A_panM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν σε ένα λάπτοπ που έχουμε στο σπίτι για κάποιο λόγο πετάει το ρελέ.Το δοκίμασα πολλές φορές σήμερα και όταν το αφαιρώ από το λάπτοπ δεν υπάρχει πρόβλημα.Κοιτάζω το λεπτό καλώδιο του μετασχηματιστή του τροφοδοτικού και φαίνεται κάπως (πατημένο κτλ).Προφανώς δεν θα γλιτώσω την αγορά καινούργιου σωστά?Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι το ρελέ δεν πέφτει αμέσως με το που έχω το τροφοδοτικο συνδεδεμένο στο λάτποπ αλλά μετά από κανα 10λεπτο 15λεπτο...
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν το δουλέψεις για 10-15 λεπτα, πέσει το ρελέ, σηκώσεις άμεσα το ρελέ, συνδέσεις τροφοδοτικό-laptop, σου ρίχνει άμεσα το ρελε (σε 1-2 λεπτα) ή πρεπει να περασουν πάλι 10-15 λεπτα; Επισης το τροφοδοτικό το συνδέεις απευθείας στον τοίχο ή μέσα απο κάποιο πολύμπριζο; Τέλος μήπως το δοκίμασες σε άλλη πρίζα σε διαφορετικό χώρο;
A_panM Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κάπου θα υπάρχει διαρροή και μάλλον μπορεί και να μην είναι το τροφοδοτικό...Άντε να βρεις την διαρροή τώρα....Το τροφοδοτικό το δοκίμασα σε 2 διαφορετικές πρίζες τοίχου...
retinoli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 το καλώδιο μπορεί να αλλαχτεί. ποιο είναι το μοντέλο του υπολογιστή?
retinoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 παίρνει βύσμα 5.5x2.5mm και αλλάζει ολόκληρο το καλώδιο όπως αυτό που βλέπεις στα δεξιά της φωτογραφίας. η πλευρά που πάει στην πρίζα αλλάζει πολύ εύκολα και θα είναι είτε τριφύλι είτε οχταράκι όπως αυτά που επίσης βλέπεις στην φωτογραφία. δεν έχω όμως πιστεί ότι φταίει το καλώδιο και όχι ο ίδιος ο φορτιστής ή η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού σου. δοκίμασε και με αλλό τροφοδοτικό ή δοκίμασε το ίδιο τροφοδοτικό σε άλλο σπίτι!!! 1
arc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Κάπου θα υπάρχει διαρροή και μάλλον μπορεί και να μην είναι το τροφοδοτικό...Άντε να βρεις την διαρροή τώρα....Το τροφοδοτικό το δοκίμασα σε 2 διαφορετικές πρίζες τοίχου... ναι αλλα δεν απαντησες σε όλα που σε ρώτησα
A_panM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Κατί άλλο θα ήταν γιατί δεν έχει ξαναπέσει το ρελέ από εκείνη την μέρα..Εγώ το συνδύασα τυχαία με τον φορτιστή καθώ εκείνη την ώρα ήταν το μόνο που ήταν σε πρίζα και σε δοκιμές που έκανα.Ο φορτιστής πιθανόν να μην φταίει...
00 George 00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Γιαυτό κάνουμε υπομονή , παρατηρούμε , δοκιμάζομαι για να έχουμε όσο το δυνατόν ασφαλή συμπεράσματα, διαφορετικά πληρώνεις και ταλαιπωρείσαι άδικα , .... και εγώ μια από τα ίδια είχα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα