Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα ένα dell xps 1530 από φίλη το οποίο είχε πρόβλημα με το dvd drive του. Λέω δεν γαμείς θα βάλω ένα καινούριο. Παραγγέλνω λοιπόν ένα από το ίντερνετ, το βάζω στο πισί αλλά δεν γουστάρει να τραβήξει το σιντί μέσα. Λέω θα είναι χαλασμένο το drive που μου έστειλαν. Ξαναπαραγγέλνω ένα, το βάζω επάνω και πάλι τα ίδια. Το δείχνει στο "υπολογιστής μου" το ντράιβ αλλά δεν γουστάρει να ρουφήξει το σιντί μέσα. Κάνω κάτι λάθος; Το ντράιβ είναι το ΑD 7640A. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Θα το πετάξω από το παράθυρο!

ΥΓ δοκίμασα με λυμένο πισί να βάλω ντράιβ από άλλο πισί(με πόρτα) και δούλευε κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Λέω δεν γαμείς

Ο λόγος του λάικ.

Θα το πετάξω από το παράθυρο!

Ο λόγος της παράθεσης : Πες σε ποιό δρόμο/περιοχή βλέπει το παράθυρο.

(...και ένας σοβαρός λόγος για να γράψω : Προσπάθα να επικοινωνήσεις με το σαπόρτ της Ντελ. Τηλέφωνο, μέιλ, ονλάιν τσατ, οφλάιν τσατ-πατ / γουατέβερ. Αν παίζει εμπειρία σκαλώματος με συγκεκριμένο μοντέλο ντράιβ, είναι πιο πιθανό αυτοί να σου πούνε.

Ενστικτωδώς κι επειδή χλωμό το κόβω 3 ντράιβζ να τραβάνε το ίδιο ζόρι από άποψης λειτουργικότητας, μάλλον καμμιά μαλακία ασυμβατότητα παίζει να παίζει με τα συγκεκριμένα...; Γενικά έχω πετύχει διάφορα χουνέρια σε κατόχους Ντελ, αναφορικά με την συμβατότητα των μηχανημάτων τους με διάφορα ντράιβζ. Τα φτιάχνουν, μου φαίνεται, ολίγον "εκλεκτικά". Δεν αγκέν, μέημπη ιτς τζαστ μη, αλλά είπα να το καταθέσω για να σε ψήσω να επικοινωνήσεις με τους Ντελάληδες, γιατί όπως είπα, μάλλον από εκείνους θα πάρεις πιο γρήγορα πιο στάνταρ απαντήσεις. Μάλλον, ξαναλέω. Σίγουρος στη ζωή, είναι μόνο ο θάνατος.)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πλενοσύννεφε για την βοήθεια καταρχάς!

Πάνω στα νεύρα μου (γιατί το έχω κάνει μπίλιες 3-4 φορές το πισί, βλέπεις η ντελλ είχε την φαεινή ιδέα να πρέπει να βγάλεις οθόνες, πληκτρολόγια, τατσπαντ κλπ κλπ για να βρεις ντράιβ), πήρα ένα κλειδί (πόρτας) και το έβαλα με το ζόρι μέσα το σιντί. Το ντράιβ άρχισε ως δια μαγείας να δουλεύει μετά από αυτό.Αν και όταν κουνιέται λίγο το πισί, την ώρα που δουλεύει το ντράιβ, κάνει έναν θόρυβο σαν να βρίσκει κάτι στο σιντί, αλλά παρόλα αυτά δουλεύει( για την ώρα τουλάχιστον). 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πλενοσύννεφε για την βοήθεια καταρχάς!

Πάνω στα νεύρα μου (γιατί το έχω κάνει μπίλιες 3-4 φορές το πισί, βλέπεις η ντελλ είχε την φαεινή ιδέα να πρέπει να βγάλεις οθόνες, πληκτρολόγια, τατσπαντ κλπ κλπ για να βρεις ντράιβ), πήρα ένα κλειδί (πόρτας) και το έβαλα με το ζόρι μέσα το σιντί. Το ντράιβ άρχισε ως δια μαγείας να δουλεύει μετά από αυτό.Αν και όταν κουνιέται λίγο το πισί, την ώρα που δουλεύει το ντράιβ, κάνει έναν θόρυβο σαν να βρίσκει κάτι στο σιντί, αλλά παρόλα αυτά δουλεύει( για την ώρα τουλάχιστον). 

:-D :-D :-D   Απίστευτο , καλα λεω άβυσος η ψυχή των pc

Σοβαρά τωρα καλα πως έγινε αυτο δηλαδη τα cd στα drive στο συγκεκριμένο laptop πρέπει να τα σπρώχνεις ? :huh:

Δημοσ.

:-D :-D :-D   Απίστευτο , καλα λεω άβυσος η ψυχή των pc

Σοβαρά τωρα καλα πως έγινε αυτο δηλαδη τα cd στα drive στο συγκεκριμένο laptop πρέπει να τα σπρώχνεις ? :huh:

Την πρώτη φορά :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...