Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα βάλει κατι στο YouTube και κοπαναγε και ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής. Μετά απο λίγο ανάβει μόνος του αλλα εικόνα δεν έχω και το ανεμιστηρακι της 5770 δουλεύει ωσαν κολασμένο.

Τι μπορει να φταίει - τι να κοιτάξω πρώτα;

Thanks

Update

Λοιπόν

Έβγαλα την γραφικών και έβαλα την οθόνη στην onboard. Τπτ

Συνεχίζω να παίζω με τα καλώδια και βλέπω οτι το led της μητρικής ειναι νεκρό και τα ανεμιστηρακια του CPU δεν δουλεύουν.

Δουλεύουν όμως τα ανεμιστηρακια του case, οι σκληροί δίσκοι και το power off &reset της μητρικής.

Παίζει να μην ειναι τροφοδοτικό και να ειναι κατι άλλο;

Υγ τροφοδοτικό, δανεικό, θα έχω σε 3 ημερες.

Δημοσ.

Για ρίξε ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής και βγάλε απο πανω δίσκου και cdrom και δοκίμασε με την κάρτα γραφικών και την onboard , και οπως ειπες δοκίμασε με την πρώτη ευκαιρία με αλλο τροφοδοτικό η και καμια αλλη κάρτα γραφικών αν εχεις εύκαιρη

Δημοσ.
Δημοσ.

δεν εχω πολυμετρα και τετοια πραγματα

in other news

ηρθε τροφοδοτικο. μπηκε πανω και δειχνει να δουλευει.

ερωτημα

τροφοδοτικο silent που να αντεχει 3550Κ & 5770 υπαρχει σε καλη τιμουλα;

βασικα μεχρι ποσα watt να κοιταξω και τι (μαρκα) να κοιταξω;

thanks

Δημοσ.

α ναι, συγνωμη.

εγω ενδιαφερομαι για ολα τα υπολοιπα που να δουλευουν και να ειναι: ειτε silent; ειτε να βγαινει ο ανεμιστηρας τους.

thanks

Δημοσ.

Σε όλα βγαίνει αν είσαι διατεθειμένος να χάσεις την εγγύηση & κατόπιν να το κάψεις & αυτό.

Πες μου πως & στο πρώτο κάτι τέτοιο έγινε;

Δημοσ.

Σε όλα βγαίνει αν είσαι διατεθειμένος να χάσεις την εγγύηση & κατόπιν να το κάψεις & αυτό.

Πες μου πως & στο πρώτο κάτι τέτοιο έγινε;

Έκανε παρανοϊκό θόρυβο το κουτί και έψαχνα την αιτία. Βρήκα οτι ήταν το τροφοδοτικό και έβγαλα τον ανεμιστηρα για 15 λεπτά. Άμα φταίει αυτό τότε πάσο. Αν και γνώμη μου ειναι οτι απο την στιγμή που έφυγε απο τον home server, έδειξε τα προβλήματα που ειχε.

Οποία προταςη δεκτή.

Thanks

Δημοσ.

Αν τα 15 λεπτά ήταν τότε που κάηκε, ναι αυτό έφταιξε   :-)

ΟΤι ναναι... για καποιο λογο υπαρχουν οι ανεμηστηρες στα τροφοδοτικά .. δεν τους βαζουν για ομορφιά.

Αυτό μπορει να το αποτελείωσε αλλα οταν έβαλα το τροφοδοτικό στο PC απο τον server που ήταν πριν, άρχισε να κανει σαν ελικόπτερο ενω πριν απο κάποια χρόνια δεν έκανε ετςι (οταν ήταν στο ίδιο pc και με τα ιδια specs)

Να φανταστω οτι όλα τα τροφοδοτικά του κιλού θα μου κάνουν ή οχι;

Thanks

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει πως ήδη υπολειτουργούσε. Αν όμως τον ξηλώσεις & από το επόμενο τροφοδοτικό σου εγγυώμαι θα έχεις ίδιο αποτέλεσμα. Υπάρχει λόγος που τους βάζουν.

Ποια είναι τα υπόλοιπα specs του συστήματος;

Φαντάζομαι θα χρειαστείς τουλ. 500αρι.

Δημοσ.

Να φανταστω οτι όλα τα τροφοδοτικά του κιλού θα μου κάνουν ή οχι;

OXi δεν θα σου κάνουν. Και ακόμα αν σου φτάνει η ισχύς που βγάζουν σήμερα, αργά η γρήγορα θα σου εμφανίσει προβλήματα με δυσάρεστες συνέπειες. Στα PSU πάντα κάτι επώνυμο.

Budget δεν έχεις πει...

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει πως ήδη υπολειτουργούσε. Αν όμως τον ξηλώσεις & από το επόμενο τροφοδοτικό σου εγγυώμαι θα έχεις ίδιο αποτέλεσμα. Υπάρχει λόγος που τους βάζουν.

Ποια είναι τα υπόλοιπα specs του συστήματος;

Φαντάζομαι θα χρειαστείς τουλ. 500αρι.

OXi δεν θα σου κάνουν. Και ακόμα αν σου φτάνει η ισχύς που βγάζουν σήμερα, αργά η γρήγορα θα σου εμφανίσει προβλήματα με δυσάρεστες συνέπειες. Στα PSU πάντα κάτι επώνυμο.

Budget δεν έχεις πει...

3550k μάλλον

5770

4x4gb

Case fan x4

Ssd x 1

Hdd x 1

PCI gigabit x 1

Front USB panel

Budget = κατι που να ειναι silent yet affordable που να έρχεται ελλαδα

Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...