nicoc89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Προσπαθώ σήμερα να φτιάξω μια κέρινη φιγούρα και δεν μου πετυχαίνει .Κατάφερα να φτιάξω το σώμα αλλα διαλύθηκε με τα πολλά γιατι μέσα το κερί ειχε κενά ενώ θέλει να γίνει συμπαγές.Οπότε δεν γίνεται να ζεστάνω κερί και να το πλάσω εκείνη τη στιγμή(εύπλαστο , κάτι μεταξύ υγρού κ στερεού ) , ακόμα και αν το καλύψω απέξω με υγρό κερί αλλα δε παίζει να γίνει γιατι μετά το κεφάλι κ τα άκρα δεν θα κολλούσαν. Σκέφτηκα να φτιάξω καλούπι αλλα δεν έχω ιδέα πως. Καλούπι με πηλό γίνεται ? με αλουμινόχαρτο απέτυχε γιατι το κερί ηταν υγρό και έφυγε παντού και έξαινα κεριά μετά .για πείτε καμια καλή ιδέα σύντομα θα αγοράσω πηλό για να ασχοληθώ γιατι μου αρέσει πολύ σαν τέχνη (οπως και η ξυλογλυπτική).απο χθες το πρωι μου έχει έρθει τρελή όρεξη να ασχοληθώ με τέτοια .
gigisoni Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Πάλι γκόμενα προσπαθείς να εντυπωσιάσεις; Το ομοίωμά της; Καλούπια σε ανθρώπινο μέγεθος θες;
Gtr34 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλουπι μπορεις να φτιαξεις με πηλό η γυψο , δοκιμασε να φτιαξεις την φιγουρα με πλαστελινη την βαζεις σε ενα κουτι και καλυπτεις με το πηλο , στεγνωμα και ετοιμο το καλουπι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα