Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα και χρονια πολλα παιδια.εχω παρει αυτη τη μητρικη με την οποια ενω εχει επιλογη στο βιος unlock core την επιλεγο αλλα δεν ξεκιναει ο υπολογιστησ δεν ανοιγει η οθονη μενει στην αναμονη αλα δουλευουν τα ανεμηστηρακια . ΟΤΑΝ τον γυρναω σε τετραπιρινο ολα καλα!να ξεκαθαρισω οτι 2 χρονια με την MSI ΜΗΤΡΙΚΗ που ειχα  δουλευε σε 6πυρινος μια χαρα.Μηπως φταιει οτι η παροχη στη μητρικη για τον επεξεργαστη εχει 8πινο και εγω εχω βαλει 4πινο ευχαριστω!!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ιδιο που ειχα και στην MSI  ΕΝΑ 600 DEER και εχω δοκιμασει κιαλο δε ξερω μηπωσ παιζει τπτ με την 8πινη παροχη του επεξεργαστει για εχω βαλει 4πινη

Δημοσ.

δηλαδη δεν εχει 8πιν

ανεβασε λιγο την ταση του επεξεργαστη (konta sto 1,5v)και μετα unlock μετα τσεκαρε οτι κρατησε τα ψηλα volt και βλεπουμε

Δημοσ.

αφου 2 χρονια ηταν ξεκλειδωτοσ με την MSI MIA xara 6πυρινοσ με το ιδιο τροφοδοτικο απλα η gigabyte εχει για παροχη ρευματοσ 8πινο αντι για 4πινο ρευμα  που ειχε η msi

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=4pin+to+8pin&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CJy9UoKcD4Kx0QWk8oHYDQ&ved=0CC8QsAQ&biw=1278&bih=738

ΚΑΝΕ  αυτο με την ταση και πες αλλαγες,,..μηπως χρειαστει να τσιμπησεις και αλλες τασεις..

καρτα γραφικων τι εχεις?

Δημοσ.

Ρε τι τασεις και κουραφέξαλα του λετε να ανεβάσει με την ωρολογιακή βομβα που έχει για τροφοδοτικο... ρισκαρει που ρισκάρει το συστημα του με αυτο το psu θελετε να το παρει μια και καλή στα χέρια?

Η καινουργια μητρική έχει αυξημενες απαιτησεις σε ρεύμα απο την παλιοτερη για αυτο αλλωστε και η αναγκη για οχτάπινο... ακομη και με τον ανταπτορα μια τρυπα στο νερο θα κανεις...

Τροφοδοτικο χρειαζεσαι!!

Δημοσ.

Όχι δεν μιλάω καλά ούτε όμορφα όταν ακούω προτάσεις ανεβάσματος vcore όταν το τροφοδοτικό ειναι παντελώς ακατάλληλο για να τροφοδοτήσει τα αυξημένα vrm phases της 970 ακόμη και σε στοκ ρυθμίσεις. Ειναι το λιγότερο επικίνδυνο για την ίδια την μητρική.

Δημοσ.

απαντηση ποστ 6  

(και μενα δεν μου αρεσουν τα οικονομικα trofodotika)αλλα ΜΗΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΛΑ ΟΜΟΡΦΑ)

απλα σκεφτομαι οτι  αφου το ειχε τοσο καιρο 6core  ,με το deer 600 αφου εχει καρτα χαμηλης καταναλωσης τοτε μηπως του αρκει )αποσυρομαι και   σε παρακαλω μην κανεις overclock/unlock  αν δεν παρεις καλο psu .αν μπορεις να δωσεις λιγα ακομα στοιχεια για το psu σου 

Δημοσ.

απαντηση ποστ 6  

(και μενα δεν μου αρεσουν τα οικονομικα trofodotika)αλλα ΜΗΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΛΑ ΟΜΟΡΦΑ)

απλα σκεφτομαι οτι  αφου το ειχε τοσο καιρο 6core  ,με το deer 600 αφου εχει καρτα χαμηλης καταναλωσης τοτε μηπως του αρκει )αποσυρομαι και   σε παρακαλω μην κανεις overclock/unlock  αν δεν παρεις καλο psu .αν μπορεις να δωσεις λιγα ακομα στοιχεια για το psu σου 

Η παλια του μητρική για να πέρνει τετραπινο  EPS ... δεν παιζει να είχε πανω απο 3+1  phases για αυτο και αντεξε το τροφοδοτικο.... Το θεμα είναι ότι δνε μας λέει και το λογο που αλλαξε μητρική... διοτι αν η προηγούμενη καηκε τοτε το μονο σιγουρο είναι ότι έφταιγε το ξεκλείδωμα του επεξεργαστή σε συνδιασμό με ένα κακιστο τροφοδοτικο και τα λιγα phases.

H νεα μητρική του έχει 4+1 phases για αυτο και δεν την παλεύει μονο με το τετράπινο του Ελαφιού της κακιας ώρας. Οχι ότι η νεα μητική με μονο 4+1 ειναι και οτι καλυτερο για ξεκλειδωμα σε εξαπύρηνο αλλα λογικά σε στοκ συχνοτητα θα αντέξει με την προυποθεση να υπάρχει ένα σωστό τροφοδοτκο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...