Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παδια καλησπερα...προσπαθησα να βγαλω το πλητκρολογιο απο το λαπτοπ μου και καθως προσπαθουσα να το αποσυνδεσω εσπασα το πλαστικο που το κρατα συνδεδεμενο με το κορμο του λαπτοπ. Αν δεν καταλαβατε απαντησε μου σε αυτο.. αν το πληκτρολογιο ειναι μια χαρα και παω να μ το συνδεσουν ποσα θα μου παρουν;

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να στείλεις μία φώτο;

Καλός ήρθες στο φόρουμ, ελπίζω να περάσεις καλά εδώ.

Δημοσ.

Φαινεται λιγο σαν αρπαχτη γιατι μπηκα μονο και μονο για το προβλημα αλλα απ'οτι φαινεται ειναι πολυ χρησιμο απο ενα γρηγορο tour π εκανα... Ευχαριστω

Προσπαθησα να αφαιρεσω το πληκτρολογιο του λαπτοπ μου...το καταφερα..δυστυχως!

Εννοω πως εκανα οτι κανει και αυτος στο βιντεο απο το 21:48 και μετα το αναφερει σαν clip αν ακουω καλα..με τη διαφορα οτι αυτος σε αντιθεση με εμενα ηξερε..αυτο λοιπον το πλαστικο που κρατουσε το πληκτρολογιο στο λαπτοπ εσπασε. Ειναι τοσο μεγαλο θεμα; :/

Δημοσ.

Αν υπαρξει οντως προβλημα, συνηθως οι αντιπροσωπειες για να σου φτιαξουν κατι στο λαπτοπ ζητάνε αρκετα. Τωρα δεν ξέρω πόσο θα ζητησουν για το πληκτρολογιο.

Μια γρηγορη λύση για να κάνεις για την ώρα την δουλειά σου είναι να συνδεσεις ενα usb πληκτρολογιο. Κυκλοφορουν και πιο μικρα για λαπτοπ αλλα και με ενα κανονικου μεγεθους θα κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Φαινεται λιγο σαν αρπαχτη γιατι μπηκα μονο και μονο για το προβλημα αλλα απ'οτι φαινεται ειναι πολυ χρησιμο απο ενα γρηγορο tour π εκανα... Ευχαριστω

Προσπαθησα να αφαιρεσω το πληκτρολογιο του λαπτοπ μου...το καταφερα..δυστυχως!

Εννοω πως εκανα οτι κανει και αυτος στο βιντεο απο το 21:48 και μετα το αναφερει σαν clip αν ακουω καλα..με τη διαφορα οτι αυτος σε αντιθεση με εμενα ηξερε..αυτο λοιπον το πλαστικο που κρατουσε το πληκτρολογιο στο λαπτοπ εσπασε. Ειναι τοσο μεγαλο θεμα; :/

Κι που είναι το βίντεο; :Ρ η αντιπροσωπεία ζητάει πολλά όπως είπαν κι πιο πάνω, βρες κάποιον που να ξέρει κι δεν θα σου πάρει πάνω από 30 € (κι πολλά λέω).

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=bqGUgf0I5gg κατι λειπει πραγματι...

:lol:

Σου απάντησα, βρες ένα μαγαζί με υπολογιστές (όχι multirama κτλ), κι πες τους το πρόβλημα σου... Μετά ρωτάς την τιμή κι σου λένε :Ρ το πολύ πολύ αν είναι κι ακριβοί πας σε άλλους.

Δημοσ.

Ώπα..όταν λες "κορμό" εννοείς την μητρική κι όταν λες "πλαστικό" εννοείς το keyboard connector?

Δηλαδή εκεί που μπαίνει το καλώδιο απ'το πληκτρολόγιο? Αν ναι,την έκατσες φίλε. Δεν είμαι σίγουρος για το αν γίνεται ένας κομπιουτεράς απλά να βρει και να βάλει/ηλεκτροκολλήσει έναν καινούργιο connector ή αν θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούργια μητρική!

laptop-disassembly-guide-07.jpg

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο..η καλωδιοταινια, εμαθα πως λεγεται μετα απο ενα search ειναι ευκολο να χαλασει; δεν εχει κοπει δεν εχει γρατζουνιστει δεν εχει παθει τπτ αλλα ειναι ευκολο να παθει κατι και να μν το εχω παρει χαμπαρι;

Οχι οχι...ευτυχως δεν εφτασα στη μητρικη...μαλλον οχι δηλαδη.. :/ δεν νμζ γιατι ειναι πλαστικο εντελως...δεν φαινεται να χρειαζεται ηλεκτροκοληση η κατι τετοιο..

