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω είναι ο κανόνας. Ίσως να μας διαφωτίσει ο Toufas αν το δει.
zoranb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Σακουλακια τροφιμων και χωρισμενα σε "μεριδες". Κλασσικη ενδεδειγμενη λυση. Εγω π.χ. με τη δικια μου χωριζουμε τον κιμα/φιλετο κοτοπουλο/λουκανικα σε μισοκιλα, τα σνιτσελ, πριζολες, κτλ σε 4αδες... γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα. Με τα σακουλάκια έχω μια ευαισθησία γιατί εσωτερικά μυρίζουν. Στο supermarket μου βάλανε τυρί τριμμένο μέσα σε ένα σακουλάκι, το οποίο μύριζε πλαστικίλα περίεργη και από τότε το σκέφτομαι να τα καταργήσω.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Θες να το κλείσεις όσο πιο καλά γίνεται να μην ακουμπαει αέρας. Λαδοκολα και μεμβράνη αν δεν θες να αγορασεις κάποιο μηχάνημα που σφραγίζει αεροστεγως 2
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κολλάει τόσο όσο το αλουμινοχαρτο αλλά δεν ειναι αναγκαίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα