Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε :P... Αυτός είναι ο 1ος.. βάζω jumper στο 5-6? (Master w/ Slave Present)??

WD3200AAJB_20_1600x1600.jpg

Κατσε μια γιατι μαλλον σου ειπα λαλακια και μπερδεύτικα και εγω , στον master μην βάλεις jumper και στον 2ο jumper εκει που λεει slave (οχι το Master w/ Slave Present)

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα ΛΟΙΠΟΝ μου είπατε ότι και οι 2 θέλουν jumper. Στον 2ο έχω στο slave και στον 1ο βάζω στο master 5-6 και σβήνει, δεν βάζω πάλι σβήνει :/

Sent from my iPod touch using Insomnia

Στον master πρέπει να βάλω jumper και στο 1-2; (βλ. εικόνα)

Δημοσ.

Αν σβήνει έχει πρόβλημα ο δίσκος ρε συ.

Ή το psu ή δεξερωγωτι.

Στον master πρέπει να βάλω jumper και στο 1-2; (βλ. εικόνα)

όχι

Δημοσ.

Μα μόνος του μια χαρά δουλεύει και το psu τώρα έβαλα μαζι με τον υπάρχον και έναν sata και δουλεύει μια χαρα.

Τα έβαλα master-slave ανάβουν και οι 2 τώρα μέχρι το σημείο με το logo των win και κλείνει ο 2ος....

τους δίσκους μου μεσα

Δημοσ.

<p> :-D</p>

<p>Βάλτους & τους δυο cable select & δοκίμασε.</p>

<p>Ο master να ξέρεις μπαίνει στην άκρη της ταινίας.</p>

Τώρα μου το λες;; :P τόση ώρα το είχα την μέση...

• Like 1
Δημοσ.

Στήν θέση master στον πρώτο και στην πρώτη θέση του καλωδίου (καμια φορά εχει σημασία) και στην θέση slave στον 2ό

μλκ 2 στα 3 ποστ σ'αυτό το νήμα είναι επαναλήψεις.

Τι διάολο διαβάζεις;

Δημοσ.

Χαχαχα εε ναι :P... Άσε και 5 slot έχει το κουτί και τα 4 είναι πιασμένα από 1. τον κύριο δίσκο 2. έναν με 1% life :D 3. με καμένη πλακέτα (αναζητώ και πλακέτα) 4. ο παπάρας που κλείνει :P

Θα πάω να πάρω έναν κουβά με μπλε μπογιά :P

Α και έβγαλα και 2 jumper από tv card και δεν θυμάμαι που μπαίνουν τώρα :lol: B)

Δημοσ.

Ζαλίστικα με αυτο το thread :P τελικα το θέμα ειναι οτι αμα εχεις και τους 2 δίσκους επάνω δεν δουλεύει ο master ειτε εχεις βάλει jumpers ειτε οχι ?

Θα κατεβάσεις απο το site του ubuntu την διανομή και θα την περάσεις , αν κανεις κανονική εγκατάσταση θα σου φτιάξει το linux δικό του partition με δικο του file systems

Δημοσ.

Χαχαχα εγω να δεις :P. Τώρα κλείνει ο 2ος μόλις μπει το logo των win. Στην ουσία όλο και κάποιος θα κλείνει :P

Α οκ γιατι πήγαν περάσω σε partition σε netbook και έλεγε ότι δεν είναι σωστό το format...

Ευχαριστω και sorry για τα τσουρέκια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...