Leo360 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το ότι η HP θέλει να επιστρέψει στην αγορά των smartphones ήταν λίγο-πολύ γνωστό, με νέες αναφορές να την θέλουν να κυκλοφορεί δύο νέα phablets και μάλιστα μέσα στο τρέχον έτος, δηλαδή στις επόμενες πέντε με έξι μέρες.Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας The Information, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες δύο νέα smartphones, με οθόνες 6 και 7 ιντσών αντίστοιχα, χωρίς να γίνονται γνωστά περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία, η Κίνα και οι Φιλιππίνες, με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ 200$ και 250$. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, με την πρόεδρο της εταιρείας Meg Whitman πέρσι να γνωστοποιεί πως δε θα κυκλοφορήσει κανένα νέο smartphone μέσα στο 2013 και γενικότερα στο εγγύς μέλλον. Αργότερα, η ιστοσελίδα The Verge επιβεβαίωσε πως η HP εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός Android smartphone, με την Whitman να δηλώνει πρόσφατα στην ιστοσελίδα Fox Business πως θα πρέπει να προσφέρουν ένα smartphone για όλες τις αγορές. Μη ξεχνάμε ότι μπορεί να μην είδαμε την αποκάλυψη κάποιου smartphone μέχρι τώρα μέσα στο τρέχον έτος, όμως η HP έχει ήδη κυκλοφορήσει το tablet Slate 7, με μία πληθώρα από tablets τόσο με λειτουργικό Android όσο και Windows 8 να καταφθάνουν γρήγορα. Site: The Verge
x_vagos_x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Η μόνη πιθανή "είσοδος" που ίσως να τη βοηθούσε την ΗΡ, θα ήταν να είναι από τις πρώτες που έχουν κινητά που τρέχουν Windows (αυτό το ενοποιημένο που λέμε ότι προσπαθεί να κάνει η Microsoft τόσο καιρό). Π.χ. ήταν απ' τις πρώτες, μαζί με την Dell, που έβγαλε tablet με κανονικά Windows (αντί RT). Δεν βλέπω γιατί να μην κρατήσει την παράδοση 3
anamenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω αν όντως η HP θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην πολύ ανταγωνιστική αγορά των smartphones η επιλογή των Windows phones αποτελεί μονόδρομο. 4
Bourdoulas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Φτάνει το ένα φιάσκο... δεν χρειάζεται και δεύτερο.
Windows8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αμα εβγαζε σε φαση Lumia 520 μοντελα, των 150 ευρω δλδ, και ειχαν Windows Phone 8.1 (ετσι ώστε ο κοσμος να ξερει ότι και ας είναι πολύ φθηνο θα "τρεχει" χωρις lag) δεν βλεπω γιατι ο κοσμος να μην το προτιμησει, γιατι αν παει σε android δεν πιστευω να κανει τρελες πωλήσεις .Τωρα θα μου πεις: "Γιατι στο WP8 θα κανει;"Δεν θα κανει τρελες, αλλα ΙΣΩΣ κανει ικανοποιητικες αμα είναι φθηνες η συσκευες, και παρει καποιο μερος από το κομματι της πιτας, γιατι τα κομματια σταo αντrοιντ είναι μοιρασμένα ηδη με νικητή σχεδόν μονο την Samsung. 2
AMD Expert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι ίδιας ποιότητας με τα laptop της (συγκεκριμένα μιλάω για τα Pavillion),που ένα DV6 τρελάθηκε να βγάζει προβλήματα αμέσως μετά την λήξη της εγγύησης,τότε να μην τα βγάλει. 1
NoisePollution Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δεκτός ο όποιος πρόσθετος ανταγωνισμός. 1
disqualified Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δυσκολες αποφασεις περιμενουν όποιον τρεξει το συγκεκριμενο τμημα της HP. Πιστευω πως θα πρέπει να επικεντρωθουν στα tablets με δυο τμήματα ένα με android το οποιο δε θα εχει επεμβασεις πανω στο android και φυσικα με Windows tablets. Σαφως γνωριζουν περισσοτερα απο μενα στην HP και ξερουν τη δουλεια τους και ισως το πιο σημαντικο που θα αποκομισει η εταιρεια απο αυτο θα ειναι τεχνογνωσια. Αν και στην ουσια και αυτα τα δυο τηλεφωνα tablet ειναι
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Φανταστικό τηλέφωνο το Pre 3 της φωτο... <3 Web OS
mants118 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά το άρθρο είναι σούπερ για πρωταπριλιά!!!!
MavroManitari Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι ίδιας ποιότητας με τα laptop της (συγκεκριμένα μιλάω για τα Pavillion),που ένα DV6 τρελάθηκε να βγάζει προβλήματα αμέσως μετά την λήξη της εγγύησης,τότε να μην τα βγάλει. Έχω δύο pavilion το ένα 4 χρονών όπου να ναι και το άλλο δύομισι...εκτός εάν έπεσες σε γκαντέμικο κομμάτι μάλλον ο τρόπος χρήσης του το έκανε να τρελαθεί παρά η ποιότητά του. Το μόνο που χρειάστηκε στο 4χρονο είναι δυο συνολικά καθαρίσματα ανεμιστήρα και that's all folks. Το άλλο των δυόμισι dv6-6100 2011 είναι by far το καλύτερο laptop που έχουν πιάσει τα χέρια μου (και πίστεψε με έχω δουλέψει πολλά) και έχω μεγάλο πρόβλημα πλέον που δεν βγαίνει τέτοιο σκαρί και δεν ξέρω τι να πάρω για επόμενο λαπτοπ....
nick_gr2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Έχω δύο pavilion το ένα 4 χρονών όπου να ναι και το άλλο δύομισι...εκτός εάν έπεσες σε γκαντέμικο κομμάτι μάλλον ο τρόπος χρήσης του το έκανε να τρελαθεί παρά η ποιότητά του. Το μόνο που χρειάστηκε στο 4χρονο είναι δυο συνολικά καθαρίσματα ανεμιστήρα και that's all folks. Το άλλο των δυόμισι dv6-6100 2011 είναι by far το καλύτερο laptop που έχουν πιάσει τα χέρια μου (και πίστεψε με έχω δουλέψει πολλά) και έχω μεγάλο πρόβλημα πλέον που δεν βγαίνει τέτοιο σκαρί και δεν ξέρω τι να πάρω για επόμενο λαπτοπ.... σκετη πλαστικουριά τα pavillion. μαπα.
mcpillager Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 παμε δυνατα ρε hp. ο,τι μηχανημα της εχω ειναι απλα κορυφαιο. αν βγαλει φαμπλετ σε σωστη τιμη θα προτιμησω ανεξαρτητως λειτουργικου. ggg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα