Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιόν τρόπο αποθηκεύετε το κρέας σας στην κατάψυξη; Eκτός από πλαστικά σακουλάκια, έχει σκεφτεί κανείς κάτι πιό οικολογικό/υγιεινό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Από τον κρεοπώλη όπως είναι με την σακούλα η με το χαρτί  , απευθείας στην κατάψυξη .</p>

<p> </p>

<p>Οικολογικός τρόπος αποθηκευσης δεν νομίζω ότι υπάρχει εκτός  αν εκεί που μένεις επικρατεί πολικό κλίμα και απλά το αφήνεις έξω από το ιγκλού . :-D</p>

Επεξ/σία από Gtr34
  • Like 2
Δημοσ.

το αφήνεις έξω από το ιγκλού . :-D

Για να καλοπιάσει τις πολικές αρκούδες, να υποθέσω;

Ξερεις τι παιχνιδιαρικα ζωακια που ειναι ;
Δημοσ.

Ξερεις τι παιχνιδιαρικα ζωακια που ειναι ;

:fear: ...η απόλυτη φρίκη...το τετράποδο συνώνυμο τού τρόμου...δε θέλω να ξέρω πόσο παιχνιδιάρικα ζωάκια είναι...δεν τολμώ καν να φανταστώ πιο είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι... :shock:

(...αστοδιαλοανατρίχιασα!!!) 

• Like 1
Δημοσ.

Σακουλακια τροφιμων και χωρισμενα σε "μεριδες". Κλασσικη ενδεδειγμενη λυση.

Εγω π.χ. με τη δικια μου χωριζουμε τον κιμα/φιλετο κοτοπουλο/λουκανικα σε μισοκιλα, τα σνιτσελ, πριζολες, κτλ σε 4αδες... γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα.

Βασικά απαγορεύεται να τα ξαναβάλεις.
Γιατί όμως;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Σακουλακια τροφιμων και χωρισμενα σε "μεριδες". Κλασσικη ενδεδειγμενη λυση.

Εγω π.χ. με τη δικια μου χωριζουμε τον κιμα/φιλετο κοτοπουλο/λουκανικα σε μισοκιλα, τα σνιτσελ, πριζολες, κτλ σε 4αδες... γιατι αν ξεπαγωσουν δεν ειναι καλο να τα ξαναβαλεις μεσα.

Με τα σακουλάκια έχω μια ευαισθησία γιατί εσωτερικά μυρίζουν. Στο supermarket μου βάλανε τυρί τριμμένο μέσα σε ένα σακουλάκι, το οποίο μύριζε πλαστικίλα περίεργη και από τότε το σκέφτομαι να τα καταργήσω.

Δημοσ.

Θες να το κλείσεις όσο πιο καλά γίνεται να μην ακουμπαει αέρας. Λαδοκολα και μεμβράνη αν δεν θες να αγορασεις κάποιο μηχάνημα που σφραγίζει αεροστεγως

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...