Salonikios933 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 βασικα ο τονος χρησιμοποιειται στο σουσι αρα ειναι λογικο να ρχονται απο κει αρκετα κιλα(υπαρχουν αρκετες εταιρειες χονδρικης)... Σωστος ! Δεν το σκεφτηκα καθολου !
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα προσωπικα περισσοτερο με ανησυχουν ετικετες οτι κατι παρασκευαζεται στην Ε.Ε παντως. Ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο κοπος να γραψουν τη χωρα προελευσης. Τουλαχιστον με το Ταυλανδη ξερω οτι δε μου αποκρυπτουν κατι. Ισα ισα μου γνωστοποιουν τη προελευση, αν θελω το δεχομαι και αγοραζω το προιον αν δε θελω δε το αγοραζω. Καπως εκτος θεματος καποιος που γνωριζει. Τα συσκευασμενα οπωροκηπευτικα που πανε γερμανια και γαλλια, προερχομενα πχ απο πελοποννησο κρητη, γραφουν πανω προελευση ελλαδα...ή Ε.Ε??? 1
DrLo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα προσωπικα περισσοτερο με ανησυχουν ετικετες οτι κατι παρασκευαζεται στην Ε.Ε παντως. Ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο κοπος να γραψουν τη χωρα προελευσης. Δεν επιτρέπεται. edit * Νομίζω edit2 Μάλλον δεν ισχύει αυτό που νόμιζα, ψάχνω στο net και δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Πιθανόν εταιρείες από χώρες που θεωρούνται "κάτω από το μέσο όρο" της ΕΕ στο θέμα "ποιότητα" να έχουν κίνητρο να γράφουν "made in EU" αντί πχ "Made in Lithuania".
DrLo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν επιτρέπεται Όπως έκανα edit μάλλον δεν ισχύει ... είχα την εντύπωση ότι κάπου το είχα διαβάσει.
solution1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ο τόνος πολλές φορές νοθεύεται με κρέας δελφινιού. Το σκάνδαλο είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις όπου σε πολλές χωρές το "rio mare" άρχισε να γράφει στα στις κονσέρβες "από 100% κρέας τόνου". Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι τρώω, προτιμώ κι εγώ όπως προαναφέρθηκε σαρδέλα και γαύρο.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ο τόνος πολλές φορές νοθεύεται με κρέας δελφινιού. Το σκάνδαλο είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις όπου σε πολλές χωρές το "rio mare" άρχισε να γράφει στα στις κονσέρβες "από 100% κρέας τόνου". Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι τρώω, προτιμώ κι εγώ όπως προαναφέρθηκε σαρδέλα και γαύρο. Ότι του φανεί του λολοστεφανη en.wikipedia.org/wiki/Dolphin_safe_label
solution1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα λάθος, sorry. Παρόλαυτα το youtube είναι γεμάτο με video για dolphin slaughter. Τι τα κάνουνε ύστερα; Τροφή σε ιχθυοκαλλιέργειες;
Salonikios933 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα λάθος, sorry. Παρόλαυτα το youtube είναι γεμάτο με video για dolphin slaughter. Τι τα κάνουνε ύστερα; Τροφή σε ιχθυοκαλλιέργειες; Ερωτηση...αν φας δηλαδη Δελφινη υπαρχει κινδυνος ;
arc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δελφίνη; Πότε γιορτάζει; Αν δεν είναι χαλασμένο ή μολυσμένο, δεν υπάρχει κίνδυνος. 2
athlios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ωραιος τονος ειναι και ο ριο μαρε περ παστα. Εχει και σκορδο Sent from my iPad using Insomnia
Gtr34 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ερωτηση...αν φας δηλαδη Δελφινη υπαρχει κινδυνος ; Έχω διαβάσει ότι έχουν υψηλά ποσοστά υδραργύρου και δεν είναι υγιεινό για τον άνθρωπο ,βέβαια υπάρχει και η ηθική πλευρά της υπόθεσης καθώς και ο αριθμός αυτών των θηλαστικών που είναι περιορισμένος, που θα πρέπει να μην τα εντάσσουμε στην τροφική μας αλυσίδα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα