ntasis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά έγραψα στην εξυπηρετήσει πελατών του eBay και στα ελληνικά όπως είναι (πειράζει) Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος...... ένας πωλητής με εξαπάτησε Και σήμερα μου είπε ότι τα λεφτά μου θα τα πάρω μόνο εάν του επιστραφεί το δέμα του. αρχικά Αγόρασα 2 αθλητικές φόρμες (μπλούζα και φόρμα μαζί σετ) σε ένα δέμα και τα δυο αντικείμενα όπως του ζήτησα εγώ(Και μου επέστρεψε 5 (Λίρα στερλίνα GBP στα μεταφορικά ). δεν μου ήρθαν την πρώτη φορά και άνοιξα θέμα ότι δεν παρέλαβα το αντικείμενο μου, και ο πωλητής μου είπε τι θέλεις να κάνω με την υποθέσει. εγώ του ζήτησα να μου της ξαναστείλει και αυτός της ξαναέστειλε αλλά δεν ήρθε τιποτα. εγώ θέλω πίσω τα λεφτά μου (περίπου στα 45-50 ευρώ)δείτε της συνομιλίες μου με τον πωλητή: http://www.filedropper.com/mes
melodystyle2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Item not received στο ebay δεν είναι δική σου ευθύνη, ζητάς αποζημείωση όλου του ποσού και αν δε συναινέσει ο πωλητής αφήνεις το ebay να διελευκάνει την υπόθεση (δε διάβασα τι έχετε πει). 1
ntasis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Item not received στο ebay δεν είναι δική σου ευθύνη, ζητάς αποζημείωση όλου του ποσού και αν δε συνενέσει ο πωλητής αφήνεις το ebay να διελευκάνει την υπόθεση (δε διάβασα τι έχετε πει). Φίλε σε ευχαριστώ και θέλω να μου πεις από πού θα το κάνω αυτό: Item not received, και να σου πω ότι αυτή η υπόθεση είναι από τον Οκτώβριο περίπου και έχει βγει από την λίστα τον αγορασμένων αντικειμένων, εκτός αν επιλέξω εκεί που λέει 3 years σε ευχαριστώ για την απάντηση σου
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα χρήματα σου πισω αν δεν υπάρχει δικιά σου υπαιτιότητα , μιλας με ebay αλλα και με paypal αν δόθηκαν απο εκει τα χρήματα και τους εξηγείς πως εχει η κατάσταση θέλει λιγο υπομονή αλλα θα βρεις άκρη , μην ασχολείσαι αλλο με τον πωλητή μιλα με ebay και paypal , απλα ενημέρωσε και τον πωλητή για την κίνηση σου Edit : Εδω θα ανοίξεις case http://ocsnext.ebay.com/ocs/cusr?query=1479 1
ntasis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά μου λέει ότι έχω είδη ανοίξει θέμα ,και ναι είχα ανοίξει την πρώτη φορά ,αλλά μετά μου της ξαναέστειλε και δεν ήρθε τίποταώρα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ρε παιδιά πάνω από όλα υγεία χρόνια πολλά ,επιστρέφω σε λίγο και αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει μέσω μηνυμάτων να λύσουμε το πρόβλημα βήμα βήμα (γιατί δεν ξέρω τι να κάνω)
arc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Να προσθέσω κάτι ακομα. Οι συνομιλίες με πωλητή και ebay/paypal γίνονται στη γλώσσα του αγοραστή και στη χειρότερη στη αγγλικά. Τα ελληνικά τα αγνοούν. Δεν εχω καταλάβει αν εχεις ανοιξει dispute, εντός των 44 ημερών που σου επιτρέπει το ebay. Αν ΔΕΝ άνοιξεις και δεν εχουν περάσει 44 μέρες απο την ημέρα της συναλλαγής, άνοιξε dispute με αιτιολογία item not received και ζήτα full refund. Edit: Ανοιξες dispute. Αν το case δεν εχει γίνει closed μπορείς να το προωθήσεις στο ebay resolution center γράφοντας ολη την ιστορία (στα αγγλικά). Αν εχει γίνει closed, λυπάμαι αλλά δυσκολα θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. 1
ntasis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ είχα αγοράσει δυο αντικείμενα τα όποια μου τα έστειλε σε ένα δέμα και τα δυο μαζί, σίγουρα δεν είχαν περάσει η 40 μέρες που είχα ανοίξει θέμα, ότι δεν είχα παραλάβει το αντικείμενο μου μέχρι εδώ αυτά ,τι να κάνω τώρα ?
newtech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ είχα αγοράσει δυο αντικείμενα τα όποια μου τα έστειλε σε ένα δέμα και τα δυο μαζί, σίγουρα δεν είχαν περάσει η 40 μέρες που είχα ανοίξει θέμα, ότι δεν είχα παραλάβει το αντικείμενο μου μέχρι εδώ αυτά ,τι να κάνω τώρα ? Αρκετοι αντι να στειλουν τα χρηματα σου λενε σου ξαναστελνω το προϊών. Βεβαια ετσι περνανε οι 44 μερες και ουσιαστικα χανεις τα χρηματα σου. Αν εχουν περασει οι 44 μερες και δεν εχεις ΑΝΟΙΧΤΟ dispute δεν μπορεις να κανεις κατι. 1
ntasis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 τι είναι το dispute? Αρκετοι αντι να στειλουν τα χρηματα σου λενε σου ξαναστελνω το προϊών. Βεβαια ετσι περνανε οι 44 μερες και ουσιαστικα χανεις τα χρηματα σου. Αν εχουν περασει οι 44 μερες και δεν εχεις ΑΝΟΙΧΤΟ dispute δεν μπορεις να κανεις κατι. ??????????
arc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Θα σε απογοητεύσω, αλλά το έχασες το κορμι πατριώτη. Το case εχει κλείσει οριστικά, οποτε απο ebay/paypal δεν μπορεις να κάνεις τίποτα. Άνοιξες dispute-case στις 3 Νοεμβρίου, είχες κάποια επικοινωνία με τον πωλητη και μετά ... τίποτα μεχρι τις 6 Δεκεμβρίου που το case εκλεισε αυτόματα. Αφου την 1η Δεκεμβρίου δεν είχες λάβει τα πράγματα, έπρεπε να μπεις στο case και να το κάνεις escalate στο ebay resolution center. Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σε δικαίωνε και θα έπαιρνες τα χρήματα σου. Βέβαια υπάρχει ακόμα ένα παραθυράκι. Επικοινωνησε με την τραπεζα σου και ρώτα μεχρι πότε μπορεις να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής (συνήθως το κάνουν μονο για πιστωτικές). Αν ακολουθήσεις αυτό τον τρόπο ΜΠΟΡΕΙ η τραπεζα σου να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου, ακυρώνεις την κάρτα αλλά θα σε κάνει ban το paypal και το ebay στα email/κάρτες που εχεις δηλώσει (γιατί δεν ακολουθησες τους δικούς τους κανόνες και τρόπους προστασίας). 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Παπαλα, πας για αλλα ! ! ! "Τhis case was automatically close 6-12-2013" YΓ Ποτε δεν ζητάμε να μας ξαναστείλουν, πάντα ζητάμε τα χρήματα και αν θέλουμε το ξανά χτυπάμε. Χρόνια πολλά 1
ntasis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Θα σε απογοητεύσω, αλλά το έχασες το κορμι πατριώτη. Το case εχει κλείσει οριστικά, οποτε απο ebay/paypal δεν μπορεις να κάνεις τίποτα. Άνοιξες dispute-case στις 3 Νοεμβρίου, είχες κάποια επικοινωνία με τον πωλητη και μετά ... τίποτα μεχρι τις 6 Δεκεμβρίου που το case εκλεισε αυτόματα. Αφου την 1η Δεκεμβρίου δεν είχες λάβει τα πράγματα, έπρεπε να μπεις στο case και να το κάνεις escalate στο ebay resolution center. Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σε δικαίωνε και θα έπαιρνες τα χρήματα σου. Βέβαια υπάρχει ακόμα ένα παραθυράκι. Επικοινωνησε με την τραπεζα σου και ρώτα μεχρι πότε μπορεις να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής (συνήθως το κάνουν μονο για πιστωτικές). Αν ακολουθήσεις αυτό τον τρόπο ΜΠΟΡΕΙ η τραπεζα σου να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου, ακυρώνεις την κάρτα αλλά θα σε κάνει ban το paypal και το ebay στα email/κάρτες που εχεις δηλώσει (γιατί δεν ακολουθησες τους δικούς τους κανόνες και τρόπους προστασίας). δεν ακολούθησα τους κανόνες και την προστασία τους, γιατί απλά δεν ήξερα το πως ο ΒΛΑΚΑΣ,το μόνο που ήξερα είναι να ανοίξω ένα θέμα για το αντικείμενο που δεν έλαβα, αλλά δεν πειράζει ας το Πάρο ως μάθημα, όχι ότι ήταν λίγα τα 50 ευρώ αλλά μπροστά στα 200++++++++ πιστεύω πως ναι. Άσε που το καλύτερο είναι ότι ο δάσκαλος μου είπε ποτέ μην ζητάς να στα ξαναστείλουν μονό τα λεφτά σου πίσω, Όλο αυτό το έκανα χωρίς φόβο γιατί στο παρελθόν είχα ξαναζητήσει να μου ξαναστείλουν το αντικείμενο και μου ήρθε. αααααααααα και έχω και άλλη μια παραγγελία (5 ευρώ)έτσι άντε να δούμε θα την πατήσω και με αυτήν Παπαλα, πας για αλλα ! ! ! "Τhis case was automatically close 6-12-2013" YΓ Ποτε δεν ζητάμε να μας ξαναστείλουν, πάντα ζητάμε τα χρήματα και αν θέλουμε το ξανά χτυπάμε. Χρόνια πολλά δεν πειράζει απλά με κοροϊδεύει και η μάνα μου χαχαχαχαχα, χρόνια πολλά με υγειά πάνω από όλα και ποτέ δεν ζητάμε το αντικείμενο αλλά τα λεφτάκια μας πίσω και κάτι τελευταίο δεν του είχα αφήσει feedback, μπορώ να του αφήσω τώρα και αν ναι ας μου κάνει κάποιος την χάρη να το γράψει σε πολλή καλά αγγλικά που ξέρει, για το ότι είναι κλέφτης και ότι περίμενε να περάσει ο καιρός για να μου φάει τα λεφτά και δεκτό να το εμπλουτίσετε όπως εσείς θέλετε με την ωραία σας φαντασία σας!!!.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 προσεξε τι θα γραψεις στο feedback.αν αρχισεις να βριζεις τοτε δεν το βλεπω να μενει για πολυ καιρο πανω το σχολιο σου.οποτε ναι μεν γραφουμε τι εγινε στο comment αλλα δεν το κοσμουμε με τρελλα επιθετα. 3
arc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μετα απο τόσες μέρες και επειδή άνοιξε dispute δεν μπορεί να αφήσει σχόλιο, εκτός αν αφήσει σχόλιο στην δεύτερη παραγγελία που έκανε. Συμφωνώ με το γκουφυ για τα καντηλέρια. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μετα απο τόσες μέρες και επειδή άνοιξε dispute δεν μπορεί να αφήσει σχόλιο, εκτός αν αφήσει σχόλιο στην δεύτερη παραγγελία που έκανε. Συμφωνώ με το γκουφυ για τα καντηλέρια. To fb ειναι άσχετο με τον χρόνο του dispute, σχόλια μπορείς να αφήσεις τις επόμενες 60 ήμερες απο την αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα