makfil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και οι απορίες παραμένουν, καλό είναι να ξαναθυμηθούμε το αντικείμενο αυτής της συζήτησης. Ο TS ξεκίνησε το θέμα, διαμαρτυρόμενος κατά της Wind, επειδή, κατά την άποψή του, στην τελευταία προσφορά της, για διπλασιασμό του χρόνου των 300', δεν αναφερόταν στο ενημερωτικό sms ο όρος, που αναφερόταν σε προηγούμενη προσφορά, ότι ο επί πλέον χρόνος συνομιλίας έχει διάρκεια ενός μηνός. Δηλαδή, ο TS γνώριζε ήδη από τις προηγούμενες προσφορές, όπως αναφέρει ο ίδιος, ότι ο επί πλέον χρόνος ισχύει για 30 μέρες αλλά διαμαρτύρεται και θεωρεί ότι η εταιρεία τον κορόιδεψε επειδή στο ενημερωτικό sms της τελευταίας προσφοράς δεν αναφερόταν και πάλι ο περιοριστικός όρος. Από την πλευρά μου, ξαναέγραψα αυτό που αναφέρει η Q στην ιστοσελίδα της, για τον επί πλέον (δωρεάν) χρόνο των προσφορών, που γνώριζε ήδη ο TS. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. 1
ca6mio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Βεβαιως και ειναι απλα τα πραγματα. Γνωριζε για τον ορο αλλα στο τελευταιο μηνυμα δεν τον ειδε οποτε ευλογα θεωρησε πως πλεον δεν ισχυει. Κοιτα για να μην το κουραζουμε, οι σοβαρες εταιρειες αυτα τα προσεχουν. Οταν αφηνεις τα πραγματα φλου ακους παραπονα και τρως καταγγελιες. 5
poten159 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Φταιξιμο της εταιριας ειναι. Υπαρχει καποιος εδω μεσα που σε καθε προσφορα που του ερχεται με sms τρεχει να διαβασει τις FAQ? H διατυπωση πρεπει να ειναι ξεκαθαρη χωρις ασαφειες και αστερισκους, τουλαχιστον οχι παραπλανητικη, καθως δεν απευθυνεται μονο σε ενημερωμενα ατομα σχετικα νεαρης ηλικιας που εχουν καλη σχεση με την τεχνολογια και την κινητη....
pedrojay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλά makfil,εσύ δεν έχεις καταλάβει καν για τι μιλάει ο ts και κατηγορείς αλλους οτι δεν διαβάζουν προσεκτικά.Εσύ νομίζεις οτι μιλάει για τα 300' και γενικότερα για χρόνο ομιλίας,ενώ ο άνθρωπος "φωνάζει" για τα 20 ευρώ, για χρήματα δηλαδή που λήγουν σε ενα μήνα. Το faq που παρέθεσες είναι άσχετο,μιλάει για λεπτά/SMS/mb,ενω ο ts μιλάει για τα ευρώ του διπλασιασμού, που έπρεπε να αναφέρεται ρητά στην προσφορά οτι διαρκούν 30 ημέρες,όπως αναφερόταν στις παλιοτερες προσφορές διπλασιασμού. Ο pcharon τα λέει πολύ σωστά και απο μένα μπράβο στον ts για την ενημέρωση γιατί κι εγώ ξέρω κάποιους που σκεφτοντουσαν να εκμεταλλευτούν την συγκεκριμένη "προσφορά".
makfil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Όποιος μπαίνει στη συζήτηση, απλά και μόνο για να προσθέσει ένα ακόμη post στο λογαριασμό του, χωρίς να γνωρίζει το θέμα, πρέπει να καταλάβει, πρώτα απ' όλα, ότι το θέμα που συζητάμε έχει σχέση με το σε πόσο διάστημα μπορεί να καταναλωθεί ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ (δηλαδή ο δωρεάν χρόνος) που αγόρασε ο TS και μπορεί να αγοράζει οποιοσδήποτε με την πρόσφατη προσφορά της Wind, και όχι για τα 20 ευρώ που έδωσε ο TS για να αγοράσει αφενός κανονικό χρόνο αφετέρου ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ, με το bonus του διπλασιασμού. Εν πάση περιπτώσει, σήμερα είναι η πρώτη μέρα του 2014 και εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ, φίλους και εχθρούς, Καλή Χρονιά με Καλή Υγεία. ΥΓ Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί, καθένας είπε τις απόψεις του και ... η ζωή συνεχίζεται ...
