Evil_Skullman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα Hp το οποιο δεν ανοιγει με τπτ! Συνδεω το φορτιστη απανω και δειχνει οτι παιρνει κανονικα ρευμα. Δοκιμασα κι αλλο φορτιστη απανω που τυχαινει να εχω,και παλι τα ιδια χωρις καμια τυχη. Εβγαλα το ρευμα και κρατησα κατω το power button. Ξανα τπτ. Επισης ανοιξα το λαπτοπ και εριξα μια ματια στη μητρικη. Την εψησα στο φουρνο και παλι τα ιδια. Διαβασα και αλλα φορουμς απο εξωτερικο αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη. Καποιος φιλος μου ειπε οτι φταιει το PCB χωρις να ξερω αυτο τι σημαινει. Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι δεκτη.
kostas.K Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 οτι μαλακία διάβασες στο ιντερνετ δηλαδή την έκανες?
Evil_Skullman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Αν αναφερεσαι στο οτι εψησα την motherboard..ναι θα συμφωνησω μαζι σου οτι μπορει να θεωρειται μλκια η συγκεκριμενη μεθοδος αλλα στο laptop μου λειτουργησε και λειτουργει αψογα χωρις κανενα προβλημα για 3 χρονια τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα