Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια ειναι το πρωτο μυνημα που γραφω στο φορουμ.λοιπον....Εχω εναν υπολογιστη που εχει αυτην την μητρικη: ga-880gm-ud2h της εταιριας Gigabyte!!Εχω βρει τον αυτον τον επεξεργαστη: Amd Athlon II x4 760K 3,8GHz τετραπυρηνος (το λεει και στο ονομα )Τωρα θελω να ειμαι σιγουρος εαν ο επεξεργαστης ειναι compatible με την μητρικη θελω προτασεις για καρτα γραφικων στα 2gb!!.τελως εαν αλλαξω και καρτα γραφικων και επεξεργαστη μηπως θα πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο(Cooler Master Elite 600W [RS-600-PCAR-E3]) γιατι δεν ξερω εαν θα μπορει να τα τροφοδοτισει με ρευμα!!! Υ.Γ. Μην με παρεξηγησετε για κατι ειμαι λιγο ανορθογραφος,πολλες φορες μπερδευω γραμματα στο πληκτρολογιο και ειμαι λιγο ασχετος σε αναβαθμισεις μεχρι τωρα ασχολιομουν με software και κυριως ελαφρα games.Επισης η καρτα γραφικων να ειναι το πολυ μεχρι 120-150 ευρω και τριτον αμα θελετε καποια αλλη πληροφορια για τον υπολογιστη γραψτε απο κατω!!! Ευχαριστω!!!
terry308 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Welcome Ga-880gm-ud2h = AM3 socket (cpu support ver 1.3) Amd Athlon II x4 760K = Fm2 socket Δεν γίνεται να ζευγαρώσουν , είναι διαφορετικές πλατφόρμες , μπορείς να βάλεις όποιον επεξεργαστή θέλεις από το cpu support με το ανάλογο bios περασμένο (για 100% τσέκαρε το ver. της μητρικής σου)
Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οποτε μου λες να κοιταξω AM3 socket επεξεργαστες.Αυτο το support που εδωσες εχει τοις compatible? Εγω τωρα τι ακριβως κοιταω?Βασικα εξω στο manual της μητρικης εχει το σηματακι της amd athlon!!.Επισης ο υπολογιστης μου εχει ηδη επεξεργαστη athlon ii X2 250 Processor 3000 Mgh.Και που βλεπω το bios?
terry308 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οποτε μου λες να κοιταξω AM3 socket επεξεργαστες.Αυτο το support που εδωσες εχει τοις compatible? Δεν μπορώ να ξέρω ποιο revision της μητρικής έχεις , άνοιξε το κουτί και ψάξε το κάθε revision έχει διαφορετικούς επεξεργαστές (το 1.5 έχει και ΑΜ3+ FX -XXXX) πας στη σελίδα της μητρικής και ανάλογα το revision πας support & downloads και στη cpu support list
Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπονννν το revision της motherboard einai 1.4.ΚΑι στο site εχει τους συμβατους επεξεργαστες?Εσεις μπορειται να μου προτεινετε κανα καλο επεξεργαστη με τους συμβατους της μητρικης μου??Απο οτι ειδα αυτος που ειχα προτεινει ειναι συμβατος με την μητρικη
terry308 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα ποιόν έχεις ; Αυτούς δέχεται η μητρική σου Μπορείς να μου δείξεις/πεις που είναι ο επεξεργαστής που έγραψες και λες ότι είναι συμβατός ;; Η μητρική σου Ο επεξεργαστής που λες ... Πρόσεξε τα κενά για τα "ποδαράκια" ταιριάζουν ;;;
zak3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μας λες ομως την χρηση του υπολογιστη σου,την καρτα που εχεις τωρα και την οθονη σου
Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οκ παιδια συγγνωμη δεν εχω ξαναγραφτει σε φορουμ καταλαβαινετε.πρωτον τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω για gaming (οχι και max settings) εχω καρτα γραφικων AMD Athlon II X2 250 @ 3000 MHz ,3gb RAM,ga-880gm-ud2h motherboard και AMD Radeon HD 6500 Series καρτα γραφικων.Και λοιπον αφου ο επεξεργαστης που θελω δεν ταιριαζει εχεισ δικιο terry308 τωρα θελω να μου προτεινεται επεξεργαστη συμβατο με την μητρικη καρτα (τετραπυρηνο σε τιμη μεχρι το πολυ 120 ευρω αν εχεται κατι φθηνοτερο προτεινετε το) θελω καρτα γραφικων συμβατη με την μητρικη μου και 2gb (mexri 100-120 το πολυ ευρω) και θελω να μου πειτε εαν θα μπορεσει το τροφοδοτικο που εχω (Cooler Master Elite 600W [RS-600-PCAR-E3]) ή θα χρειαστω καινουριο.Η εκδοση SMbios που εχω ειναι 2.4 και η οθονη μου ειναι αυτη Samsung SMS22A100 1920x1080 αναλυση στα 60Hz με True Colors!! Υ.Γ. Εαν μπορειτε τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων να μου τα βρειτε σε ελληνικο καταστημα για να μπορω να τα παραγγειλω Προκαταβολικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που καθεστε και με ακουτε
Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Βρηκα αυτον τον επεξεργαστη και απο οτι ειδα ειναι συμβατος.Πως σας φενεται???Καλος και οικονομικος!!!
Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 πφφφφφ οντως εχεις δικιο για κανε εσυ καμια καλη προταση
Millennium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα για κανέναν μεταχειρισμένο Phenom ii 960T,965 ή x6.Κάρτα γραφικών Radeon 7790. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα