Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα φορτωθήκαμε άλλο ένα χρόνο στην πλάτη αλλά που θα μας πάει θα τον αντέξουμε και αυτόν.

Καλή σας χρονιά και με καλή υγεία για όλους.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χρόνια πολλά παιδιά και από μένα,καλά μυαλά ,υπομονή/επιμονή σε ότι κάνετε και όλα καλά θα πάνε!

Δημοσ.

Καλή Χρονιά με υγεία και τύχη στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Μια φορά είπα σ΄έναν φίλο μου να΄χουμε υγεία να ξαναβρεθούμε. Μου λέει όχι μόνο υγεία αλλά και τύχη, γιατί λέει αυτοί που ταξίδευαν με τον Τιτανικό για να ταξίδευαν θα είχαν υγεία, δεν είχαν όμως τύχη.
Για την Ελλάδα μας εύχομαι το 2014 να είναι χρονιά αφύπνισης κι εθνικής επανάστασης, ώστε να ξεριζώσουμε ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης κι επιτέλους να έρθει η ώρα της Ελληνικής Ανάστασης. Φτάνει πια, ξύπνα λαέ. Το € και η Ε.Ε. δεν είναι πανάκεια, αιώνες και χιλιετίες τα ΕΘΝΗ προχώρησαν μόνα τους και με τα ΕΘΝΙΚΑ τους νομίσματα. ΠΡΟΣΟΧΗ και να με θυμηθείτε η Ε.Ε είναι προάγγελος της καταραμένης παγκοσμιοποίησης.

Δημοσ.

<p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;font-size:13px;">Καλή Χρονιά με υγεία και τύχη στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Μια φορά είπα σ΄έναν φίλο μου να΄χουμε υγεία να ξαναβρεθούμε. Μου λέει όχι μόνο υγεία αλλά και τύχη, γιατί λέει αυτοί που ταξίδευαν με τον Τιτανικό για να ταξίδευαν θα είχαν υγεία, δεν είχαν όμως τύχη.</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;font-size:13px;">Για την Ελλάδα μας εύχομαι το 2014 να είναι χρονιά αφύπνισης κι εθνικής επανάστασης, ώστε να ξεριζώσουμε ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης κι επιτέλους να έρθει η ώρα της Ελληνικής Ανάστασης. Φτάνει πια, ξύπνα λαέ. Το € και η Ε.Ε. δεν είναι πανάκεια, αιώνες και χιλιετίες τα ΕΘΝΗ προχώρησαν μόνα τους και με τα ΕΘΝΙΚΑ τους νομίσματα. ΠΡΟΣΟΧΗ και να με θυμηθείτε η Ε.Ε είναι προάγγελος της καταραμένης παγκοσμιοποίησης.</span></p>

Duuuude... Chill out

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

Happy Hanukkah!

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

Δημοσ.

καλημεθρααααα  B)
καλή χρονιά να έχουμε 

edit
λολ ξέχασα οτι είχα ποστάρει στην προηγούμενη σελίδα 
sorry  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...