Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντομεταξυ εγω πουθενά δεν κάνω αναφορά για 40 ψωροεκατομμυρια αλλά ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει.Άλλο να λες ότι έγινε τόσος κόπος για ενα μικρο πόσο βάση αυτών που υπόσχονταν και άλλο να λες για ψωροεκατομμυρια...

Ήταν μικρός ο κόπος για ενα τεράστιο πόσο.

Το γιατι δεν το καταλαβαίνεις ειναι θέμα δικό σου και οχι δικό μας...

Γίναμε οι τελευταίοι τις Ευρώπης και ετςι όπως το πάμε θα γίνουνε οι τελευταίοι του πλανητη. Αλλάξετε μυαλά γιατι θα ξαναγίνει εμφύλιος με τα πτώματα στης πλατείες και τα σχετικά.

Ερώτηση

Πως γινεται οι καλαμαράδες να μην καταλαβαίνουν απο απλά μαθηματικά;

Δημοσ.
Ήταν μικρός ο κόπος για ενα τεράστιο πόσο.

Το γιατι δεν το καταλαβαίνεις ειναι θέμα δικό σου και οχι δικό μας...

Προφανως εσυ δεν μπορεις να αντιληφθεις τα μεγέθη. Τα 40 εκατομμύρια μπροστά σε αυτά που υποτίθεται οτι θα εξικονομουσαμε βάση δηλώσεων υπουργων κτλ, ειναι λίγα. Επισης εξακολουθουμε να πληρωνουμε ενα ποσο, μικροτερο μεν, αλλά ειναι κάτι.

Συν της άλλης, δεν έχεις να μου δωσεις απαντήσεις στα υπόλοιπα που ρωτάω.

Οπότε ή μπορεις να παραμεινεις στο αρχικο ειρωνικο ποστ του Drlo ο οποιος αντιληφθηκε μετά αυτο που έγραφα και έθεσε την άποψή του με την οποία μάλιστα συμφώνησα, η θα quotarεις και θα συμφωνεις με κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ.

Εσυ διαλέγεις.

Το συνολικο κέρδος, μαζι με τα 3 ευρω που θα δινουμε, ειναι 40 εκατομμύρια. Μάντεψε ποιο θα ειναι χωρις τα 3 ευρω που ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ οτι θα τα έκοβαν. Ασε που  η ΝΕΡΙΤ θα ηταν κατ επιλογήν κανάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως εσυ δεν μπορεις να αντιληφθεις τα μεγέθη. Τα 40 εκατομμύρια μπροστά σε αυτά που υποτίθεται οτι θα εξικονομουσαμε βάση δηλώσεων υπουργων κτλ, ειναι λίγα. Επισης εξακολουθουμε να πληρωνουμε ενα ποσο, μικροτερο μεν, αλλά ειναι κάτι.

Συν της άλλης, δεν έχεις να μου δωσεις απαντήσεις στα υπόλοιπα που ρωτάω.

Οπότε ή μπορεις να παραμεινεις στο αρχικο ειρωνικο ποστ του Drlo ο οποιος αντιληφθηκε μετά αυτο που έγραφα και έθεσε την άποψή του με την οποία μάλιστα συμφώνησα, η θα quotarεις και θα συμφωνεις με κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ.

Εσυ διαλέγεις.

Το συνολικο κέρδος, μαζι με τα 3 ευρω που θα δινουμε, ειναι 40 εκατομμύρια. Μάντεψε ποιο θα ειναι χωρις τα 3 ευρω που ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ οτι θα τα έκοβαν. Ασε που  η ΝΕΡΙΤ θα ηταν κατ επιλογήν κανάλι.

Σας υποσχέθηκαν πράγματα μόνο και μόνο για να κάνουν κατι. Το οτι έγινε κατι, μπορει να χαρακτηριστεί ως θαύμα. Το οτι θα πληρώσουμε λιγότερα, πάλι μπορει να χαρακτηριστεί εώς θαύμα.

Το οτι πίστεψες τις δηλώσεις πολιτικού σε κανει ελληναρα (στην καλύτερη).

Επίσης έχουμε κομμουνισμό όσο αφορά τα του δημοσίου. Μόνο αυτό απαντάει πολλά απο τα ερωτήματα σας...

• Like 1
Δημοσ.

Στο ποσό των 3 ευρώ μηνιαίως (αντί 4,24 ευρώ που ήταν το αντίστοιχο για την πρώην ΕΡΤ) ανέρχεται το ανταποδοτικό τέλος που ορίζεται ως αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση του στόχου της δημόσιας υπηρεσίας της εταιρείας «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.) σύμφωνα με το νόμο 4173/2013

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/01/2014_534289

Με πολυ χοντροκομμένους υπολογισμούς υπολογίζω οτι πλέον πληρώνουμε 1,5 ευρω λιγότερα τον μήνα για να έχουμε ένα κανάλι, ενώ νωρίτερα είχαμε 3.

Κερδίζουμε βάση των υπολογισμών ενα ποσό γύρω στα 40 εκατομμύρια το έτος σε σχέση με την παλιά ΕΡΤ.

Τόση φασαρια δηλαδή έγινε για τα 40 εκατομμύρια το χρόνο ή κάτι δε κατάλαβα σωστά?

Και μερικές ερωτήσεις για τους καλά πληροφορημένους.

Πρόκειται να λειτουργησει αλλο κανάλι? Τι παίζει με τον Ερτ Archives που έχουμε χρυσοπληρώσει?

+τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ, συν τα μουσικά σύνολα, κλπ κλπ...

Δημοσ.

Η απάντηση σου δεν έχει ουδεμία σχέση ομως με την ειρωνεία που έβγαλες νωριτερα. Μονο ως προσπάθεια υπεκφυγης μπορω να το εκλάβω μη και παραδεχτεις οτι εν τέλη συμφωνεις πως τα 40 μυρια ειναι λιγα.

Παρεμπιπτόντως δεν υποσχέθηκαν μονο σε "εμας"...εσυ δηλαδή είσαι στους άλλους?? Δε καταλαβαίνω αυτον τον διαχωρισμό.

Και μια που ο viper ειπε για απλά μαθηματικά ας τα εφαρμόσουμε...

Υποθέτουμε οτι η Ελλάδα έχει μολις 100.000 καταναλωτές ΔΕΗ. Κάθε καταναλωτης πληρωνει 3 ευρω για τη ΝΕΡΙΤ ανα μηνα.

Αρα εχουμε 300.000 ευρω το μηνα.

Αν αυτο το κάνουμε επι 12 φτάνουμε στα 3.600.000 το έτος.

Τωρα αν μπορει κάποιος ας κάνει τον υπολογισμό βάση όλων των λογαριασμων ΔΕΗ (δε γνωριζω το μέγεθος του πελατολογίου), γιατι εγω ειμαι Καλαμαράς και δε ξέρω απο κομπιουτερς και αριθμους :P

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση σου δεν έχει ουδεμία σχέση ομως με την ειρωνεία που έβγαλες νωριτερα. Μονο ως προσπάθεια υπεκφυγης μπορω να το εκλάβω μη και παραδεχτεις οτι εν τέλη συμφωνεις πως τα 40 μυρια ειναι λιγα.

Παρεμπιπτόντως δεν υποσχέθηκαν μονο σε "εμας"...εσυ δηλαδή είσαι στους άλλους?? Δε καταλαβαίνω αυτον τον διαχωρισμό.

Και μια που ο viper ειπε για απλά μαθηματικά ας τα εφαρμόσουμε...

Υποθέτουμε οτι η Ελλάδα έχει μολις 100.000 καταναλωτές ΔΕΗ. Κάθε καταναλωτης πληρωνει 3 ευρω για τη ΝΕΡΙΤ ανα μηνα.

Αρα εχουμε 300.000 ευρω το μηνα.

Αν αυτο το κάνουμε επι 12 φτάνουμε στα 3.600.000 το έτος.

Τωρα αν μπορει κάποιος ας κάνει τον υπολογισμό βάση όλων των λογαριασμων ΔΕΗ (δε γνωριζω το μέγεθος του πελατολογίου), γιατι εγω ειμαι Καλαμαράς και δε ξέρω απο κομπιουτερς και αριθμους :P

Βάφτισε το όπως θες. Τα 40 μυρια ειναι αρκετα για τώρα.

Επίσης

Αν άνοιγα την τηλεόραση, θα είχα πρόβλημα.

Αν άνοιγα την τηλεόραση και πίστευα οτι μου λένε τότε, ναι, θα ήμουν μαζί σας.

Επειδη υπάρχει πρόβλημα με τα αυτονόητα θα το ξαναπώ

Δεν γινεται να φεύγουν οι πρακτικαριοι και τα Στάζ και να μην μπορούν οι μόνιμοι του μεγάρου να δουλέψουν τα μηχανήματα

Επισης

Δεν γινεται να υπάρχει τέτοιο payrol και να μην σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο.

Δεν εχει μα, μου, μα είμαστε φίλοι. Απλώς δεν γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα για μένα παραμένει ως ήταν:

- Γιατι να πληρώνω με το ζόρι κάτι που δεν χρησιμοποιώ ούτε εγώ (δεν έχω τηλεόραση) ούτε και οι υπόλοιποι πολίτες (ανύπαρκτη τηλεθέαση).

- Γιατί το τέλος του κωλοκάναλου να βρίσκεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ;

Στο κάτω κάτω μια χαρά προπαγάνδα δεν κάνουν τα κανάλια των νταβατζίδων; Τι παραπάνω υπηρεςιες προσφέρει στους νενέκους;

• Like 7
Δημοσ.

Ε ρε σκουπιδαριό που έχουμε να πληρώσουμε πάλι... Τουλάχιστον να μοιράζανε και τίποτα T-shirt ή κονκάρδες... "Περίφανος σπόνσορας της Μπίλιω Τσουκαλά"... Θα είχε καλύτερο VFM.

Δημοσ.

Εγω πάντως περιμένω με αγωνία τον αρμόδιο υπουργό να μιλήσει για μεγάλη επιτυχία, για αναβάθμιση , οικονομία και την ίδια στιγμή να παίζει ταινία του 1940 και στο καπάκι επανάληψη της χιλοποδαρουσας με τον Τιμολεων και τη Ροζαλια.

Υ.Γ.- Φέρτε πίσω την πρόγνωση καιρού της Ερτ3 λέμε.:-p

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατι πολλοί ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ !κάθεστε και ανέχεστε και ΔΕΝ ΣΑΣ φαίνεται κακό οτι πρέπει να πληρώνουμε 3 € τον μήνα στην ΝΕΡΙΤ

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατι πολλοί ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ !κάθεστε και ανέχεστε και ΔΕΝ ΣΑΣ φαίνεται κακό οτι πρέπει να πληρώνουμε 3 € τον μήνα στην ΝΕΡΙΤ

Ποιός σου είπε ότι το δεχόμαστε? Προσωπικά παρακαλούσα να την κλείσουνε και να πετάξουνε έξω τα λαμόγια που τρώγανε με χρυσά κουτάλια. Από εκεί όμως που περιμένεις όλος ο κόσμος σύσσωμος να πει "Αμήν, κλείστε την", όλοι άρχισαν να "κοπτονται" για το "αγαθό" της δημόσιας "τηλεόρασης". Άκου εκεί, έγινε αγαθό και η τηλεόραση... Όχι ότι είχαν κάποιον ουσιαστικό λόγο να το κάνουν. Απλά έπρεπε να πουν το "όχι".

Μπορώ να πάω σε κατάστημα της Δ.Ε.Η. και να ζητήσω να μην πληρώσω τα 3 ευρώ? Να χρεωθώ μόνο το ρεύμα και την λοιπή φορολογία που μου αναλογεί?Μάλλον όχι (ας μας διαφωτίσει κάποιος). Όχι τα 3 ευρώ μου, ούτε τον πυρετό μου δεν θέλω να τους δώσω.

• Like 5
Δημοσ.

δεν θα γίνεται να το αρνηθεις φυσικά στην ΔΕΗ να το πληρώσεις.Εγω για το σκεπτικό μιλάω .και δεν αναφερομαι σε σένα .Σέ κάτι άλλους ...

Δημοσ.

Οπότε ή μπορεις να παραμεινεις στο αρχικο ειρωνικο ποστ του Drlo ο οποιος αντιληφθηκε μετά αυτο που έγραφα και έθεσε την άποψή του με την οποία μάλιστα συμφώνησα,

Δε πολυκατάλαβα σε τι ακριβώς συμφωνούμε.

Προσωπικά θεωρώ ότι ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΑΣΑΡΙΑ έγινε για τα 40m ή όσα είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...