Προς το περιεχόμενο

Έτοιμο το untethered jailbreak για το iOS 7


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Φτιάξτε ρε γμτ το app να μη βλέπουμε τους αποκλεισμένους!!! Άντε, κάνε κάτι, κούνα τα νήματα!

Σιγα βρε λες και έχουμε να χωρίσουμε κατι. Εγω απλά μερικές φορές δεν μπορω να καταλάβω όλα τα σκεπτικα και τις απόψεις του καθενός. Κατα τα αλλα μη νομίζεις πως χάνω και τον ύπνο μου!

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Jesus! Τι γράφεις βρε; Και έκατσα και τα διάβασα ο καψερος... :P

 

Άρα ειμαι ένας χαζός που επιλέγω συσκευές που λειτουργούν ΣΥΝΕΧΩΣ όπως την πρώτη μερα, ειναι σταθερές, όμορφες αισθητικά και με καλύπτουν σε ο,τι κάνω; Και ειμαι χαζός που δεν επιλέγω μια συσκευή που μπορω να την κάνω σουρωτηρι ανοίγοντας πόρτες σε άγνωστες ομάδες και devs. Και ειμαι χαζός που δεν ανταλλασω αρχεία μέσω Bluetooth όπως πριν 15 χρόνια που δεν είχαμε mail, internet & wifi...

Aφου καταλαβες τι γραφω, γιατι ειρωνευεσαι? Ειπα εγω ντε και καλα να κανεις μια συσκευη σουρωτηρι? Ειπα οτι περιμενεις (εσυ και ολοι οι αλλοι) να διαλεξει η apple ποιες λειτουργιες σας χρειαζονται και ποιες εφαρμογες γουσταρει η οχι, πραγμα χαζο. Το εαν ειναι σουρωτηρι η οχι, μπορω να το δω πριν την εγκαταστησω απο τους αλλους χρηστες στην ιδια την σελιδα της εφαρμογης (εχει και comments! wow). 

 

Εν τελει, bluetooth ουτε εγω χρησιμοποιω γιατι δεν στελνω αρχεια. Γιαυτο το λογο ομως δεν χρησιμοποιω και email. Τωρα αν θες να στειλεις κατι στον διπλανο σου και μου λες οτι με email ειναι καλυτερα, τι να πω! Το λες μονο και μονο επειδη αυτη ειναι η θεση και της εταιριας σου (ναι, με αυτα που γραφεις σε θεωρω μετοχο). ΔΕΝ ειναι δυνατον να επικροτειτε την ελλειψη βασικων πραγματων, οπως bluetooth / sd / filemanager/ radio ειτε τα χρησιμοποιετε ειτε οχι. Και αυτη ειναι η νοοτροπια ολων των iphonadon. Δεν εχει το ταδε feature? Δεν το θελουμε! Και μολις το βαλει, πανηγυρια και βεγγαλικα, και ποσο μπροστα ειναι η apple (δες τι εγινε με το facetime!!). Δεν προσπαθω να στην πω, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

 

Οταν λοιπον φτανουμε στο σημειο να λεμε οτι η πιο ευκολη λυση, η πιο γρηγορη λυση, που μπορει να χρησιμοποιηθει κυριολεκτικα απο τους παντες και ΕΙΝΑΙ και δωρεαν ειναι χειροτερη απο την πιο αργη λυση η οποια συνηθως κοστιζει (και αρα, ισως να μην την εχουν και ολοι) και χρειαζεται εξτρα διαδικασιες τοτε καπου εχουμε χασει την μπαλα και πλεον δεν γινεται να κατσεις να μιλησεις σοβαρα.

 

ps1. Πριν 15 χρονια εκτος απο bluetooth ειχαμε και wifi και email....αρα και εδω ακυρο σε βρισκω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εβαλα σε iphone 4s το jailbreak για IOS 7.0.4 και ενω δεν κολουσε το κινητο οτι κατεβαζα απο το cydia δε το ετρεχε ή προκαλουσε προβλημα. θα περιμενω καινουρια εκδοση, καντε το ιδιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή χρονιά και χρονιά πολλά!

 

Το εβαλα σε ipad3. Θεωρωοτι είναι αρκετά καλή υλοποίηση. Όμως μερα απο μια επανεκκίνηση το you tube, o safari και το mail δεν λειτουργούν. Πάει να ανοιξει η εφαρμογή και αμεσως κλείνει. Το έχει συναντήσει κανείς αυτο και αν ναι υπάρχει λύση?

Sent from my RM-875_eu_euro1_211

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει να πέσει restore που θα πάει σύννεφο. 1/2 κάνει restore.

Είχε πολύ δίκιο ο φίλος που του διέγραψαν τα μηνύματα.

Η ιστορία με το jailbreak είναι καιρός να αλλάξει.

 

παιδια να ρωτησω, οταν βαλουμε στο IOS 7 θα σβηστουν τα παλαια μας αρχεια ετσι δεν ειναι? και αν ναι πως σωζωντε?

 

Κανα καλο πρόγραμμα?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...