funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Έπαθα αυτό το πράμα που πιάνεσαι στην μια πλευρά του λαιμού και όταν στρίβεις το κεφάλι πονάς. Είναι τελειώς εκνευριστικό αυτό το πράμα, υπάρχει κάτι που να βοηθάει να περάσει πιο γρήγορα? 1
kuzko21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 απο θερμοφορα και ζεστο μπανιο μεχρι μυοχαλαροτικα και αντιφλεγμονωδη... με μια λεξη , γιατρος.
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ψυξη το λεει ο απλος λαος. Θα περασει μονο του αν προκειται για ψυξη, υπομονη. Γενικα εχω μια ιδιαιτερη προδιαθεση στο να το παθαινω το χειμωνα. Ιδιαιτερα ενοχλητικο και πολλες φορες με ενοχλει στη οδηγηση γιατι με δυσκολευει στον ελεγχο δεξια αριστερα ειδικα στα σταυροδρομια. Γιατρος δεν ειμαι αλλα προσεξε να θυμηθεις αν εκανες και καποια αποτομη κινηση πριν το παθεις ή σηκωσες μεγαλο βαρος στη πλατη σου. Σε αυτη τη περιπτωση θελει γιατρο. Γενικοτερα αν αυριο το πρωι δε δεις βελτιωση πηγαινε στο γιατρο. Αν βρεις παραμονη καποιον διαθεσιμο ορθοπεδικο
funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 απο θερμοφορα και ζεστο μπανιο μεχρι μυοχαλαροτικα και αντιφλεγμονωδη... με μια λεξη , γιατρος. Ε όχι και γιατρός για ένα πιάσιμο. Δεν είναι και τίποτα τραγικό, όταν το παθαίνω περνάει σε 3-4 μέρες απλά είναι εκνευριστικό και είπα μήπως μπορώ να κάνω κάτι να περάσει πιο γρήγορα. Μήπως είναι ψύξη; Ξέρω γω, έτσι το λένε σύμφωνα με τον spirtouli, Ψυξη το λεει ο απλος λαος. Θα περασει μονο του αν προκειται για ψυξη, υπομονη. Γενικα εχω μια ιδιαιτερη προδιαθεση στο να το παθαινω το χειμωνα. Ιδιαιτερα ενοχλητικο και πολλες φορες με ενοχλει στη οδηγηση γιατι με δυσκολευει στον ελεγχο δεξια αριστερα ειδικα στα σταυροδρομια. Γιατρος δεν ειμαι αλλα προσεξε να θυμηθεις αν εκανες και καποια αποτομη κινηση πριν το παθεις ή σηκωσες μεγαλο βαρος στη πλατη σου. Σε αυτη τη περιπτωση θελει γιατρο. Γενικοτερα αν αυριο το πρωι δε δεις βελτιωση πηγαινε στο γιατρο. Αν βρεις παραμονη καποιον διαθεσιμο ορθοπεδικο Καλά τόσο εύκολα στον γιατρό για ένα πιάσιμο? Το έχω ξαναπάθει μερικές φορές στο παρελθόν και πέρασε σε 3-4 μέρες. Απότομη κίνηση δεν θυμάμαι αν έκανα, απλά κοιμήθηκα πολλές ωρες, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Από κρύο, μιας και το λένε ψύξη υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε?
leftermann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 φάρμακα καλό είναι να μην πάρεις από μόνος σου. Τι μπορείς να κάνεις μόνος σου: -ζεστό ντους, με πίεση όσο γίνεται, και καυτό όσο γίνεται. Άσε νερό μπόλικο να χτυπάει εκεί που πονάς. -ψιλομάλαξη, όσο μπορείς, πάνω στον μυ που πονάει. Ξάπλωσε ανάσκελα και ψάξε με τα δάχτυλά σου τον μυ που πονάει, λογικά θα τον αισθανθείς σαν κορδόνι, και τρίψε με τις άκρες των δαχτύλων σου όσο μπορείς. Θα πονάει όσο πατάς. -καμιά θερμαντική αλοιφή. Αυτές που δεν βρωμάνε (πχ βολταρέν) δεν κάνουν δουλειά. Αν βρωμάει, έχει ελπίδες να κάνει δουλίτσα, μην το δένεις και κόμπο όμως. Η μόνη αλοιφή που προτείνω είναι η biofreeze, είναι ολίγον ακριβή, αλλά είναι η μόνο που δοκίμασα και μου φάνηκε καλή. Μπορείς να κάνεις ένα ψιλομασάζ με την αλοιφή και μετά να τυλιχτείς με μια πετσέτα για καμιά ώρα. Θα νιώθεις τον αυχένα σου να καίει... Αν περάσουν καναδυοτρείς μέρες και δεν νιώσεις καλύτερα, τράβα να σε δει κάνας γιατρός, και ο θεός βοηθός. Περαστικούλια 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω πάθει αρκετές φορές πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικό είσαι σαν ρομπότ δεν μπορείς να κουνισεις το κεφάλι σου! Το παθενεις αν έχεις κάνει κάποια απότομη κίνηση (εγώ προσπαθούσα να χορέψω dubstep lol) ή κοιμηθείς με λάθος στάση μου περνάει σε 3-4 μέρες. Είναι λίγο υπερβολικό να πας σε γιατρό μονο αν δεν σου περάσει σε 5 μέρες. Sent from my iPad using Insomnia 1
funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω πάθει αρκετές φορές πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικό είσαι σαν ρομπότ δεν μπορείς να κουνισεις το κεφάλι σου! Το παθενεις αν έχεις κάνει κάποια απότομη κίνηση (εγώ προσπαθούσα να χορέψω dubstep lol) ή κοιμηθείς με λάθος στάση μου περνάει σε 3-4 μέρες. Είναι λίγο υπερβολικό να πας σε γιατρό μονο αν δεν σου περάσει σε 5 μέρες. Sent from my iPad using Insomnia Κι εγώ μάλλον από κακή στάση ύπνου το έπαθα ή επειδή έκανα μπάνιο και βγήκα κατευθείαν στο κρύο.
Ison_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Βάλε ζεστό νερό στο λαιμό μέχρι να νιώσεις να φτάνει η ζέστη μέχρι μέσα. Μετά το μπάνιο, κάνε μασάζ στην περιοχή, όχι επιδερμικό, αλλά να εστιάζεις στο εσωτερικό. Τέλος, στρίψε το λαιμό σου με προσοχή προς τη μεριά που πονάς. Προσπάθησε σε κάθε στρίψιμο να πηγαίνεις λίγο πιο πέρα, μέχρι να μπορείς να κάνεις μια φυσιολογική στροφή. Τέλος, ξεκούρασε το λαιμό και μην κάνεις τίποτα δύσκολο μέχρι το τέλος της ημέρας.
Arcanaloth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μια καλή θερμαντική αλοιφή (π.χ. Counterpain) βοηθάει πολύ και αν βάλεις 2-3 φορές την μέρα, ο πόνος θα σου φύγει σε 1-2 μέρες αντί για 5 αν απλά περιμένεις να περάσει μόνο του. Καμιά φορά βοηθάει και κανά μυοχαλαρωτικό χάπι (π.χ. Norgesic), άλλοι λένε τους πέρασε αμέσως, άλλοι ότι δεν έκανε τίποτα.
Salonikios933 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 <p>Μια καλή θερμαντική αλοιφή (π.χ. Counterpain) βοηθάει πολύ και αν βάλεις 2-3 φορές την μέρα, ο πόνος θα σου φύγει σε 1-2 μέρες αντί για 5 αν απλά περιμένεις να περάσει μόνο του.</p> <p> </p> <p>Καμιά φορά βοηθάει και κανά μυοχαλαρωτικό χάπι (π.χ. Norgesic), άλλοι λένε τους πέρασε αμέσως, άλλοι ότι δεν έκανε τίποτα.</p> Στο λαιμό ; Δεν κάνει. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
petrsta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μην γελάτε που λετε για ενα απλο πιασιμο ειναι και θελετε γιατρο. Και εγω ετσι ξυπνησα πριν 1,5 μηνα , ψηξη λεω ειναι θα περασει. περασαν 5 μερες τιποτα 10 παλι τιποτα λεω παω γιατρο ποναγα λαιμο και ωμοπλάτη. μου λεγανε απο ψηξη μεχρι εμφραγμα οτι εχω τελικα η μαγνητικη μας ελεισε το μυστηριο αυχενικη δισκοκηλη σε 2 σπονδυλους , εχουν σπασει 2 κηλες πιεζουν τα νευρα και τον μυελο και την αλλη εβδομαδα μπαινω χειρουργειο Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία !!! Μην τα αφήνετε όλα να παιρνάνε έτσι :):)
funbreaker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τραγικό. Ευτυχώς σε μένα δεν ήταν τίποτα. Πέρασε τελικά από μόνο του σε 2-3 μέρες.
Salonikios933 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 <p> </p> <p> </p> <p>Μην γελάτε που λετε για ενα απλο πιασιμο ειναι και θελετε γιατρο.</p> <p>Και εγω ετσι ξυπνησα πριν 1,5 μηνα , ψηξη λεω ειναι θα περασει.</p> <p>περασαν 5 μερες τιποτα 10 παλι τιποτα λεω παω γιατρο ποναγα λαιμο και ωμοπλάτη. μου λεγανε απο ψηξη μεχρι εμφραγμα οτι εχω τελικα η μαγνητικη μας ελεισε το μυστηριο αυχενικη δισκοκηλη σε 2 σπονδυλους , εχουν σπασει 2 κηλες πιεζουν τα νευρα και τον μυελο και την αλλη εβδομαδα μπαινω χειρουργειο</p> <p> </p> <p>Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία !!! Μην τα αφήνετε όλα να παιρνάνε έτσι :):)</p> γιατί είδους πόνο μιλάς ? περαστικά σου φίλε.
petrsta Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πονο στην αριστερη ομωπλατη σαν ψηξη απλα δεν μπορεις να κουνηθεις ελευθερα να σηκωσεις το χερι πανω απο το υψος του ομου , αδυναμια κινησης ακομα και ενος ποτηριου για να πιεις νερο ή του πιρουνιου για να φας... και μερικες φορες συνεχιζει νευροπονος μεχρι και τα δαχτυλα σε ολο το χερι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα