Onelove Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καταρχάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία.Σήμερα το πρωί πήγα να ανοίξω το pc αλλά δεν έκανε boot.Τον άνοιξα γιατί καμιά φορά δεν κάνουν επαφή τα sata καλώδια αλλά και πάλι τίποτα.Μπήκα στο bios και δεν τον έχει στην σειρά του boot priority αλλά εχει τον optical και τον hdd.Αν όμως παω στην επιλογή boot devices τον δείχνει και τον πατάω και μπένει κανονικά στα windows.Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται;
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον επειδή τα καλώδια δεν κανουν επαφή σωστή καθε φορά χανεις την ρύθμιση στο bios να ειναι 1ο στο boot και για αυτο πρέπει να τον φτιάχνεις καθε φορά , για αρχή άλλαξε καλώδιο sata η δοκίμασε τον και σε αλλη θύρα ομως καλύτερα βαλε καινούργιο καλώδιο
Onelove Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Άλλαξα το καλώδιο δοκίμασα και σε άλλες θύρες αλλά ακόμα τα ίδια.Επίσεις τώρα μου βγάζουν τα windows παραθυράκι "Windows has detected a hard disk problem".Οπότε τα 'παιξε ο ssd;
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορεις να μπεις στα windows κατέβασε μια το hdsentinel και βάλε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος
Onelove Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 http://imageshack.com/a/img822/3188/2axu.png
christakos07 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 http://imageshack.com/a/img822/3188/2axu.png Βλέποντας ότι έχεις τον vertex450 θυμήθηκα τα δικά μου.Δύο φορές τον έστειλα για rma.Την πρώτη φορά απλά δεν έκανε εκκίνηση.Τη δεύτερη έβγαλε το "Windows has detected a hard disk problem" και στην επόμενη εκκίνηση έσβησε. Το hd sentinel επιβεβαιώνει ότι έχει πρόβλημα.Νομίζω είναι θέμα ημερών να χαλάσει,αν δεν το χει κάνει ήδη.Πας για rma.
Onelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ok, ευχαρισατώ για την βοήθεια παιδιά.
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εγω δεν βλέπω το hd sentinel να λεει η τουλαχιστον να δείχνει οτι υπάρχει πρόβλημα οσο αφορά την υγεία και την επίδοση του δίσκου , ωστόσο μπορει να υπάρχει αλλο πρόβλημα οποτε αν ειναι σε εγγύηση πήγαινε τον πισω , ειχα βγάλει παρόμοιο πρόβλημα και ενος φίλου o vertex αλλα ηταν μετα απο 2 χρόνια και σε εκεινη την περίπτωση απλα σταμάτησε να λειτουργεί τελειως ο δίσκος
Onelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Γενικά αρχίζει και μου κολλάει ο υπολογιστής οπότε λογικά έχει χαλάσει.Τι να πω για τους ocz και φίλου ήταν χαλασμένος μόλις τον είχε αγοράσει. Το καλό είναι οτι είναι ακόμα στη εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα