giannhs13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 παιδες χρονια πολλα καλες γιορτες σε ολους υγεια και ευτυχια σε ολους...οπως λει και ο τιτλος ειχα την ατυχια να παθω διατροχαντηριο καταγμα αριστερου ισχυου οι γιατροι ειχαν παθει πλακα γιατι αυτο το παθαινουν ηλικιωμενοι ανθρωποι εγω μολις 30 χρονον ειμε....εδω και 20 μερες εχει που εκανα εγχειρηση ..δεν ποναω πολυ μπορω να πω αλλα δεν μπορω να κουνησω το ποδι μου καθολου εχει νεκρωσει ο τετρακεφαλος... εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια ???? τι ασκησεις πρεπει να κανω??? οποιος εχει αντιμετωπισει τετοιο προβλημα ας με πει ..... ειμε καντεμης το καλοκαιρι ειχα χτυπησει το γονατο μου στο μπασκετ δεν ειχα κανει εγχειρηση αλλα ειχε παθει αρκετη ζημια και τωρα που πηγα να στρωσω επαθα και αυτο στο καπακι δλδ εδω και 6 μηνες ταλαιπωρουμε απο τραυματισμους...οποιος εχει παρομοια εμπειρια ας με πει ..... με εχουν βαλει σιδερο στην λεκανη...αυτο ξερετε αν γινει καλα το ποδι μου πρεπει να το βγαλω μετα??? οποιος ξερει ας απαντησει.. ευχαριστω εκ των προτερων !! καλες γιορτες καλα χριστουγεννα σε ολους υγεια και ευτυχια!!
leftermann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 να βρεις έναν καλό φυσικοθεραπευτή να έρθει σπίτι, να σε δει από κοντά και να εκτιμήσει την κατάσταση και τις ανάγκες σου, και να σου δώσει το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης. Μπορεί να σου δείξει και πράγματα να κάνεις μόνος, μπορεί να δουλεύετε μαζί τακτικά στην αρχή (κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα) και να το αραιώσετε σιγά σιγά, μπορεί διάφορα. Σίδερο στην λεκάνη, τι σίδερο; Είχες κάταγμα και στην λεκάνη;
giannhs13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 φιλος καταρχας ευχαριστω για την απαντηση!!! ειχα καταγμα διατροχαντηριο καταγμα αριστερου ισχυου( μηριαιου) και μου ειπαν οτι δεν πειραχτηκε η αθρωση το μονο καλο στην ατυχια μου αυτο ηταν......και μου ειπαν στο μηρο λογικα με βαλανε καρφι και λαμες...αυτες μετα αν γινει καλα το ποδι μου πρεπει να τα βγαλω παλι ???δλδ παλι χειρουργειο θελει?? ευχαριστω και παλι
mikelamar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλά Χριστούγεννα και περαστικά εύχομαι. Ο γιατρός θα σου πει ποτε θα είσαι έτοιμος να αρχίσεις φυσιοθεραπεία και θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον φυσιοθεραπευτή σου. Εσυ πρεπει να βρεις εναν φυσιοθεραπευτή με καλές συστάσεις και να μην ξεχνάς να κανείς τις ασκήσεις που θα σου δώσει για το σπίτι, έτσι η αποκατάσταση θα ειναι πιο άμεση. Οι βίδες συνήθως βγαίνουν μετά απο ενα διάστημα. Καλή Δύναμη κ Χρόνια Πολλά Sent from my iPhone using Insomnia
leftermann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 στο μηριαίο, όχι στην λεκάνη. Συνήθως δεν είναι απαραίτητο να βγούν. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να ψιλοενοχλούν όμως, ή και να χοντροενοχλούν ακόμα, οπότε αναπόφευκτα θα πρέπει να βγουν.
giannhs13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Οκ φιλοι σας ευχαριστω και παλι....ηδη ο γιατρος με εγραψε 12 φυσιοθεραπειες αλλά λόγω γιορτων δεν βρήκα καποιον...μεθαυριο θα κοιτάξω να βρω ...καλες γιορτες και παλι ευχομαι υγεία και ευτυχια
margaritagr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Και οι δυο μου γιαγιαδες εχουνε κανει παρομοια εγχειρηση, η μια μαλιστα το σπασε πριν απο κανα χρονο. Τι το σπασε δηλ λογω και της οστεοπορωσης του αλλαξε τα φωτα, απορω πως στεκεται ακομα και με το π. Ναι, εισαι πολυ ατυχος που το παθες σε τετοια ηλικια!!! Εχεις ψαχτει γενικα για τα επιπεδα του ασβεστιου σου; Αν και ο γιατρος σου το συνιστα, μηπως να εκανες μια μετρηση οστικης πυκνοτητας οταν στρωσεις; Περαστικα ευχομαι, τις φυσιοθεραπειες σου μη τις ξεχασεις με τπτ
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 περαστικά σου και σιδερένιος I see what you did there.
giannhs13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω.....margaritagr οπως το ειπες συνηθως το παθαίνουν ατομα τρίτης ηληκιας αφου ο γιατρος με ειπε θα μπω στο ρεκορ γκινες χαριτολογωντας...οσο για αυτό που με ειπες θα το ψάξω όταν γινω καλά με το καλο..δλδ αν εχω οστεοπορωση τη γινετε θεραπευετε;;;πάντως το 13 για μενα πολύ γρουσουζικο άντε να φυγει να μπει το 14 μπας και δούμε ασπρη μερα χεχεχε
margaritagr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου λες ...εγώ πέρυσι τέτοιες μέρες έπαθα σκωληκοειδίτιδα , 4 βραδια στο νοσοκομειο ε τουλαχιστον στις 31 βγηκα και αλλαξα το χρονο σπιτι δεν ξερω αν θεραπευεται, δε νομιζω..ουσιαστικα θελει προσοχη στο να σαι σωστα με τα επιπεδα του ασβεστιου , ενας φιλος μου πχ παιρνει συμπληρωμα καθε χ μηνες. Νταξει μπορει βεβαια να ταν κ απλη ατυχια και να μην εχεις τιποτα, που στο ευχομαι!!!! Απλα να το εθιγες στο γιατρο οταν ξαναμιλησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα