evoracing Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω ένα template (περίπου όπως και αυτό) και προορίζεται για τραγούδια στο youtube. Το θέμα είναι ότι για να κάνω όλο το render από την αρχή το κάθε βίντεο είναι 3+ώρες render άρα το αποκλείω να το κάνω κάθε φορά. Αυτό που σκέφτηκα είναι πίσω στον τοίχο να τον κάνω πράσινο και να βάζω την εικόνα που θέλω στο κάθε τραγούδι με άλλο πρόγραμμα που να είναι για αυτήν την δουλειά. Αυτό που θέλω για να καταλάβετε είναι τα γράμματα να είναι ίδια πάντα απλά σε κάθε τραγούδι θα μπαίνει εικόνα φτιαγμένη από εμένα του κάθε τραγουδιστή ανάλογα πίσω στον τοίχο σαν wallpaper. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ιδέα? κάποια λύση? Ευχαριστώ και καλές γιορτές
Phoenix7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω ένα template (περίπου όπως και αυτό) και προορίζεται για τραγούδια στο youtube. Το θέμα είναι ότι για να κάνω όλο το render από την αρχή το κάθε βίντεο είναι 3+ώρες render άρα το αποκλείω να το κάνω κάθε φορά. Αυτό που σκέφτηκα είναι πίσω στον τοίχο να τον κάνω πράσινο και να βάζω την εικόνα που θέλω στο κάθε τραγούδι με άλλο πρόγραμμα που να είναι για αυτήν την δουλειά. Αυτό που θέλω για να καταλάβετε είναι τα γράμματα να είναι ίδια πάντα απλά σε κάθε τραγούδι θα μπαίνει εικόνα φτιαγμένη από εμένα του κάθε τραγουδιστή ανάλογα πίσω στον τοίχο σαν wallpaper. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ιδέα? κάποια λύση? Ευχαριστώ και καλές γιορτές δηλαδή ψάχνεις πρόγραμμα που να σου επιτρέπει να κάνεις βίντεο χρησιμοποιώντας green screen το sony vegas το έχεις δοκιμάσει;
evoracing Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ λίγο αλλά δεν θυμάμαι και πολλά... Αρχικά να ρωτήσω. Η φωτεινότητα του βίντεο σε μερικά σημεία αλλάζει. Η εικόνα θα αλλάζει και αυτή φωτεινότητα ή θα είναι σαν λάμπα στο σκοτάδι? αν όχι λογικά μπορώ να το κάνω σαν animation στο vegas έτσι? Πρέπει να είναι κάποιο συγκεκριμένο πράσινο (κάποιος κωδικός απόχρωσης) ή απλά πράσινο?
Phoenix7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχήν όλα αλλάζουν όπως το θες εσύ ακόμα και σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να αλλάξει όλο το βίντεο. υπάρχουν και κάποια έτοιμα εφέ που τα κάνεις εγκατάσταση π.χ. New Blue Fx με διάφορα έτοιμα χρώματα και αποχρώσεις. όσο για το Green Screen ακόμα και με σεντόνι μπορείς να το κάνεις ..(επίσης θες και καλό φωτισμό) δες και το βίντεο παρακάτω, το πράσινο επέλεξε να είναι όπως το συγκεκριμένο Υ.Γ. υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε πανιά ακριβώς για αυτή την δουλειά
evoracing Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα όχι δεν κατάλαβες.. το Project που σου έστειλα είναι από το Cinema 4D και έχω κάνει ένα παρόμοιο πάλι στο Cinema 4D. Όλο αυτό θα είναι από το πρόγραμμα και όχι σε αληθινό. Αλλά εντάξει κατάλαβα πάνω κάτω. Απλά θέλει νομίζω αρκετά tutorial για να μάθω ...
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή έκανες ένα παρόμοιο Project στο c4d και θέλεις ο τοίχος από πίσω να έχει κάποια φωτογραφία, διαφορετική κάθε φορά, αλλά δεν θέλεις να κάνεις render το όλο project κάθε φορά; Μετά από το Intro αυτό θα ακολουθεί κάποιο άλλο βίντεο; Μπορείς να κάνεις render το intro με διαφορετικό texture στον τοίχο κάθε φορά και να το δένεις με το υπόλοιπο βίντεο. Αν σου τραβάει πολλές ώρες το intro κατέβασε λίγο το antialiasing και το bluring, επίσης αφαίρεσε refraction και ότι άλλο τραβάει υπερβολικά πολύ το render ώστε να τελειώνει σε κανά τέταρτο. Αν προσπαθήσεις να το κάνεις μέσω green screen δεν θα καταφέρεις τίποτα γιατί η φωτογραφία δεν θα ακολουθεί την κίνηση της κάμερα και θα είναι σαν ο τοίχος να είναι ένα παράθυρο που από πίσω θα είναι η εικόνα ακίνητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα