koutoukos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας παιδια θελω να κανω αυτή την αγορα http://www.skroutz.gr/s/2908721/Optoma-HD25.html και αππο οσο εψαξα και σε youtube συγκριση με αλλουσ στα ιδια λεφτα μου φενετε καλος.εχει καποιοσ άλλος κατι να μου προτεινει?ο προτζεκτορας θα μπει σε αποσταση 3μ σε σκοτεινο δωματιο για ταινιεσ παιχνίδια και αγωνες.ευχαριστω
nikos.s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο μηχανακι.Το εχω δει διπλα διπλα με benq 1070.Στο ιδιο επιπεδο και η δυο.Για τα λεφτα τους ειναι μια χαρα
koutoukos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αρα αν εοναι παω για benq γιατι κοστιζει 250 ευρο λιγοτερα
nikos.s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχουν τετοια διαφορα στη τιμη μην το συζητας καθολου
nextsak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τον εχω απο το καλοκαιρι με 120" οθονη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεδομενης της τιμης. Προσεχε την αποσταση που θα τον βαλεις. Επειδη το zoom λενε οτι πρπει να ειναι το ελαχιστο και για μια αξιοπρεπη διασταση εικονας πρεπει να ειναι "μακρυα". εγω χρειαστηκα σχεδον 5 μετρα αποσταση. Το μονο μειον που εγω εχω εντοπισει και θα ειναι ο μονος λογος που θα πηγαινα σε κατι πιο ακριβο ειναι οτι δεν εχει shift ο φακος, με αποτελεσμα να πρεπει να ειναι καρφι απεναντι απο την οθονη, απολυτα κενταρισμενος. Ενω πιο ακριβοι, σου επιτρεπουν να μπορεις να "μετακινησεις" το φακο. Επισης αν σε ενδιαφερει το 3D (οταν το δεις, θα το θελησεις) προτιμησε καποιο μοντελο η προσφορα με τα γυαλια μαζι ειδικα τα rf που ειναι πολυ καλυτερα αλλα πανακριβα. Ελπιζω να βοηθησα...αν και δεν ειμαι ειδικος ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εδω μπορεις να τον δεις αναλυτικα http://www.perfectimage.gr/2013/06/20/optoma-hd25-full-review/
koutoukos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς με το rf?η αληθεια ειναι οτι δεν θα ειναι απέναντι κεντρο αλλα ποιο πάνω. Εχεις να μ προτείνεις καποιο μοντελο? Η αποσταση θα ειναι 3 μ.ευχαριστω
nextsak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς με το rf?η αληθεια ειναι οτι δεν θα ειναι απέναντι κεντρο αλλα ποιο πάνω. Εχεις να μ προτείνεις καποιο μοντελο? Η αποσταση θα ειναι 3 μ.ευχαριστω Υπαρχουν 2 ειδη γυαλια. Τα Rf ειναι καλυτερα αλλα αρκετα ακριβα. Διαβασε το λινκ που σου εστειλα η ψαξτο λιγο. Δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο, μονο να δεις αν υπαρχει καμμια προσφορα με τα γυαλια μαζι. Οσον αφορα την αποσταση ειναι συναρτηση με το μεγεθος της οθονης που θελεις. Εγω γιατις 120" επρεπε να τον βαλω σχεδον 5 μετρα μακρια. Και οσον αφορα το κεντραρισμα λιγο πιο πανω απο το κεντρο νομιζω οτι θα ειναι οκ. Παντως ξαναλεω οτι δεν ειμαι ειδικος και οτι σου λεω με κιγο ψαξιμο θα τα βρεις κ μονος σου. Αυτοι οι φτηνοι προβολεις ειναι μια χαρα αρκει να τηρουνται καποιες πεοδιαγραφες, εχουν περιορισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα