Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγή 1.

Πηγή 2.

Πηγή 3.

Πηγή 4.

Το δικαίωμα ασκείται εντός αποσβεστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη λήξη της 12μηνης τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας.

Δηλαδή όσοι έχουν εξαντλήσει την τακτική επιδότηση 12 μηνών μέχρι οκτώβριο και πίσω(που έχουν περισσότερο ανάγκη..) δεν θεωρούνται μακροχρόνιοι άνεργοι και χάνουν το δικαίωμα, ενώ αυτοί που το ταμείο μόλις τελείωσε(νοέμβρη-δεκέμβρη) είναι μακροχρόνιοι;;

Επεξ/σία από Superuser
  • Super Moderators
Δημοσ.

http://www.tanea.gr/news/economy/article/5069537/poioi-makroxronia-anergoi-dikaioyntai-to-epidoma/

Το δικαίωμα ασκείται εντός αποσβεστικής

προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη λήξη της

12μηνης τακτικής επιδότησης λόγω

ανεργίας.

Δηλαδή όσοι έχουν εξαντλήσει την τακτική επιδότηση 12 μηνών μέχρι οκτώβριο και πίσω(που έχουν περισσότερο ανάγκη..) δεν θεωρούνται μακροχρόνιοι άνεργοι και χάνουν το δικαίωμα, ενώ αυτοί που το ταμείο μόλις τελείωσε(νοέμβρη-δεκέμβρη) είναι μακροχρόνιοι;;

« Ετσι, εντός 2 μηνών από τη λήξη της 12μηνης επιδότησης λόγω ανεργίας - και για πρώτη φορά έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2014 - θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον ΟΑΕΔ οι μακροχρόνια άνεργοι ηλικίας 20 έως 66 ετών για να λάβουν το ειδικό μηνιαίο επίδομα των 200 ευρώ.»

Έτσι όπως το διαβάζω, μπορείς να κάνεις αίτηση έως τις 28.02.2014.

Δημοσ.

Το δικαιουνται σε οσους τελειωσε το ταμειο απο νοεμβριο και μετα, πηγα σημερα και ρωτησα.
Ολοι οι υπολοιποι δεν θεωρουμαστε μακροχρονια ανεργοι...
Για τοσο ξεφτυλα

Δημοσ.

Εγώ δλδψπου έχω 2 χρονιά να πάρω επίδομα και ακόμα είμαι άνεργος δικαίουμαι κανονικά;αλλά ειμαι στο πρόγραμμα έως 29 ετων και τέλειωνω σε 30 ημέρες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

,^^δεν κατάλαβες καλά ποιοί το δικαιούνται..

Το δικαιούνται ΜΟΝΟ όσοι τελείωσε η 12 μηνη τακτική και σε διάστημα 2 μηνών μπορείς να το ανακτήσεις μόνο..μετά χάνεται το δικαίωμα (αποσβεστική ημερομηνία <--see what they did here)..

Άρα

Αυτομάτως και εσκεμμένα ακυρώνει τους ουσιαστικά μακροχρόνιους κ επιδοτεί μονο 15.000 νέους..

Φυσικά όταν ανακοινώθηκε ότι ψηφίστηκε σαν νομοσχέδιο στην βουλή,παρουσιάστηκε από όλα τα μέσα και σε όλο τον πολιτικοκοινωνικο κόσμο ότι αφορά κυρίως τους μακροχρόνιους ανέργους..

Τρέχει ο κόσμος τσάμπα στα υποκαταστήματα

Είναι κ πολλοί..πάνω από 500.000..

Επεξ/σία από Superuser

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...