liopyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως, μετά από τόσες σελίδες χολής στην τιβί, πώς διάολο γίνεται στα υπόλοιπα thread η γραμμή Γιάννης - Παύλος - Όλγα να πηγαίνει σύννεφο. Τους ψάχνετε στο ίντερνετ και τους διαβάζετε; Τέτοια διαστροφή;
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι δικη τους γραμμη ρεαλισμος λεγεται, ξερεις μερικοι εχουν αλεργια στα παραμυθια ειτε αφορουν γεροντες με ασπρα μουσια και φανταστικους φιλους ειτε οικονομικους παραδεισους που ολα ειναι τσαμπα και χωρις κοστος.
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τα Μεξικανικά τα ίδια σκατά είναι και αυτά.Αμερικανικά δεν ξέρω.Δεν έχει κανένα.Ελληνικά κάτι Πολυκατοικίες και τέτοια που είχε πιο παλιά μου άρεσαν.Αλλά δεν παρακολουθώ κιόλας.Αν είναι ίδια με τα Τούρκικα τα ίδια σκατά θα είναι. Αλλά εκτός αυτού τα Τούρκικα είναι και πολύ γλοιώδη γλώσσα. τα μονα ελληνικα σηριαλ που βλεπονται ακομα ειναι κατι παλια του στυλ απαραδεκτοι,της ελλαδος τα παιδια και κωνσταντινου και ελενης. οτιδηποτε αλλο απο τοτε ειναι σαπιλα. ολα αυτα τα τουρκικα,μεξικανικα και ελληνικα σκατα τα παιζουνε επειδη εχουν μικρο κοστος παραγωγης/δικαιωματων και μεγαλη τηλεθεαση απο ατομα μογγολικου επιπεδου. ο βλακας θα δει μεξικανικα/τουρκικα επειδη ειναι βλακας,και οχι το αναποδο (να γινει βλακας επειδη βλεπει μεξικανικα/τουρκικα)
MovingShadow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγώ με αυτά που ακουω , σκέφτομαι να ανοίξω καρτέλ ψηφιακών παροχών στην Παραγουάη , με ταχύτητες 50Mbps , στην οποία θα συνδέεσαι μέσω VPN , με 100 Ευρώ την ημέρα. Φυσικά , θα δώσω κάρτες χρόνου σε βαποράκια , τα οποία θα πουλάνε στα διάφορα πρεζάκια.
Derrida Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως, μετά από τόσες σελίδες χολής στην τιβί, πώς διάολο γίνεται στα υπόλοιπα thread η γραμμή Γιάννης - Παύλος - Όλγα να πηγαίνει σύννεφο. Τους ψάχνετε στο ίντερνετ και τους διαβάζετε; Τέτοια διαστροφή; Δεν ειναι δικη τους γραμμη ρεαλισμος λεγεται, ξερεις μερικοι εχουν αλεργια στα παραμυθια ειτε αφορουν γεροντες με ασπρα μουσια και φανταστικους φιλους ειτε οικονομικους παραδεισους που ολα ειναι τσαμπα και χωρις κοστος. EPIC REPLY! Θα το τυπώσω και θα το κάνω κορνίζα. Ανεκτίμητο! Ευτυχώς δηλαδή που εσύ δεν παραμυθιάζεσαι εύκολα. Ο ορισμός του ρεαλισμού, όντως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα