Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και σε καμια περιπτωση να μην ειναι περισσοτερα Volts. 

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η αντίθετη περίπτωση να μη γίνει.

Χριστάρα:

Οι ηλεκτρολυτικοί που σκάσανε δεν είναι ανάποδα.

Όλα σωστά είναι πάνω στο board.

Μη μπερδεύεσαι με τους solid παραδίπλα.

Απλά άλλοι τύποι/μάρκες πυκνωτών έχουν άλλη σήμανση. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι πάντα την σήμανση (-) να είναι η γραμμή.

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ίδιους ηλεκτρολυτικούς και να τους κολλήσεις ανάλογα με το (+) που βλέπεις πάνω στο board.

2)θα παω να αγορασω πυκνωτες στα 1000μF 16V με οση μεγαλυτερη αντοχη στη θερμοκρασια μπορω να βρω η πρεπει να βρω αναγκαστικα τους ιδιους;

επανω γραφουν

FZ85

1000

16V

και το τελευταιο

1000μF στα 16V ηλεκτρολυτικο παιρνω σωστα;

(απλα μια επιβεβαιωση θελω δε νομιζω να βγαινουν κεραμικοι σε τετοια χωρητικοτητα)

1000-16 στους 105°.

Όχι 85°. Αν δεν έχει μη πάρεις.

Κεραμικοί εδώ δε κάνουν & όπως είπες ούτε υπάρχουν.

• Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αδικε ευχαριστω.

θα παω αυριο το πρωι και θα ενημερωσω για το τι εγινε τελικα.

Θα κολλησω τους νεους πυκνωτες οπως λεει η πλακετα(με το + αριστερα δηλαδη)και οχι οπως ειναι βαλμενοι αυτοι τωρα.

Δημοσ.

Αυτοί που θα πάρεις λογικά θα έχουν σήμανση στο (-) ή θα είναι πιο κοντό το ποδαράκι του.

Όπως και να'χει το συν στο συν θα κολλήσεις.

Και πάρε εκείνη τη τρόμπα που σου λέει ο SPANK να δουλέψεις ανθρώπινα.

Ηλεκτρονικός θα γίνεις, ώρα να ξεκινήσεις να δουλεύεις σωστά.

Δημοσ.

ωραια.

Ευχαριστω πολυ γιατι θα τους εβαζα με βαση τους ηδη χαλασμενους.

Ναι θα παρω τρομπα στανταρ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ γιατι θα τους εβαζα με βαση τους ηδη χαλασμενους.

Ότι είναι σωστά οι παλιοί πάνω δεν υπάρχει αμφιβολία.

Ίδιους όμως δε θα βρεις, και αν έβρισκες να μην τους έπαιρνες.

Πάντως και εγώ απ'ότι βλέπω στη φωτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το (+) που έχει πάνω το board.

Δεν έχω δει sacon μέχρι τώρα με άνοδο τη μπλε γραμμή  :unsure:

Δημοσ.

Oπως προαναφερθηκε,οι πυκνωτες να ειναι αναποδα δεν παιζει,αν ηταν θα δουλευαν 20 δευτερολεπτα απο το την πρωτη εκκινηση.

Πηγαινε στον Φανο και ζητα τον Νομικο,ειναι πολυ κινησιμο νουμερο και θα εχει πολλους 1000 στα 16.Τοποθετησε τους συμφωνα με το τυπωμενο της πλακετας.

Τρομπα χρειαζεσαι οπωσδηποτε ,αλλιως μπορει και να κανεις ζημια προσπαθωντας να τους στριμωξεις.

Υπομονη και να μην βιαζεσαι.Καλη εγχειρηση.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που με απασχολει ειναι να μην γινει ζημια η καρτα.

Ευτυχως( η δυστυχως)2 χρονια τωρα στο εργαστηριο του τει πυκνωτη δεν εχω σκασει,ουτε κατα λαθος αλλα εχω δει σε βιντεο τι γινεται.

Απλα φοβαμαι μην γινει ζημια και στο δικο μου συστημα γιατι εδω θα την δοκιμασω αρχικα μετα την εγχειριση να δω οτι δουλευει.

Δημοσ.

Oπως προαναφερθηκε,οι πυκνωτες να ειναι αναποδα δεν παιζει,αν ηταν θα δουλευαν 20 δευτερολεπτα απο το την πρωτη εκκινηση. και μετα μπουμ

Πηγαινε στον Φανο και ζητα τον Νομικο,ειναι πολυ κινησιμο νουμερο και θα εχει πολλους 1000 στα 16.Τοποθετησε τους συμφωνα με το τυπωμενο της πλακετας.

Τρομπα χρειαζεσαι οπωσδηποτε ,αλλιως μπορει και να κανεις ζημια προσπαθωντας να τους στριμωξεις.

Υπομονη και να μην βιαζεσαι.Καλη εγχειρηση.

Δημοσ.

οχι δεν εχει καποιον αλλο.

οποτε παιρνω 6 και τους βαζω με το (-) αριστερα και βλεπουμε η το αναποδο;

(πραγματικα εχω αγχωθει)

Δημοσ.

Οφειλω να ομολογησω οτι το τυπωμενο πρεπει να ειναι λιγο κουκουρουκου.Οι πυκνωτες να ειναι αναποδα δεν ειναι,αλλα ισως το τυπεμενο να ειναι λαθος και αυτο φαινεται ιδιαιτερα στην πρωτη φωτο με τους δυο μονους solid οπου το + ειναι στο -.

Πολυμετρο εχεις για να βεβαιωθεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...