Christinakyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Πηρα ενα tablet allview city+ και το λειτουργω μια βδομαδα. Σημερα πηγα να το φορτισω. Το ανοιξα κανονικα αλλα κατι μου εβγαλε.. Δεν ανοιξε ακριβως..μου εβγαλε κατι γραμματα οπως βγαζουν οι υπολογιστες καμια φορα πριν ξεκινησουν 'κανονικη εκκκινηση' ... Κτλπ. Αλλα δεν εδωσα σημασια, το εκλεισα κ τ ξανανοιξα. Ανοιξε κανονικα κ το εβαλα να φορτιζει. Ελεγχα καθε λιγο κ λιγακι να δω αν φορτισε. Την τελευταια φορα π πηγα ηταν σβηστο. Προσπαθησα να το ανοιξω, αλλα δεν ανοιγε..μετα ανοιξε κ μου εβγαλε το συμβολο του tablet, αλλα δεν προχωρουσε να ανοιξει κανονικα, έμενε εκεί. Το άφησα καμία ώρα κ πάλι τα ίδια. Πάτησα κ το κουμπί της ενεργοποίησης πολυ παραπάνω αλλά κ πάλι τίποτα. Τι συμβαίνει?
konqoro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κρατησεις πατημενο το κουμπι επαναφορας για 5 με 10 δευτ (ειναι μια μικρη σχισμή στις πλευρές του ταμπλετ, εκει που υπαρχουν και οι διαφορες θυρες) με ενα συρμα απο συνδετηρα, πρεπει να ακουσεις ενα κλικ αλλιως αν δεν καταλαβεις κουμπι ισως να ειναι το μικροφωνο, τοτε δοκιμασε την επομενη. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από konqoro 1
Christinakyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπα δεν έχει τέτοιο κουμπί! Έχει της απενεργοποιήσης κ ένα άλλο π πηγαίνει κατευθείαν στην αρχική όταν είναι ανοιχτό! :-/
Christinakyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Βοηθεια κανεις; Ειναι ολοκαιννουριο κ δεν μου ανοιγει
Christinakyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 δεν θέλω να διαγράφουν όλα! έκανες;; Δεν μου το κανει.. Αυτο μ το εκανε πριν..το λεω κ στο 1ο post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα