Chris92 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα,λογο εορτης μου εφεραν δωρο εναν ssd samsung840 evo 120gb.Μια χαρα δωρακι αλλα παιζει ενα θεμα,η μητρικη μου εχει μονο sata 2 συνεπως εδω τιθονται τα ερωτηματα: 1)κραταω τον ssd και τον κουμπωνω στον υπολογιστη αλλα λειτουργει σε χαμηλοτερες ταχυτητες λογο sata2?αξιζει? 2)αγοραζω εναν pci sata 3 controller και επειτα τον ξανακουμπωνω πανω και παιζει αψογα? 3)επειδη δεν εχω ουτε αποδειξη/καρτα αλλαγης τον πουλαω και παιρνω κατι αλλο?(καγκουρικη λυση να πουλησεις δωρο αλλα οκ) τι προτεινετε? ευχαριστω πολυ
Chris92 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Κατευθείαν πάνω.- Με γειά Βάλτον έτσι. Εγινε μαλλον θα τον κρατησω.Σας ευχαριστω πολυ
thanasismen76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω θελω να βαλω τον ιδιο δισκο σε SATA2 laptop.Αυτον που εχω ηδη WD 320GB SCORPIO BLACK SATA θελω να τον βαλω ως δευτερο εσωτερικο στο DVD Drive.Υπαρχει αυτο στο Ebay.Το drive ειναι IDE οποτε θελω να ρωτησω τι θα χασω σε ταχυτητα στον WD με αυτη τη μετατροπη.Βεβαια για αρχεια torrent και backup θα χρησιμοποιειται πλεον αυτος.Λειτουργικο,προγραμματα και κανα παιχνιδι στον SSD
icenex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα,λογο εορτης μου εφεραν δωρο εναν ssd samsung840 evo 120gb.Μια χαρα δωρακι αλλα παιζει ενα θεμα,η μητρικη μου εχει μονο sata 2 συνεπως εδω τιθονται τα ερωτηματα: 1)κραταω τον ssd και τον κουμπωνω στον υπολογιστη αλλα λειτουργει σε χαμηλοτερες ταχυτητες λογο sata2?αξιζει? 2)αγοραζω εναν pci sata 3 controller και επειτα τον ξανακουμπωνω πανω και παιζει αψογα? 3)επειδη δεν εχω ουτε αποδειξη/καρτα αλλαγης τον πουλαω και παιρνω κατι αλλο?(καγκουρικη λυση να πουλησεις δωρο αλλα οκ) τι προτεινετε? ευχαριστω πολυ βαλτον κ ετσι θα πεταει το συστημα.Αντε με γεια.Γαμω τα δωρα!! 1
navagos72 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω θελω να βαλω τον ιδιο δισκο σε SATA2 laptop.Αυτον που εχω ηδη WD 320GB SCORPIO BLACK SATA θελω να τον βαλω ως δευτερο εσωτερικο στο DVD Drive.Υπαρχει αυτο στο Ebay.Το drive ειναι IDE οποτε θελω να ρωτησω τι θα χασω σε ταχυτητα στον WD με αυτη τη μετατροπη.Βεβαια για αρχεια torrent και backup θα χρησιμοποιειται πλεον αυτος.Λειτουργικο,προγραμματα και κανα παιχνιδι στον SSD Δε μπορώ να πω ακριβώς, σίγουρα θα έχεις μια λογική μείωση στην ταχύτητα λόγω του IDE διαύλου αλλά "μπρος στα κάλλη τι ναι ο πόνος". Ούτως ή άλλως θα "φυσάει" ο SSD με το λειτουργικό και τις βασικές εφαρμογές που δουλεύεις, ενώ για storage ο άλλος ας είναι και λίγο αργός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα