holydarkthrone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 hello εχω το παρακατω προβλημα: Εχω HOL. το ρουτερ που δινει (Alcatel) ειναι αθλιο οποτε βαζω το Linksys wag200g που ειχα παλια απο Forthnet. Συνδεομαι με 6,5mbit περιπου. Το θεμα ειναι οτι κανει αποσυνδεσεις οταν τραβαμε ρευμα στο σπιτι (πχ aircondition). Ξερετε αν ειναι θεμα μονο του συγκεκριμενου ρουτερ και πως λυνεται ή αμα αγοραζα ενα αλλο παλι το ιδιο θα γινοταν; Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 hello εχω το παρακατω προβλημα: Εχω HOL. το ρουτερ που δινει (Alcatel) ειναι αθλιο οποτε βαζω το Linksys wag200g που ειχα παλια απο Forthnet. Συνδεομαι με 6,5mbit περιπου. Το θεμα ειναι οτι κανει αποσυνδεσεις οταν τραβαμε ρευμα στο σπιτι (πχ aircondition). Ξερετε αν ειναι θεμα μονο του συγκεκριμενου ρουτερ και πως λυνεται ή αμα αγοραζα ενα αλλο παλι το ιδιο θα γινοταν; Ευχαριστω. πρωτη φορα το ακουω.θα σου λεγα να δοκιμασεις να το βαλεις σε αλλη πριζα ρευματος για δοκιμη.επισης περνα και το τελευταιο firmware Προληπτικα.1.01.09 νομιζω ειναι για annex a.στο κανει και το ρουτερ της hol αυτο η οχι?
shodan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Στο DSL modulation τι επιλογη εχεις; Εγω εχω βάλει multimode από όταν έκανα τη μετάβαση από ΟΤΕ σε hol με ταχύτητα εώς 24 και κατεβάζω με ~15mbps. Πριν το είχα adsl2. Δεν είχα ούτε εχω αποσυνδέσεις. Sent from my iPad using Insomnia
holydarkthrone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Με το ρουτερ της HOL δεν μου το κανει αλλα αυτο το ρουτερ κλειδωνει 1,5Mbit πιο χαμηλα γενικως. Εχω το τελευταιο firmware, το dsl modulation ειναι σε multimode. Παλια μου το εκανε συνεχεια οποτε ανοιγα aircondition η θερμοσιφωνα, τωρα το κανει αλλα οχι παντα. Ειχα διαβασει και σε ενα ξενο forum αυτο για το ρευμα και ειδα οτι ειχα το ιδιο προβλημα. Αυτο που κανει ειναι να κοκκινιζει το λαμπακι του internet και μετα απο μερικα δευτερολεπτα να ξαναμπαινει μονο του (τις περισσοτερες φορες). Το θεμα ειναι οτι παιζω xbox online και αμα πεσει παει μετα.
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Στο DSL modulation τι επιλογη εχεις; Εγω εχω βάλει multimode από όταν έκανα τη μετάβαση από ΟΤΕ σε hol με ταχύτητα εώς 24 και κατεβάζω με ~15mbps. Πριν το είχα adsl2. Δεν είχα ούτε εχω αποσυνδέσεις. Sent from my iPad using Insomnia αν καποιος το εχει Multimode στην ουσια συγχρονιζει συνηθως εκτος bug σε adsl2+.αν βαλεις adsl2 τοτε η Max ταχυτητα ειναι 12/1 οποτε θα σου κοψει ταχυτητα αλλα θα γινει πιο stable.θα σου κοψει ταχυτητα αν συγχρονιζεις παραπανω απο 12 . Με το ρουτερ της HOL δεν μου το κανει αλλα αυτο το ρουτερ κλειδωνει 1,5Mbit πιο χαμηλα γενικως. Εχω το τελευταιο firmware, το dsl modulation ειναι σε multimode. Παλια μου το εκανε συνεχεια οποτε ανοιγα aircondition η θερμοσιφωνα, τωρα το κανει αλλα οχι παντα. Ειχα διαβασει και σε ενα ξενο forum αυτο για το ρευμα και ειδα οτι ειχα το ιδιο προβλημα. Αυτο που κανει ειναι να κοκκινιζει το λαμπακι του internet και μετα απο μερικα δευτερολεπτα να ξαναμπαινει μονο του (τις περισσοτερες φορες). Το θεμα ειναι οτι παιζω xbox online και αμα πεσει παει μετα. δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα.κατι με το ρευμα αλλα αντε να βρεις η να κανεις δοκιμες.δηλαδη να ησουν ηλεκτρολογος θα σου λεγα βαλε το a/c σε αλλη ασφαλεια στον πινακα.σε αλλη πριζα το εχεις δοκιμασει η ειναι δυσκολο?σε αλλο δωματιο αμα μπει το ρουτερ το κανει παλι?το a/c ειναι σε πολυπριζο μαζι με το ρουτερ η οχι?αυτο το σκαμπανεβασμα οταν τραβαει ρευμα το a/c απλα το Linksys δεν το αντεχει ενω το αλλο ρουτερ το αντεχει.
holydarkthrone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν γνωριζω απο ρευμα δυστυχως. Σε αλλο δωματιο δεν γινεται να μπει και να αλλαξω πριζα παλι δυσκολο. Οχι το a/c δεν ειναι μαζι με το ρουτερ, εχει δικη του πριζα. Ενταξει θα το ψαξω απλα ρωτησα μηπως ειχε καποιος παρομοιο θεμα. Ευχαριστω. ΥΓ. γνωριζετε αν υπαρχει καποιο φθηνο ρουτερ που να ειναι πολυ καλο για online gaming? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από holydarkthrone
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν γνωριζω απο ρευμα δυστυχως. Σε αλλο δωματιο δεν γινεται να μπει και να αλλαξω πριζα παλι δυσκολο. Οχι το a/c δεν ειναι μαζι με το ρουτερ, εχει δικη του πριζα. Ενταξει θα το ψαξω απλα ρωτησα μηπως ειχε καποιος παρομοιο θεμα. Ευχαριστω. ΥΓ. γνωριζετε αν υπαρχει καποιο φθηνο ρουτερ που να ειναι πολυ καλο για online gaming? αν θες τελειως τυπικα κανε διο δοκιμες.η μια δοκιμη να περασεις αλλο firmware για το Linksys Πχ 1.01.09 που ειναι το τελευταιο και η δευτερη να του περασεις Openwag firmware.http://openwag200.sourceforge.net/ ακομα μια δοκιμη ειναι να βαλεις αν εχεις ενα πολυπριζο ασφαλειας πριν απο το router να δουμε αν θα στο κανει.αν εχεις Ups βαλτο πανω.και μια τελευταια δοκιμη αν βρεις αλλο μετασχηματιστη δοκιμασε τον. το online gaming ειναι λιγοτερο θεμα ρουτερ και περισσοτερο θεμα γραμμης και αν παιζεις fast path η οχι.αν θες καλο Ping τοτε εισαι με ethernet οχι wireless και ζητας απο τον παροχο fast path. τωρα καλα ρουτερ αναλογα το budget. με 30-40 πας σε dlink.με 70-80 πας σε Netgear.με 150 πας σε draytek που θα ειναι και vdsl. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα