billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια !!! Μεσα στη βδομαδα θα αγορασω καινουριο κιν ... Τωρα εχω το Iphone 4s (το ειχα αγορασει καινουριο οταν ειχε πρωτοβγει πριν 2 χρονια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος !!) Το κινητο θελω να μου κρατησει τουλαχιστον 2 χρονια .. Και ειμαι αναμεσα στο Galaxy s4 και iphone 5 ή 5s Αναμεσα απο τα 2 iphone δεν ειδα σημαντικες διαφορες ενω η τιμη τους εχει πανω απο 100 Ε διαφορα οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω τα 100+ Ε για το 5s ή να παρω το 5 ... Τωρα οσο αφορα το S4 αυτο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα κατασκευης του και η αντοχη του ... Με το 4s δυο χρονια το κινητο δεν εκανε το πραγματικο κιχ !! ουτε κοληματα ουτε επανεκινησεις τιποτα !!! Το S4 ειναι τοσο αξιοπιστο ??? Θα αντεξει αρκετα χρονια ???? Απο την αλλη το Android μπορει να ανταγωνιστει το IOS ??? (Με android δεν εχω καμια εμπειρια...)
billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 από εμένα 5S ή LG G2 ή Νote 3 το ΝΟΤΕ 3 πολυ καλο!! Αλλα λογο μεγεθους το αποκλειω .... LG G2 ???? Toσα λεφτα για ενα LG αξιζει ??? 5s λες ?? χμ ...
parasaser Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 προσωπική εμπειρία είχα 4s και πήγα σε android μετά σε wp μετά ξανά σε android και τώρα είμαι σε iphone ξανά. στο 5S θα δεις μεγάλη αλλαγή με το 4s. Όλα αυτά στα είπα γιατί θεωρώ το iphone ως το πιο εύχρηστο κινητό.
billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω το θεωρω πιο ευχρηστο το IOS ... Αν δε παρω το 5s και παρω το 5 λες να κανω μ@λ@κι@ ??? αξιζει τα λεφτα του το 5s ??
parasaser Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 για την ώρα δεν τα αξίζει, αλλά για τα δυο χρόνια που το θες άνετα. τώρα βέβαια μπορείς να πάρεις ένα S4 και να το αλλάξεις μετά με το iphone 6, μόνο και μόνο για να δεις και το android, που ξέρεις ίσως να σε βολέψει και μείνεις τελικά εκεί.
fraris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 LG G2 οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα στην αγορα... 1
billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 LG G2 οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα στην αγορα... Τωρα που το βλεπω ενδιαφερον φαινεται ...
fraris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα που το βλεπω ενδιαφερον φαινεται ... Εγω το εχω εδω και 10 μερες ... Μπαταρια , Camera , Ταχυτητα και θα παρει και 4.4 ΚitKat σε λιγακι.. Και το Android ειναι πολυ πιο παιχνιδιαρικο απο το iOS... 2
f1vettel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Top κινητο και iphone δεν πανε μαζι(πλεον) Οποτε κοιτα κατι σε LG G2,αν ψαξεις θα βρεις την εκδοση με 32 gb 1
billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε δε περιμενα να υπαρχει καποιο LG τοσο καλο ... Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε δε περιμενα να υπαρχει καποιο LG τοσο καλο ... Sent from my iPhone using Insomnia Γι αυτο καλα εκανες και ρωτησες εδω. Οπως ειπωθηκε παραπανω ειναι απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας αυτη τη στιγμη
billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το iphone 5 και 5s ακριβα γιαυτα που προσφερουν ... Το LG G2 ακουγετε ενδιαφερον.... Για το galaxy S4 δεν ακουσα κατι ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 iphone 5s Το καλο κινητο εκτος απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα, κρινεται σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το λειτουργικο του και κατ'εμε (που εχω και android και ios συσκευη) το ios παραμενει πολυ καλυτερο λειτουργικο για smartphones. Δεν θα αναφερθω στην μακροπροθεσμη υποστηριξη που παρεχει η apple στα τηλεφωνα της, σε σχεση με την κοροιδιστικη που προσφερουν οι περισσοτερες εταιρειες που υιοθετουν το -δωρεαν- android. Tελος 4ιντση, αντε 4.3 οθονη ειναι too much για την τσεπη μου, απο εκει και πανω δεν με αφορα το θεμα κινητου τηλεφωνου, κραταω τα λεφτα μου και παιρνω tablet. Ποσω δε μαλλον οταν μιλαμε για θεορατο 5,2 ιντσων πραγμα. Προσωπικα παντα.
billvwrulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια την Παρασκευη πρωι πρωι παω για καινουριο κιν και εχω μπερδευτει ... Και ειναι και πολλα τα λεφτα να παρω κατι που δεν το αξιζει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις