kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 όπως λεει και ο τιτλος θελω ένα κινητο.....ας αρχισουμε.....λοιπον θελω ένα με καλη οθονη γρηγορο με καλο ηχο και μεχρι 4,7'.εχεται να μου προτείνετε κατι;;είμαι πραγματικα προβληματισμένος διοτι ειχα ένα χπερια ς και βγηκε πραγματικη αποτυχια και ένα σαμμυ σ3 το οποιο δεν το βολευτηκα.....ευχαριστω εκ των προτερων
arc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Χρήματα; Τι δεν σου άρεσε σε xperia s και sam s3 ;
Green Dragon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου δες το LG Nexus 4 στο e-shop, προσφορά στα 277e... http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007597&sid=1 Καθόλου άσχημα για ένα πολύ καλό κινητό...
panagiotis111 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Στο s3 και στο xperia s τι δεν σε βόλεψε??
Tzikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Από αυτά που μου περιγράφεις θέλω να πιστεύω πως το HTC One Mini είναι ότι πρέπει για εσένα , μέσα στα όρια του μεγέθους που αναφέρεις , με ανάλυση 1280 x 720 pixels θα είσαι κομπλέ σε αυτόν τον τομέα , όσο αναφορά τον ήχο πιστεύω ότι τα η σειρά ΗΤC ONE είναι κορυφαία στο είδος της , και για τέλος έχεις και την αλουμινένια επικάλυψη , ο μόνος σημαντικός γνώμονας που δεν μας ανέφερες όμως είναι τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις , μιας και για πολλούς τα 350 euro του ΗTC one Mini ίσως φανούν αρκετά. http://www.skroutz.gr/s/3613662/HTC-One-Mini-16GB.html
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 μεχρι και 370 αντε 390......το χπερια ς όταν το δουλευα μυλτιτασκινγκ μετα από κανα μισαωρο στο πισω μερος εψηνες καφε και το σ3 δεν μου αρεσε η ποιοτητα κατασκευης....ενώ ηταν ένα πολύ δυνατο κινητο μολις το επιανα νομιζα πως θα μου σπασει......νομιζω πως το ονε μινι είναι μια καλη επιλογή αλλα πολλα λευτα για το τι παιρνεις δεν νομιζεις; επισης θελω να ακουω και ραδιοφωνο χωρις να χρειαζεται να το μονταρω(νεχυς σεριες)
Green Dragon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Για αυτά πού ζητάς σου προτείνω ανεπιφύλακτα το LG OPTIMUS G στα 330e Και εγω αυτό κοιτάω για τους ίδιους λόγους
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 σε περιπτωση που μου πεσει δεν την εχω μαμησει λιγο;;;μπρος πισω γυαλι;
Green Dragon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 σε περιπτωση που μου πεσει δεν την εχω μαμησει λιγο;;;μπρος πισω γυαλι; Θηκούλα και είσαι οκ...
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αρα κατά την γνωμη σου οπτιμυς γ και όχι ονε μινι;
Tzikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Είναι καθαρά επιλογή σου για το τι θα επιλέξεις , άπλα μιας και σου πρωτινέ ο φίλος Green Dragon το optimus G θα ήθελα να σου αντιπροτείνω η να περιμένεις λίγο η να το βρεις μεταχειρησμενο το LG G2 που είναι μια πολύ καλύτερη πρόταση και θα σε καλύψει για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το Optimus που είναι μια κλάση πίσω , και εκτός αυτού έχεις και το ατού τις ναυαρχίδας άρα περισσότερα updates από την LG , με το υπαρχών Budget σου στα 390 παίρνεις άνετα το LG G2 ακόμα και ολοκαινουργιο (στα 400). http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html?from=catspan P.S Η Οθόνη είναι καθαρά θέμα συνήθειας και εγώ που είχα κάνει αλλαγή από iPhone (4 inches ) σε Samsung Galaxy S4 (5inches) δυσκολεύτηκα τον πρώτο καιρό άλλα μετά συνήθισα και τώρα μου είναι πολύ δύσκολο να κατέβω κάτω από τις 5
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ναι νταξει δε λεω ωραιο το γ2 αλλα αποδεδειγμένα η λγ κανει αναβαθμίσεις στα κινητα της τελευταια......δεν είναι ένα θεματακι αυτό;;;(είμαι πολύ ψειρας το ξερω)
Tzikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 H LG πάντα είχε θέμα με τις αναβαθμίσεις άλλα μετά τις τελευταίες τις συσκευές το LG G2 και το LG G Pad πιστεύω ότι θα επενδύσει αρκετά σε αυτόν τον τομέα , μιας και για αυτόν τον λόγο έχει μήνη τόσο πίσω σε σχέση με την Samsung , ενώ δηλαδή βγάζει καλές συσκευές δεν τις υποστηρίζει σωστά με σκοπό να χάνει μερίδιο αγοραστών , προσωπικά κάτι άκουσα ότι η LG έχει ήδη ανακοίνωση updates για την εν λόγω συσκευή LG G2 και συγκεκριμένα *Android Kit Kat 4.4* , άρα πιστεύω ότι αξίζει την επένδυση μιας και όπως λες τα Galaxy series της Samsung δεν σου κάνουν το κλικ.
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 πραγματικα είμαι προβληματισμένος......το κινητο το θελω για κάθε μερα αλλα και στο σπιτι να μπορω να δω την ταινια μου η να κανω λιγο σερφινγκ στο νετ......το γ2 δεν κανει για εξω και ειδικα για σχολειο(πολλοι κίνδυνοι) παραυτα το ονε μινι κανει και για τα δυο αλλα υστερει σε τεχνικα χαρακτηριστικα.......ξερετε αν εχει ανακοινωθεί κατι καινουριο σε συσκευες μηπως και περιμενω για κατι καλυτερο;
Tzikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ επιμένω πως το LG G2 είναι ίσως η κορυφαία επιλογή γι αυτά που αναφέρεις , οι 5,2 ίντσες σε συνδυασμό με την FULL HD οθόνη είναι οτι καλύτερο για multimedia streaming , όσο αναφορά για τους κίνδυνους που αναφέρεις εάν είναι να γινει το κακό θα γίνει , άπλα πρέπει να συνειδητοποιησης ότι κρατάς μια συσκευή 400 euro , άρα το να είσαι διακριτικός όχι μόνο στο σχολειό , και στον δρόμο , στην καφετερία , στο λεωφορείο , είναι το μόνο σίγουρο . Από windows phone μεριά τώρα υπάρχει ακόμα μια καλή πρόταση που αν θες μπορείς να δεις και μόνος σου , και να βγάλεις τα τελικά συμπεράσματα σου. http://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html Π.Σ Οι εταιρίες όπως Samsung , ΗΤC , Sony , συνηθίζουν να ανακοινώνουν τις νέες τους συσκευές / ναυαρχίδες στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους άρα υπολόγιζε Ιανουάριο - Ιούνιο θα έχει αλλάξει σημαντικά το τοπίο και οι περσινές συσκευές θα έχουν ποιο προσιτές τιμές , είναι ανάλογα πόσο άμεσα χρειάζεσαι το smartphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα