Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω στο of μου έναν δίσκο με IDE σύνδεση και θέλω να βάλω και 2ο αλλα η mobo μου έχει μόνο 1 θύρα για IDE. Το καλώδιο που έχω έχει και 2η θύρα πάνω, άμα τον συνδέσω εκεί θα δουλέψει κανονικά;;

Ευχαριστώ...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Ναι θα δουλέψει αλλα βάλε του το jumper στο slave και στον αλλον που εχεις ηδη στο master , δοκίμασε το πρώτα χωρις το jumper ισως τον δει σαν slave αν στον αλλο εχει ηδη jumper στο master .

Δημοσ.

:@ autocorrect

Σε αυτόν που έχω πάνω τώρα δεν έχω καθόλου jumper και δεν έχω να του βάλω. Τώρα σε αυτόν που θέλω να βάλω έχει jumper master w/ slave present (άμα καταλαβαίνω καλα γιατι έχουν σβήσει κάπως). Αρα στον 2ο το βάζω στο slave?

Δημοσ.

Στον 2ο βάλε slave και jumper , φυσιολογικά θα ειναι κομπλε και τον αλλον θα τον δει σαν master οπως και ειναι

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα το έκανα. Στον 1ο δεν έχει τίποτα και στον 2ο στο slave. Το ανοίγω φτάνει μέχρι το welcome και κάνει αποσυνδεσεις ο 1ος. Ανεπαρκές psu το αποκλείω γιατι είχα και 4 HDD πάνω πριν 2 μήνες...

Δημοσ.

Σβήνει πως το λένε :P... Ακούγετε να σβήνει ο δίσκος στροφάρει και μετά από 1min ξανά κλείνει αλλά δεν συνδέετε στα windows (λογικό αφού έκλεισε).

Έχω μπερδευτεί.! σε ποιον πρέπει να βάλω jumper και πού?

Άμα βγάλω τον 2ο ανοίγει κανονικά...

Τώρα που να βρω γέφυρα? :P

Δημοσ.

Στήν θέση master στον πρώτο και στην πρώτη θέση του καλωδίου (καμια φορά εχει σημασία) και στην θέση slave στον 2ό

Δημοσ.

Ρε συ evo βγάλε τον δίσκο, παρ'τον στα χέρια σου και διάβασε που χρειάζεται το jumper. 

Αν δεν είχε πριν επειδή ήταν single τώρα θα θέλει στη θέση master. 

Βρες ένα jumperακι από κάπου αλλού.

Δε γίνεται να δουλέψει αν δε τα βάλεις σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...