Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.
Το συστημα δεν ξερω αν εχει σημασια να το αναφερω, ειναι αγορασμενο περυσι παντως και εχω εναν ssd και εναν wd 320gb( απο το 2006 100% health και συνεχιζει :P).
Μεχρι τωρα ολοι οι εξωτερικοι που ειχα (2 ειχα) ηταν lacie και δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος. και οι 2 που ειχα χαλασαν σχετικα συντομα (2-3 χρονια χρησης).
Αυτο που ενδιαφερει κυριως είναι να εχει αντοχη στο χρονο.
Σκεφτομουν να παρω wd caviar black και στο μελλον να παρω θηκη εξωτερικου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστη επιλογη (εχω ακουσει οτι ειναι πολυ θορυβωδης, αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα)

Επίσης αν παρω εξωτερικο θα ηθελα οπωσδηποτε να εχει usb3.

το μπατζετ ειναι περιπου 70-80Ε. 

Δημοσ.

Αυτο που ενδιαφερει κυριως είναι να εχει αντοχη στο χρονο.

Σκεφτομουν να παρω wd caviar black και στο μελλον να παρω θηκη εξωτερικου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστη επιλογη (εχω ακουσει οτι ειναι πολυ θορυβωδης, αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα)

Επίσης αν παρω εξωτερικο θα ηθελα οπωσδηποτε να εχει usb3.

το μπατζετ ειναι περιπου 70-80Ε. 

Παρε τον wd caviar black κανει θορυβο αλλα αξιζει η αγορα του.

Για τον θορυβο παρε μια ιδεα σε συγκριση

Δημοσ.

να πω επισης οτι τον θελω μονο για αποθηκη τον σκληρο. επισης εχει να προτεινει κανεις καμια θηκη? σκεφτομονυ μελλοντικα να παρω μεγαλη που να δεχεται 3 σκληρους.

Δημοσ.

το σκεφτηκα αλλα ο black ομως στα 2 tb κανει 140€. εκτος αν λες να παρω αλλον

Ναι. Αφου τον θελεις μονο για αποθηκη ο black ειναι ο καλυτερος αλλα ειναι και πολυτελεια γιατι σε περιπτωση βλαβης του σκληρου θα χρησιμοποιησεις την 5ετη εγγυηση του black αλλα τα αρχεια σου το πιθανοτερο ειναι να χαθουν.Καλυτερα ειναι να παρεις εναν ποιο φθηνο δισκο με 3ετη ή 2ετη εγγυηση και με την πρωτη ευκαιρια να παρεις ακομα εναν ιδιο για να εχεις αντιγραφα των αρχειων σου.Φυσικα αυτο ειναι κατι που το εκανα εγω αλλα εσυ μπορει να εχεις διαφορετικες προτεραιοτητες ή αναγκες.Ολα εξαρτωνται απο τα χρηματα που θελεις να δαπανησεις,τις αναγκες σου για χωρητικοτητα και το αν τα αρχεια σου μπορεις ευκολα να τα ξανααποκτησεις ή ειναι μοναδικα και πολυτιμα για σενα.

Δημοσ.

τα αρχεια που θα εχω θα ειναι μουσικη και ταινιες σειρες και κανα παιχνιδι. τιποτα που δεν ξαναβρισκεται μαλλον :P. θα το σκεφτω. απλα θελω οτι πιο αξιοπιστο που να μην χαλασει και να μη με αφησει ξεκρεμαστο χωρις σκληρο ( και εγγυηση). αν υπαρχει κατι καλο ειμαι προθυμος να το ακουσω, απλα υπαρχει μεγαλη απογοητευση απο προηγουμενους εξωτερικους και τα 5 χρονια εγγυηση ειναι δελεαρ :P

Δημοσ.

Αφου στον σκληρο δεν θα εχεις αναντικαταστατα αρχεια παιρνεις τον black σε 1TB και εισαι καλλυμενος με την 5ετη εγγυηση του.

Δημοσ.

με τις ταχυτητες τι παιζει? εννοω αν παρω θηκη με usb3 θα ειναι σαν να εχω παρει εξωτερικο που εχει usb3? Αν τον εχω στο pc θα ειναι πιο γρηγορος αποτι με εξωτερικη θηκη?

Δημοσ.
Θα παιζει στην θηκη με USB 3.0 σαν να ειναι εσωτερικος. Εγω χρησιμοποιω αρκετες τετοιες θηκες και εχω δισκους με λειτουργικο σε αυτες χωρις κανενα προβλημα. Ομως η ταχυτητα εξαρταται απο τον controller της θηκης . Για μεγιστη ταχυτητα πρεπει η θηκη να εχει εσωτερικη υποδοχη συνδεσης SATA III .

Αν τον δισκο τον εχεις στο pc απευθειας γλιτωνεις την μεσολαβηση της θηκης αρα λογικα δεν θα εχεις να προβληματιζεσαι για το αν η υλοποιηση του controller της θηκης ηταν σωστη για να παρεις την μεγιστη ταχυτητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...