Δημοσ.

ναι ανοιγει μια χαρα...λειτουργει κανονικοτατα..περα απο το πληκτρολογιο που ειναι στα ποδια μου αυτη τη στιγμη

το μαυρο που φαινεται στην εικονα εχει σπασει..

post-285170-0-94565100-1388278309_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι ανοιγει μια χαρα...λειτουργει κανονικοτατα..περα απο το πληκτρολογιο που ειναι στα ποδια μου αυτη τη στιγμη

το μαυρο που φαινεται στην εικονα εχει σπασει..

Αυτό που είπα είναι φίλε..απλά σε πιο "light" μορφή. Αν είσαι τυχερός μπορείς να βρεις αυτό το πλαστικό στο ebay. Αλλιώς δεν ξέρω....μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις έτσι,απλά ίσως να αποσυνδεθεί καταλάθως...

Γιατί ήθελες να το βγάλεις;

Δημοσ.

Ειναι τοσο σπανιο αυτο το πλαστικο; Και σε αυτη τη light εκδοχη πιστευεις θα χρειαστει αλλαγη motherboard? και κατι τελευταιο αν απλα ηθελα καινουργιο πληκτρολογιο αυτο το πλαστικο θα επρεπε να το εχω εγω ή θα ηταν πακετο με το πληκτρολογιο κατα την αγορα;Εννοω συμφωνα με εσενα ποσο λες να κοστισει αυτος ο χριστουγεννιατικος πειραματισμος;  

Ηθελα να το αποσυναρμολογησω για να το καθαρισω και ακολουθησα αυτο το βιντεο :/ 

**To keyboard cable clip https://www.google.gr/search?q=Keyboard+Cable+Clip&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7Hm_Uv0NhKHJA-CdgbgE&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1360&bih=605#facrc=_&imgdii=_&imgrc=xTnIlU207AetHM%3A%3Bk2RsFJozxm6iLM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.zkarlo.com%252FZkarloImages%252FProductThumbsLarge%252FFR22-Large.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.zkarlo.com%252Fselected-zkarlo-part%252Fkeyboard-cable-clip-p1575.php%3B200%3B160 εχει διαφορα απο λαπτοπ σε λαπτοπ; ή μπορω να παρω απο ενα χαλασμενο λαπτοπ αλλης μαρκας αυτο και να το βαλω στο δικο μου;

Δημοσ.

Ειναι τοσο σπανιο αυτο το πλαστικο; Και σε αυτη τη light εκδοχη πιστευεις θα χρειαστει αλλαγη motherboard? και κατι τελευταιο αν απλα ηθελα καινουργιο πληκτρολογιο αυτο το πλαστικο θα επρεπε να το εχω εγω ή θα ηταν πακετο με το πληκτρολογιο κατα την αγορα;Εννοω συμφωνα με εσενα ποσο λες να κοστισει αυτος ο χριστουγεννιατικος πειραματισμος;  

Ηθελα να το αποσυναρμολογησω για να το καθαρισω και ακολουθησα αυτο το βιντεο :/ 

Το πλαστικό είναι σπάνιο γιατί είναι κουμπωμένο πάνω στην μητρική...δεν νομίζω να πωλείται ξεχωριστά! (δλδ με μια γρήγορη αναζήτηση στο ebay τζίφος)

Και αν κοιτάξεις οι μητρικές πωλούνται μαζί μ'αυτό,οπότε δεν νομίζω να μπορείς να το αγοράσεις ξεχωριστά

laptop-disassembly-guide-19.jpg

Όπως προείπα αν το συνδέσεις όσο μέσα πάει και με το (έστω το μισό) μαύρο κατεβασμένο δεν θα'χεις πρόβλημα....αν μπει σωστά και δεν το ταρακουνάς συνέχεια πιστεύω θα'ναι ΟΚ...

Φίλε την επόμενη φορά με λίγη περισσότερη προσοχή ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...