Salonikios933 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Όποιος μπαίνει στη συζήτηση, απλά και μόνο για να προσθέσει ένα ακόμη post στο λογαριασμό του, χωρίς να γνωρίζει το θέμα, πρέπει να καταλάβει, πρώτα απ' όλα, ότι το θέμα που συζητάμε έχει σχέση με το σε πόσο διάστημα μπορεί να καταναλωθεί ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ (δηλαδή ο δωρεάν χρόνος) που αγόρασε ο TS και μπορεί να αγοράζει οποιοσδήποτε με την πρόσφατη προσφορά της Wind, και όχι για τα 20 ευρώ που έδωσε ο TS για να αγοράσει αφενός κανονικό χρόνο αφετέρου ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ, με το bonus του διπλασιασμού. Εν πάση περιπτώσει, σήμερα είναι η πρώτη μέρα του 2014 και εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ, φίλους και εχθρούς, Καλή Χρονιά με Καλή Υγεία. ΥΓ Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί, καθένας είπε τις απόψεις του και ... η ζωή συνεχίζεται ... Φιλε τι λες ;;;; Ο TS λεει ξεκαθαρα και πηρα και ΕΓΩ τηλεφωνο στη Wind . To προβλημα ειναι οτι μας εδωσε bonus χρηματα 20 ευρω και αυτα τα 20 ευρω ληγουν σε 1 μηνα !!! ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτο που μας γραφεις εσυ !! Καλη χρονια κιολας με τυχη πανω απο ολα !
makfil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τα μηνυματα σε κοκκινο τα διαβασες; α )SUPER ΓIOPTINA ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIOΣ XPONOΣ OMIΛIAΣ K 300Λ ΠPOΣ W/Q K ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΓIA 2000€ ΣE SUPER MARKET, ME ANANEΩΣH 20€ ΣE KATAΣTHMA WIND EΩΣ 9/1! β) ΔΩPO ΔIΠΛAΣIA AΞIA ΣTHN 1H ANANEΩΣH ΠOY ΘA KANEIΣ AΠO 5€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 MEPEΣ! O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔIAPKEI 30 MEPEΣ K ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩN Γιατι στο ενα λεει οτι ισχυει για ενα μηνα (το οποιο ειναι ομοια με αυτα που μου στελνουν ανα ενα μηνα περιπου τους τελευταιους μηνες)και στο αλλο οχι; Απαντησε μου σε αυτο. Να διαβαζεις ξερεις; Σε μια χωρα ραγιαδων και ηλιθιων βασιλευει η Wind και η καθε Wind πινοντας στην υγεία των κοροιδων. Σκοπός μου να βοηθήσω και αλλους να μην την πατησουν απο την π@υστια της Wind να μαζεψει τα 20ευρα του κοσμου, γνωστοποιοντας το γεγονος. Ο/Η καθενας πρατει αναλογως. Ο TS έχει βάλει κόκκινα, bold και κεφαλαία για τον επιπλέον χρόνο, όχι εγώ. Αλλά, αρκετά το κουράσαμε το θέμα. Προσωπικά, δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση.
Salonikios933 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ο TS έχει βάλει κόκκινα, bold και κεφαλαία για τον επιπλέον χρόνο, όχι εγώ. Αλλά, αρκετά το κουράσαμε το θέμα. Προσωπικά, δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Ενταξει ισως εχεις δικιαο. Ας μας απαντησει ο ιδιος γιατι πηρα τηλεφωνο ο ιδιος στη wind.
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μιας και οι απορίες παραμένουν, καλό είναι να ξαναθυμηθούμε το αντικείμενο αυτής της συζήτησης. Ο TS ξεκίνησε το θέμα, διαμαρτυρόμενος κατά της Wind, επειδή, κατά την άποψή του, στην τελευταία προσφορά της, για διπλασιασμό του χρόνου των 300', δεν αναφερόταν στο ενημερωτικό sms ο όρος, που αναφερόταν σε προηγούμενη προσφορά, ότι ο επί πλέον χρόνος συνομιλίας έχει διάρκεια ενός μηνός. Δηλαδή, ο TS γνώριζε ήδη από τις προηγούμενες προσφορές, όπως αναφέρει ο ίδιος, ότι ο επί πλέον χρόνος ισχύει για 30 μέρες αλλά διαμαρτύρεται και θεωρεί ότι η εταιρεία τον κορόιδεψε επειδή στο ενημερωτικό sms της τελευταίας προσφοράς δεν αναφερόταν και πάλι ο περιοριστικός όρος. Από την πλευρά μου, ξαναέγραψα αυτό που αναφέρει η Q στην ιστοσελίδα της, για τον επί πλέον (δωρεάν) χρόνο των προσφορών, που γνώριζε ήδη ο TS. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Η συλοογιστική σου ενισχύει το επιχείρημα του TS Δε ξέρω τι κάνει και τι όχι η Wind μιας και δεν έχω ελληνικό κινητό αλλά αν μια εταιρεία κάνει συνεχώς προσφορές και αναφέρει 1 συγκεκριμένο όρο, όταν κάνει μία που δεν τον αναφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή γνώριζες την ύπαρξη του όρου στις προηγούμενες και βλέπεις ότι δεν υπάρχει σε αυτή μπορεί να αποφασίσεις να αγοράσεις. Το ότι τον ανέφερε τις προηγούμενες φορές σημαίνει για μένα ότι είναι αρκετά σημαντικός ώστε να μη μπορεί η εταιρεία να επικαλεστεί το ... ας διάβαζε το site. Μπορεί να μη τις έβγαιναν οι χαρακτήρες στο SMS ... αλλά αυτό είναι πρόβλημα της εταιρείας όχι αυτού που λάμβάνει. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να έχει ένα "Διαβάστε τους όρους" και να κόψει το Super από το γιορτινά δώρα που δε προσφέρει τίποτα. 1
PCharon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ο TS έχει βάλει κόκκινα, bold και κεφαλαία για τον επιπλέον χρόνο, όχι εγώ. Αλλά, αρκετά το κουράσαμε το θέμα. Προσωπικά, δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Ήμαρτον... Το δεύτερο μήνυμα που λέει για το χρόνο ΔΕΝ είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται. Το έβαλε απλά σε αντιπαράθεση για να γίνει η σύγκριση πως σε εκείνο το διευκρίνιζε και στο εν λόγω όχι. Είναι ξεκάθαρος στο πρώτο μήνυμά του Παιρνοντας τηλεφωνο στο 1225 μου αναφέρει στην αρχή οτι εχω υπολοιπο 40 ευρώ μεχρί της 27 δεκεβριου 2014 στην συνέχεια ομως μου λέει οτι τα 20 ευρώ στο υπολοιπό μου ληγουν σε ενα μηνα. Απαράδεκτη κοροιδια.Τί διαβάζεις τώρα, πες μας; Επίσης το τίτλο τον διάβασες ή θα μας βάλεις εσύ το θέμα του νήματος; Άνοιξε το νήμα για να μας μιλήσει για τη κοροϊδία και τη παραπλάνηση που αφορά στο ότι δε διευκρινίζεται το αντικείμενο της προσφοράς. Ούτε ο χρόνος, ούτε τα ευρώ ούτε το αν τώρα το ξέρει και πριν δε το ήξερε είναι το θέμα. Το θέμα είναι η κοροϊδία και η παραπλάνηση, το γράφει και στο τίτλο και στο post του. Όχι μη συνεχίσεις τη συζήτηση, φτάνει. Προς τον TS: Μπορείς έχοντας ακόμα τα SMS να κάνεις μια καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή ή στο εκποιζώ. Αν έχεις όρεξη ψάξε λίγο τα σχετικά sites, ίσως βρεις μια φόρμα καταγγελίας ή τηλέφωνο. 1
Salonikios933 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ο TS έχει βάλει κόκκινα, bold και κεφαλαία για τον επιπλέον χρόνο, όχι εγώ. Αλλά, αρκετά το κουράσαμε το θέμα. Προσωπικά, δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Ήμαρτον... Το δεύτερο μήνυμα που λέει για το χρόνο ΔΕΝ είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται. Το έβαλε απλά σε αντιπαράθεση για να γίνει η σύγκριση πως σε εκείνο το διευκρίνιζε και στο εν λόγω όχι. Είναι ξεκάθαρος στο πρώτο μήνυμά του Παιρνοντας τηλεφωνο στο 1225 μου αναφέρει στην αρχή οτι εχω υπολοιπο 40 ευρώ μεχρί της 27 δεκεβριου 2014 στην συνέχεια ομως μου λέει οτι τα 20 ευρώ στο υπολοιπό μου ληγουν σε ενα μηνα. Απαράδεκτη κοροιδια.Τί διαβάζεις τώρα, πες μας; Επίσης το τίτλο τον διάβασες ή θα μας βάλεις εσύ το θέμα του νήματος; Άνοιξε το νήμα για να μας μιλήσει για τη κοροϊδία και τη παραπλάνηση που αφορά στο ότι δε διευκρινίζεται το αντικείμενο της προσφοράς. Ούτε ο χρόνος, ούτε τα ευρώ ούτε το αν τώρα το ξέρει και πριν δε το ήξερε είναι το θέμα. Το θέμα είναι η κοροϊδία και η παραπλάνηση, το γράφει και στο τίτλο και στο post του. Όχι μη συνεχίσεις τη συζήτηση, φτάνει. Προς τον TS: Μπορείς έχοντας ακόμα τα SMS να κάνεις μια καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή ή στο εκποιζώ. Αν έχεις όρεξη ψάξε λίγο τα σχετικά sites, ίσως βρεις μια φόρμα καταγγελίας ή τηλέφωνο. Το ίδιο πράγμα με τον ts λέω.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
redhotstef Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ειπα να μην ανοιξω καινουριο θεμα επειδη και εγω εχω παραπλανηθει απο καπου.. ΠΡΟΣΟΧΗ στην παραπλανητικη διαφημιση των mediamarkt!!! Xτες πηγα στο καταστημα τους στο φαληρο, και δεν βρηκα τους αγγελους του τσαρλι πουθενα!! Βασικα μονο για τους αγγελους πηγα.. Χωρις πλακα τωρα, θυμηθικα/θημιθυκα/θυμηθηκα μια αλλη παραπλανιτικη διαφημιση της wind. Πριν δυο χρονια ειχε στο φυλλαδιο της ενα κινητο alcatel ot-710d οταν ειχε πρωτοβγει. Στα 59 ευρω εγραφε στο φυλλαδιο, και ελενγε απο διπλα.. "συντομα διαθεσιμο". Τελικα αργησε εβδομαδες να ερθει το κινητο (κανενα αλλο καταστημα δεν το ειχε-πρωτη η wind θα το εφερνε).. και οταν ηρθε τελικα, εβαλαν στο καινουριο φυλλαδιο την αναγραφομενη τιμη : 80 κατι ευρω!!! Απο 59 το πηγαν 80 δηλαδη..στο ασχετο..! 1
pedrojay Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Άλλα 100 likes στο ποστ #26 εκτός απο αυτό που έβαλα. Αυτό το θέμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια άσκηση της αντίληψης ενός γραπτού κειμένου,κάποιοι δεν πέρασαν ούτε από έξω.Δεν πειράζει,αυτοί εκτίθενται,όποιος θέλει και μπορεί,διαβάζει προσεκτικά και καταλαβαίνει... 1
Salonikios933 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Άλλα 100 likes στο ποστ #26 εκτός απο αυτό που έβαλα. Αυτό το θέμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια άσκηση της αντίληψης ενός γραπτού κειμένου,κάποιοι δεν πέρασαν ούτε από έξω.Δεν πειράζει,αυτοί εκτίθενται,όποιος θέλει και μπορεί,διαβάζει προσεκτικά και καταλαβαίνει... Δεν ειναι θεμα αντιληψης απλα αν δεν εχουν wind και δεν ξερουν τι παιζει. Εμεις που βαλαμε 20 ευρω στο καταστημα και μας εβαλαν αλλα 20 ( στην ουσια 35 και κατι ψιλα) ξερουμε καλα οτι ΔΕΝ μας ειπαν τιποτα απο αυτα που λεει Ο TS . Δηλάδη οτι : Σας κανουμε διπλασιασμο των χρηματων αλλα να ξερετε το Bonus των χρηματων ( 20 ευρω στην ουσια) εχει ισχυ μονο για 30 ημερες ! ( Σαν να σου λεει ξοδεψε τα γρηγορα !!!) Αυτο λεει ο ποιοητης κυριοι για εσας που μας γραφετε αλλα και μας μπερδευεται !! ( Μηπως το κανουν και εσκεμενα ;; λεω εγω τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα