Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να βγάλω χρεωστική κάρτα για αγορές μεσω internet(απο amazon κτλ)

Δεν έχω λογαριασμό σε καποια τράπεζα, οποτε ψαχνω να δω τι λογαρασμό μπορώ να ανοίξω χωρίς εκκαθαριστικά κτλ.

Βρήκα το 1|2|3 για νέους της alpha bank που ανοίγεις απλά με ταυτότητα και αφμ και φαινετια ιδανικό, αλλα απο οτι ειδα καπου αλλου βγάζει μόνο χρεωστική Visa Electron, η οποία υποπτεύομαι δεν υποστηρίζεται απο το amazon.com

Οι σελίδες αλλων τραπεζων γενικα δεν έχουν πολλές λεπτομέρειες για το τι χαρτιά χρειάζομαι για να βγάλω απλά μια χρεωστική, οπότε εχω μπερδευτεί.

• Moderators
Δημοσ.

απο χαρτια δεν θυμαμαι τι θελει αλλα για μενα ο καλυτερος συνδυασμος ειναι Πειραιως +  Winbank

ανοιγεις ενα λογαριασμο στην πειραιως η καρτα αναληψης ειναι και Visa που σημαινει οτι κανεις κανονικα αγορες απο ιντερνετ,pyapal κτλ (αρκει να εχεις λεφτα μεσα ε) και με το winbank μπορεις να ελεγχεις απο το ιντερνετ ποσα λεφτα εχεις στο λογαριασμο,τις κινησεις,να κανεις μεταφορες και γενικα τα παντα!

Δημοσ.

Συμφωνω με τον αποπάνω.

Η Πειραιως -νομιζω- ειναι η μονη που μου εβγαλε την ιδια στιγμη κάρτα.

Η Εθνικη θελει περιπου 20 μερες να στην εκδόσει.

Η Alpha τωρα με την ενοποιηση με την Εμπορικη θελει μηνα+

Η Eurobank δε ξερω...αλλά ξερω οτι δεν ειναι visa.

Εβγαλα πριν 2 μηνες στη Πειραιως. Χαρτια: ταυτοτητα, εκκαθαριστικο, δεη, οτε.

Δημοσ.

Πηγα ρωτησα προσφατα και μου ειπαν πως επειδη ενοποιηθηκαν τωρα ακομα και να εχει ηδη καποιος θα πρεπει να βγαλει καινουργια, και θα κανει πανω απο 20 μερες να βγει.

Δημοσ.

o ts ρωτάει σε ποια τράπεζα δεν θέλουν εκκαθαριστικό, οχι σε πόσες μέρες βγαίνει η κάρτα.

εγω δεν ξέρω καμία τράπεζα που να εκδίδει κάρτα χρεωστική χωρίς εκκαθαριστικό ή φορολογική ενημερότητα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απο οτι φαινεται η μονη μου επιλογή ειναι το 1|2|3 της alpha http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=145

Στο site τους δεν γράφει τίποτα για το τι χρεωστική μπορω να βγάλω με αυτο το λογαριασμό, το Visa Electron το χα δει σε καποιο παλιο post σε καποιο forum. Ισως εχει αλλαξει λοιπον.

Δημοσ.

Πειραιώς και απο εμένα, υπάρχουν παρόμοια θέματα στο forum

Δεν νομίζω να υπάρχει τράπεζα που να μη ζητάει αφμ

Δημοσ.

Προφανως για την αποδειξη του ΑΦΜ παλι θα σου ζητησουν εκκαθαριστικο, συνηθως για αυτο το ζητανε.

Το αυτό. Συν οτι αποτι εχω καταλαβει θελουν το εκκαθαριστικο για να δηλωσουν και σωστη διευθυνση, μιας και αφου εκει σου ερχεται το εκκαθαριστικο εκει θα μενεις (  ;  )

Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα σε μια τράπεζα καλύτερα αλλά νομίζω ότι αν δεν έχεις εκκαθαριστικο πρέπει να έχεις μια βεβαίωση απο την εφορία ότι δεν υποβαλλεις φορολογική δήλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...