Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ΟΚ.. Επίσης εμείς εδώ παίρνουμε κάθε χρόνο παπάκια για να τα βασανίζουν τα μικρά παιδιά, σφάζουμε γαλοπούλες στα σπίτια κόβοντάς τους το λαιμό και παρακολουθώντας το πόσο ψηλά πηδάνε με κομμένο κεφάλι κτλ κτλ κτλ.. Το μεν πρώτο link που δίνεις είναι απλά μία παραξενιά των Κινέζων ενώ το δεύτερο είναι μία ανάρτηση από κάποιο blog. Οπότε, αφενός πώς αυτά συνδέονται με όσα έχουν λεχθεί και αφετέρου τι μπορεί να γίνει σε ανθρώπους βάσει αυτών που έγιναν στην Κίνα; Μπορείς να απαντήσεις τεκμηριωμένα ή θα πεις "άσε έγιναν πολλά"; 1
N3k21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οσο και να σας φαινεται ακατορθωτο ισχυει, δεν ξερω αν εφαρμοστει το 14 η το 17 αλλα θα γινει, να θυμισω οτι υπαρχει το νομοσχεδιο obama care οτι απο 1-1-2013 μεχρι 31-12-2014 τα οποια τα μεσα μαζικης αποβλακωσης δεν το ειπανε πουθενα, που απαιτει σε οποιον αμερικανο θελει να εχει ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, να ενταχθει στο νεο ηλεκτρονικο αριθμο κοινωνικης ασφαλισης που απαιτει εμφυτευση μικροτσιπ και χωρις αριθμο κοινωνικης ασφαλισης εκει ουδεις δεν μπορει να εργαστει εκει αρα δεν υπαρχει και θα πεθαινει στο δρομο σαν το σκυλι, να θυμισω και το αλλο οτι αν σας ελεγαν πριν απο 5 χρονια προ κρισης οτι θα πληρωνατε χαρατσια (ενοικιο) στο ιδιο σας το σπιτι παλι θα γελουσατε, τωρα δε γελατε γιατι ειναι πραγματικοτητα, ετσι με την ιδια επιβολη θα το επιβαλουν και αυτο. Οπως αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω για το Obama care..Ολα ξεκινουν απο το προαιρετικο και σιγα σιγα θα γινει υποχρεωτικο. Μάγκες, απλά έψαξα στο Google με τον όρο "Obama Care RFID implant" και βρήκα αυτό μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων. Οπότε myth busted... Το ότι κάποιοι, κάποτε, σκέφτηκαν κάτι τέτοιο, δε σημαίνει πως ήδη εφαρμόζεται, ή πως θα εφαρμοστεί στο μέλλον. Το νου μας να τον έχουμε, εννοείται. Μην αναπαράγουμε όμως και όποια μαλακία γράφεται στο blog κάθε τυχάρπαστου. Εχουμε ακουσει για πληρωμες χωρις ρευστο με ειδικες καρτες.. Ναι, αυτό γίνεται και τώρα όμως. Μέσα στο πορτοφόλι μου έχω την debit και μια paysafe. Τι σχέση έχει αυτό με το ενδεχόμενο εμφύτευσης RFID chips; 1
Crash_Batic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ειπα οτι ισως σιγα σιγα μας πανε στην πληρη παρακολουθηση.. Δεν ειπα οτι θα γίνει άμεσα. Οπως ξαναπα και εγω και αλλος, και πριν λιγα χρόνια οταν λεγαμε οτι θα πληρώνουμε ενοικιο στο ίδιο μας το σπίτι τα ιδια λεγαμε και χασκογελουσαμε. Να που σιγα σιγα, αργα ή γρήγορα θα το ζήσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είπα οτι το πιστεύω, εξου και το "?" στο τίτλο του νήματος. Δεν ειναι ομως κατι το οποίο μπορείς να το αποκλεισεις..
deesnider Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για τα ελοχιμ λεει. Προχθες συναντησα ενα στο περιπτερο. Σε ποια περιοχή;;; Λέγε, γιατί έχασε η αδερφή μου το δικό της κι έχει πέσει σε μαύρη μελαγχολία... 1
defacer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ειπα οτι ισως σιγα σιγα μας πανε στην πληρη παρακολουθηση.. Δεν ειπα οτι θα γίνει άμεσα. Κινητό έχεις; Το ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή είναι γνωστό το πού βρίσκεται αυτό και άρα κατ' επέκταση εσύ; Μάλιστα πριν απο 1-2 χρόνια (δε θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει θέμα όταν αποκαλύφθηκε πως η Apple αποθήκευε το ιστορικό της παρουσίας σου όχι μόνο σε δικά της μηχανήματα αλλά και στο iTunes σου, που σημαίνει ότι αν κάποιος έβαζε χέρι στο pc σου μπορούσε να σηκώσει κι' αυτά τα δεδομένα. Νομίζω πως είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα πάνω στο θέμα (στην πράξη έχει ήδη γίνει εδώ και χρόνια), απο κει και πέρα τα λόγια είναι περιττά. Οπως ξαναπα και εγω και αλλος, και πριν λιγα χρόνια οταν λεγαμε οτι θα πληρώνουμε ενοικιο στο ίδιο μας το σπίτι τα ιδια λεγαμε και χασκογελουσαμε. Να που σιγα σιγα, αργα ή γρήγορα θα το ζήσουμε. Και γω πριν δυο μέρες χασκογελώντας έλεγα ότι έκοψα φέτος περισσότερες βασιλόπιτες από το Μπουτάρη. Και που ξέρεις, αν του συμβεί κανένα ατύχημα και γω φτάσω 200 χρονών περίπου, σιγά σιγά αργά η γρήγορα θα το ζήσουμε κι αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είπα οτι το πιστεύω, εξου και το "?" στο τίτλο του νήματος. Δεν ειναι ομως κατι το οποίο μπορείς να το αποκλεισεις.. Εκτός αν έχεις έστω και λίγο μυαλό.
Crash_Batic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Και για ποιο λογο εισαι κατηγορηματικος ότι δεν πρόκειται να γίνει?
defacer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Λοιπόν που λες δεν είμαι σίγουρος τι νομίζεις ότι διάβασες εσύ, αλλά όσο και να ξαναδιαβάζω το post μου δε βλέπω πουθενά να έχω πάρει θέση πως οποιοδήποτε πράγμα "δεν πρόκειται να γίνει". Άρα ως πρώτη άσκηση κατανόησης θα πρέπει να μάθουμε σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Συνεχίζοντας, το να πάρω αυτή τη θέση θα ήταν φιλοσοφικά ηλίθιο μιας και δε μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Ακόμα όμως περισσότερο ηλίθιο θα ήταν να λέω πως επειδή δε μπορεί κανείς να αποκλείσει πως αύριο θα κατεβούν οι εξωγήινοι από την Ανδρομέδα και θα υποδουλώσουν τις γυναίκες μας για να τρώνε σούσι πάνω από τα ημίγυμνα κορμιά τους, αυτό το ενδεχόμενο θα το λάβω έστω και στο ελάχιστο υπόψη μου.
lepaterious Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μεγαλη αγωνια γιαυτο το τσιπ καμια 20αρια χρονια η εκκλησια και αυτοι που φοβουνται την τεχνολογια μας τα εχουν ζαλισει οτι μια μερα θα ερθει αυτο το τσιπ που θα μας ελεγχει, στερει δικαιωματα, κλεινει τραπεζικα accounts, θυσιαζουν την γυναικα σου στον ασταρωθ και αλλα τετοια μονο που περα απο την θυσια στον ασταρωθ ολα τα αλλα μπορουν να συμβουν και χωρις το τσιπ...Επισης ενα τσιπ σε μεγεθος ρυζιου αν εχει gps, αποθηκευτικο χωρο και μπαταρια και φυσικα να το δεχτει ο ανθρωπινος οργανισμος κοστιζει γιατι ειναι μικροσκοπικο... Βασικο πρεπει να λυσουν πρωτα θεματα hacking και μετα να το πλασαρουν επισης φανταστηκατε ποτε οτι μπορει να μην γινεται για κακο σκοπο και μπορει να γινει για κατι ποιο ασφαλες? Δηλ που το προβλημα να εχω ενα τσιπακι που θα ειναι βιβλιαριο υγειας εστω στην περιπτωση που ειμαι σε τετοια κατασταση και δεν μπορω να πω το ιστορικο μου για το τι φαρμακευτικη αγωγη θα ακολουθησουν οι γιατροι, ειναι ταυτοτητα χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω παντου την ταυτοτητα μου και εχει και το διπλωμα οδηγησης και αφμ χωρις να χρειαζεται να τρεχω στην εφορια για το παραμικρο.... τωρα αν πιστευεται οτι ενα τετοιο τσιπ θα ελεγχει την ανθρωποτητα ειναι λαθος στην θεωρια και στην δομη...Εχουν βρει τροπους να ελεγχουν τον καθενα οποτε θελουν δεν χρειαζετε καν αυτο... Μονο και μονο που καθε μερα ολοι ειμαστε εκει εξω και προσπαθουμε να βρουμε τροπους να πληρωσουμε της υποχρεωσεις μας μια χαρα μας κοντρολαρουν και μας ελεγχουν. Καντε ενα πειραμα αφηστε απληρωτο εναν λογαριασμο 10 εισπρακτικες θα σας παρουν με φουλ γνωση τον στοιχειων σας... Τα στοιχεια που ο καθενας εδωσε με την συγκαταθεση του... 4
deesnider Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αύριο θα κατεβούν οι εξωγήινοι από την Ανδρομέδα και θα υποδουλώσουν τις γυναίκες μας για να τρώνε σούσι πάνω από τα ημίγυμνα κορμιά τους Για το συγκεκριμένο κράτα μια πισινή και μην αποκλείεις τίποτα. Έχω έγκυρη πληροφορία ότι είναι προ των πυλών, αλλά όχι για αύριο... ...για μεθαύριο. 1
g_alkis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πρώτα το θέμα με το Μπρους Λι, τώρα αυτό. Διασκεδαστικό 2014. 3
lepaterious Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Επισης οταν στα χερια μας κραταμε ενα smartphone οπου εχουμε περασει λογαριασμους τραπεζων, email, επαφες, ολα τα social μια χαρα πετυχανε τον σκοπο τους και δεν χρειαζεται κανενα τσιπ... Στην ουσια τους τα δωσαμε στο πιατο οποτε η τεχνοφοβικη μελλοντολογια αποδειχτηκε εντελως λαθος στο να προβλεψει πως θα μπορουν να μας παρακολουθουν αν μας παρακολουθουν εν τελει... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Επισης οταν στα χερια μας κραταμε ενα smartphone οπου εχουμε περασει λογαριασμους τραπεζων, email, επαφες, ολα τα social μια χαρα πετυχανε τον σκοπο τους και δεν χρειαζεται κανενα τσιπ... Στην ουσια τους τα δωσαμε στο πιατο οποτε η τεχνοφοβικη μελλοντολογια αποδειχτηκε εντελως λαθος στο να προβλεψει πως θα μπορουν να μας παρακολουθουν αν μας παρακολουθουν εν τελει... Εάν δεχθούμε ότι όσοι κάνουν data mining από ανθρώπους (συμπεριφορές, προτιμήσεις κτλ) είναι οι "αυτοί" που "μας παρακολουθούν". Μας παρακολουθούν δεν μας παρακολουθούν, εγώ, εσύ ο άλλος δεν έχουμε σημασία σαν μονάδες. Δεν ενδιαφέρονται τι κάνει ο Timonkaipumpa.. αλλά τι κάνουν 10e+6 άνθρωποι. Εκεί μέσα μπορεί να είναι ο Timonkaipumpa μπορεί και όχι. Είναι δεν είναι μέσα όμως, η συμπεριφορά του μπορεί να περιγραφεί σε έναν ικανοποιητικό βαθμό από το σύνολο. Οπότε, δεν τους νοιάζει ο Timonkaipumpa άλλα το σύνολο. Και επειδή το κάνουν αυτό, έχουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης στο google, έχουμε LastFm κτλ κτλ κτλ
lepaterious Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εάν δεχθούμε ότι όσοι κάνουν data mining από ανθρώπους (συμπεριφορές, προτιμήσεις κτλ) είναι οι "αυτοί" που "μας παρακολουθούν". Μας παρακολουθούν δεν μας παρακολουθούν, εγώ, εσύ ο άλλος δεν έχουμε σημασία σαν μονάδες. Δεν ενδιαφέρονται τι κάνει ο Timonkaipumpa.. αλλά τι κάνουν 10e+6 άνθρωποι. Εκεί μέσα μπορεί να είναι ο Timonkaipumpa μπορεί και όχι. Είναι δεν είναι μέσα όμως, η συμπεριφορά του μπορεί να περιγραφεί σε έναν ικανοποιητικό βαθμό από το σύνολο. Οπότε, δεν τους νοιάζει ο Timonkaipumpa άλλα το σύνολο. Και επειδή το κάνουν αυτό, έχουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης στο google, έχουμε LastFm κτλ κτλ κτλ Ετσι ειναι το γνωριζω στατιστικα ειμαστε αλλα καποιοι εχουν την πεποιθηση οτι κατι κανουν η καποιοι ειναι και ολα τα συστηματα φτιαχτηκαν για να παρακολουθουν αποκλειστικα αυτους και το κανουν και θεμα και προσβαλλονται απο την στιγμη που κανεις δεν δινει σημασια και το επικεντρο ειναι η μαζα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις