@X@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρεται .. Εχω χρεωστικη μεσω πειραιως για συναλλαγες μεσω paypal . Θελω να σταματησω να χρησιμοποιω μεσω της πειραιως και θελω να δηλωσω μια καινουρια .. Σε πια τραπεζα μπορω να βγαλω χρεωστικη που να μην εχω προβλημα με paypal (θελω καποια εκτος απο ολες αυτες που ανηκουν στην πειραιως - millenium,αγροτικη κ.α) ... Μεσω εμπορικης γινεται ? καπου ειχα διαβασει οτι οι χρεωστικες τις εμπορικης δεν δουλευουν με paypal .. Ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρεται .. Εχω χρεωστικη μεσω πειραιως για συναλλαγες μεσω paypal . Θελω να σταματησω να χρησιμοποιω μεσω της πειραιως και θελω να δηλωσω μια καινουρια .. Σε πια τραπεζα μπορω να βγαλω χρεωστικη που να μην εχω προβλημα με paypal (θελω καποια εκτος απο ολες αυτες που ανηκουν στην πειραιως - millenium,αγροτικη κ.α) ... Μεσω εμπορικης γινεται ? καπου ειχα διαβασει οτι οι χρεωστικες τις εμπορικης δεν δουλευουν με paypal .. Ευχαριστω εκ των προτερων. η εμπορικη εχει γινει alpha bank>η alpha bank ναι βγαζει χρεωστικη που ειναι visa και ψωνιζεις.ειχα κανονικα και εγω παλια μεχρι που την εκανα american express χρεωστικη η οποια επισης περναει στο Paypal αλλα δεν περναει ευκολα σε ολα τα καταστηματα.
@X@ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν την χρειαζομαι τοσο για ψωνια απευθειας απτην καρτα , αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν την δεχεται η paypal , ωστε να διαγραψω την παλια απτην paypal και να χρησιμοποιω την καινουρια .. Ωραια θα δοκιμασω μεσω alpha bank τοτε ..
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν την χρειαζομαι τοσο για ψωνια απευθειας απτην καρτα , αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν την δεχεται η paypal , ωστε να διαγραψω την παλια απτην paypal και να χρησιμοποιω την καινουρια .. Ωραια θα δοκιμασω μεσω alpha bank τοτε .. yes κανονικα.χρησιμοοιουσα την visa τους τοσο καιρο και τωρα την american express bonus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα